Karkkipäivä
Karkkipäivä

Viimeiset huudot

Eli sama homma: huuda itsellesi tuote postikulun hinnalla. Jätä kommenttiboksiin haluamasi tuotteen nimi. Tuotteet varataan huutojärjestyksessä.

Mikäli huutoja tällä kertaa jää lunastamatta, otan yhteyttä seuraavana tuotetta huutaneeseen henkilöön. Huutajilla on aikaa ensi perjantaihin (10.5.) saakka suorittaa maksu ja lunastaa huutonsa.

Putsarit_OrangeEssence

BURT’S BEES Orange Essence -kasvoputsari. Postikulut 1,60€(varattu Emilia) Käytetty muutamia kertoja. Öljykoostumus.

Huutajaiset_vol2

LUMENE Spring Light -kynsilakka. (varattu Helinäkeiju81) Käyttämätön. (Sävy hyvin vaalea nuderoosa, ei valkoinen vaikka ehkä näyttää kuvassa siltä.) Postikulut 0,90€.

NATURAL CODE Creamy Pink -huulikiilto. (varattu Nimetön 10:03) Käyttämätön. Postikulut 0,90€.

Huutajaiset10

YVES ROCHER -aurinkosuihkeet. Käyttämättömiä.

SPF 30 -suihke Postikulut 5€. (varattu pauliina) Sopii sekä kasvoille että vartalolle, veden ja hikoilun kestävä. Kosteuttava emulsiomainen koostumus. Menee 500 gramman maksikirjeenä.

SPF15 -suihke Postikulut 1,60€. (varattu Annika) Näkymätön, nestemäinen ja välittömästi imeytyvä koostumus.

————————————————————————————–

(Poistan eilisen tiedoksiantopostauksen ja lisään tämän etsintäkuulutuksen tänne.) Olenko mahdollisesti vahingossa lähettänyt YR:n Bums & Tums -voiteen väärälle huutajalle? :) Jos kyllä, niin ei se mitään, oma moka eikä tuotetta tietenkään tarvitse lähettää takaisin mutta olen vain utelias selvittämään minne olen tämän pullon oikein hävittänyt… :D

Edit. Tuotteen alkuperäiseltä huutajalta tuli juuri viestiä että olin kuin olinkin onnistunut lähettämään sen ihan oikeaan osoitteeseen..! ^_^ Vähänkö naurattaa tämä sekoilu…. Huutajan osoitelappukin kun on vielä jäljellä niin en tiedä millä osoitteella ja miten tiedottomassa tilassa olen hänen pakettinsa laittanut matkaan… :D Mutta perille näköjään tuli.

Bums_gone_missing

Kommentit (27)

 1. Anett

  Burts bees! :)

 2. Nonona

  Huutaisin tuon SPF15 -suihkeen. :)

 3. Sanna

  NATURAL CODE Creamy Pink -huulikiilto, kiitos :)

 4. Niina

  Lumenen huulikiilto jos ei mene! :)

 5. H

  Kynsilakka

 6. Anne

  Kiitokset huulikiillosta! Tuli niin hieno fiilis kun se tuli postissa. Otin myös hienot postimerkit talteen. :)

 7. fmfhhmb

  XkM33b xhjxsohnzuya, [url=http://zvdfdxjnpvbi.com/]zvdfdxjnpvbi[/url], [link=http://mdokmwlmzajx.com/]mdokmwlmzajx[/link], http://rxniqcpbztam.com/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.