Viikunaa, salviaa ja jotain kivaa teillekin…!

Aaaaahurrurrurrurrr…. Kosmetiikkakissa kehrää taas mielissään!

Tuoksukokoelmani (a.k.a My Personal Guilt Trip…..) on jälleen lisääntynyt viime aikoina ihanilla jäsenillä, ja esittelen nyt viimeisimmän niistä intoa ja ihastusta puhkuen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiehl’s Fig Leaf & Sage.

Muistatteko kun sain – – ehm, ostatutin miehelläni Venetsiassa minut vietelleen Kiehl’sin Vanilla & Cedarwood -tuoksun? Törmäsin tuolloin Kiehls’in Aromatic Blends -tuoksusarjaan ensimmäistä kertaa, ja tykästyin kerralla jokaiseen neljään tuoksuun. Vanilja & Seetri vei minut mukanaan ensihetkestä ja se oli vain pakko saada, mutta muut sarjan tuoksut ovat vetäneet minua tasaisin väliajoin takaisin Kiehls’in liikkeisiin tuoksuttelemaan, huokailemaan ja pelaamaan loputonta ”entten-tentten-minkä-näistä-hankin-seuraavaksi” -peliä.

(Vein Barcelonassa Luisinkin Kiehl’sille moneen otteeseen ja altistin hänet Aromatic Blends -vertailuilleni. Ette usko mutta Luis ihastui myös yhteen tuoksuista…! Hänen suosikkinsa oli Appelsiininkukka & Litsi. Liikutuin kun Luis paljasti kuljettaneensa taskussaan yhden Orange Flower & Lychee -tuoksulla saturoidun tikun että voisi nuuhkutella sitä kotonakin… ^_^)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun löydän jotain oikein ihanaa, haluan jakaa sen aina teidänkin kanssanne. Koska Aromatic Blendsit eivät jättäneet minua rauhaan, ja aloin muutenkin kiinnostua tästä minulle aiemmin tuntemattomasta kulttimerkistä, otin yhteyttä Suomen Kiehls’iin ja kysyin kainosti olisiko mahdollista saada järjestää lukijoilleni tuoksuarvonta.

Viime viikolla sitten pääsinkin vierailulle Helsingin Kämp Gallerian Kiehl’s -myymälään, ja minut tutustutettiin kahvin äärellä Kiehl’sin maailmaan perusteellisesti. (Kiehl’sin liikkeissä saa aina kahvia! :) Liikkeestä löytyy nojatuolilla ja erikoiskahvikoneella varustettu nurkkaus jonne voi istua nauttimaan kupposen ja fiilistelemään liikkeen New York -tunnelmaa. Ja ei, sinun ei tarvitse ostaa mitään saadaksesi kaffetta. ^_^)

Sain mukaani tuoksuvan arvontapalkinnon lisäksi kassillisen Kiehl’s tuotteita sekä Aromatic Blend -tuoksun. Valitsin persoonallisen Viikunan ja Salvian, joka on samalla vihreän yrttinen ja aromaattisen makea. Minulla ei ole tuoksukokoelmassani mitään tänne päinkään olevaa tuoksua, ihana omintakeinen lisäys perheeseen! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fig Leaf & Sageviikunanlehteä ja salviaa Ranskan Provencesta yhdistettynä bergamotin, sitruunan ja timjamin vivahteisiin.

Vanilla & Cedarwoodviettelevä yhdistelmä Ugandan vaniljaa ja seetripuuta ripauksella iiristä ja täyteläistä ambraa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällaisella satsilla lähden tutustumaan Kiehl’siin. Mukaan valittiin mm. Kiehl’sin tärkeimpiä ”core”-tuotteita kuten Midnight Recovery -seerumi, C-vitamiiniseerumi sekä Creamy Eye Treatment. Pyysin myös yhden tuotteen Kiehl’sin ekosertifioidusta linjasta, Acai’sta.

Omistan heinäkuun näiden testailuun ja raportoin kokemuksista sitten elokuussa! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myös mies sai oman testiduon. :) ”Aaa, lentskari!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiehl’s tunnetaan näytteistään, joita liikkeissä jaetaan mielellään ja avokätisesti. Kiehl’sillä ei ole lainkaan perinteistä mainosbudjettia, eikä mainostus kuulu yrityksen filosofiaan. Näytteet ovat heidän mainoksensa. Sinne vain siis rohkeasti tutustumaan tuotteisiin ja pyytämään näytteitä! Kiehl’sin kosmetologit tekevät paikan päällä myös ilmaisen ihoanalyysin.

Mutta nyt siihen teitä kiinnostavimpaan osuuteen…. :)

Voita

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain arvottavaksi setin, joka sisältää kaikki neljä Aromatic Blend -tuoksua…!

Kelpais mullekin! :) Ehkä ihanimpia arvontapalkintoja mitä olen koskaan saanut teille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pakkauksessa on neljä 10 ml:n suihkepulloa.

Orange Flower & Lychee – eksoottinen yhdistelmä appelsiininkukkaa ja litsiä ripauksella hunajaa ja Marokon ruusua.

Nashi Blossom & Pink Grapefruitjännittävä yhdistelmä japanilaista Nashi-kukkaa ja vaaleanpunaista greippiä inkiväärillä terästettynä, soijamaidon ja myskin vivahteiden pehmentäessä tuoksua.

Vanilja-Seetrin ja Viikuna-Salvian tuoksukuvaukset löytyvät ylempää tekstistä.

Osallistuaksesi arvontaan, kerro minulle mikä tai mitkä ovat kaikkien aikojen lempituoksusi, ja miten löysit sen/ne. Millainen tarina tuoksuun liittyy? Jätä viestiin sähköpostiosoitteesi sille merkittyyn kenttään.

Osallistumisaikaa on ensi keskiviikkoon (3.7.2013) klo 21.00 saakka. Onnea arvontaan!

Kommentit (459)
  1. Paras tuoksu on mielestäni Guccin Flora. Löysin sen kerran lentokentältä ja ihastuin siihen heti. Kummempaa tarinaa ei hajuveteen liity. Se on kuitenkin kaikkien aikojen paras tuoksu mikä voi olla!

  2. Lempituoksuni on moschinon ”I love love”. Ihastuin ensin sen värikkääseen ja eriskummalliseen pulloon, ja kun tuoksuttelin sitä ensimmäisen kerran, se oli menoa se… :D Raikas ja samaan aikaan makea tuoksu, muttei kuitenkaan pistävä. Ostin ulkomailta 100 ml:n pullon, ja nyt pullossa on enää alle sentti pohjalla, joten pian taas täydennysostoksille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *