Karkkipäivä
Karkkipäivä

Viikunaa, salviaa ja jotain kivaa teillekin…!

Aaaaahurrurrurrurrr…. Kosmetiikkakissa kehrää taas mielissään!

Tuoksukokoelmani (a.k.a My Personal Guilt Trip…..) on jälleen lisääntynyt viime aikoina ihanilla jäsenillä, ja esittelen nyt viimeisimmän niistä intoa ja ihastusta puhkuen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiehl’s Fig Leaf & Sage.

Muistatteko kun sain – – ehm, ostatutin miehelläni Venetsiassa minut vietelleen Kiehl’sin Vanilla & Cedarwood -tuoksun? Törmäsin tuolloin Kiehls’in Aromatic Blends -tuoksusarjaan ensimmäistä kertaa, ja tykästyin kerralla jokaiseen neljään tuoksuun. Vanilja & Seetri vei minut mukanaan ensihetkestä ja se oli vain pakko saada, mutta muut sarjan tuoksut ovat vetäneet minua tasaisin väliajoin takaisin Kiehls’in liikkeisiin tuoksuttelemaan, huokailemaan ja pelaamaan loputonta ”entten-tentten-minkä-näistä-hankin-seuraavaksi” -peliä.

(Vein Barcelonassa Luisinkin Kiehl’sille moneen otteeseen ja altistin hänet Aromatic Blends -vertailuilleni. Ette usko mutta Luis ihastui myös yhteen tuoksuista…! Hänen suosikkinsa oli Appelsiininkukka & Litsi. Liikutuin kun Luis paljasti kuljettaneensa taskussaan yhden Orange Flower & Lychee -tuoksulla saturoidun tikun että voisi nuuhkutella sitä kotonakin… ^_^)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun löydän jotain oikein ihanaa, haluan jakaa sen aina teidänkin kanssanne. Koska Aromatic Blendsit eivät jättäneet minua rauhaan, ja aloin muutenkin kiinnostua tästä minulle aiemmin tuntemattomasta kulttimerkistä, otin yhteyttä Suomen Kiehls’iin ja kysyin kainosti olisiko mahdollista saada järjestää lukijoilleni tuoksuarvonta.

Viime viikolla sitten pääsinkin vierailulle Helsingin Kämp Gallerian Kiehl’s -myymälään, ja minut tutustutettiin kahvin äärellä Kiehl’sin maailmaan perusteellisesti. (Kiehl’sin liikkeissä saa aina kahvia! :) Liikkeestä löytyy nojatuolilla ja erikoiskahvikoneella varustettu nurkkaus jonne voi istua nauttimaan kupposen ja fiilistelemään liikkeen New York -tunnelmaa. Ja ei, sinun ei tarvitse ostaa mitään saadaksesi kaffetta. ^_^)

Sain mukaani tuoksuvan arvontapalkinnon lisäksi kassillisen Kiehl’s tuotteita sekä Aromatic Blend -tuoksun. Valitsin persoonallisen Viikunan ja Salvian, joka on samalla vihreän yrttinen ja aromaattisen makea. Minulla ei ole tuoksukokoelmassani mitään tänne päinkään olevaa tuoksua, ihana omintakeinen lisäys perheeseen! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fig Leaf & Sageviikunanlehteä ja salviaa Ranskan Provencesta yhdistettynä bergamotin, sitruunan ja timjamin vivahteisiin.

Vanilla & Cedarwoodviettelevä yhdistelmä Ugandan vaniljaa ja seetripuuta ripauksella iiristä ja täyteläistä ambraa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällaisella satsilla lähden tutustumaan Kiehl’siin. Mukaan valittiin mm. Kiehl’sin tärkeimpiä ”core”-tuotteita kuten Midnight Recovery -seerumi, C-vitamiiniseerumi sekä Creamy Eye Treatment. Pyysin myös yhden tuotteen Kiehl’sin ekosertifioidusta linjasta, Acai’sta.

Omistan heinäkuun näiden testailuun ja raportoin kokemuksista sitten elokuussa! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myös mies sai oman testiduon. :) ”Aaa, lentskari!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiehl’s tunnetaan näytteistään, joita liikkeissä jaetaan mielellään ja avokätisesti. Kiehl’sillä ei ole lainkaan perinteistä mainosbudjettia, eikä mainostus kuulu yrityksen filosofiaan. Näytteet ovat heidän mainoksensa. Sinne vain siis rohkeasti tutustumaan tuotteisiin ja pyytämään näytteitä! Kiehl’sin kosmetologit tekevät paikan päällä myös ilmaisen ihoanalyysin.

Mutta nyt siihen teitä kiinnostavimpaan osuuteen…. :)

Voita

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain arvottavaksi setin, joka sisältää kaikki neljä Aromatic Blend -tuoksua…!

Kelpais mullekin! :) Ehkä ihanimpia arvontapalkintoja mitä olen koskaan saanut teille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pakkauksessa on neljä 10 ml:n suihkepulloa.

Orange Flower & Lychee – eksoottinen yhdistelmä appelsiininkukkaa ja litsiä ripauksella hunajaa ja Marokon ruusua.

Nashi Blossom & Pink Grapefruitjännittävä yhdistelmä japanilaista Nashi-kukkaa ja vaaleanpunaista greippiä inkiväärillä terästettynä, soijamaidon ja myskin vivahteiden pehmentäessä tuoksua.

Vanilja-Seetrin ja Viikuna-Salvian tuoksukuvaukset löytyvät ylempää tekstistä.

Osallistuaksesi arvontaan, kerro minulle mikä tai mitkä ovat kaikkien aikojen lempituoksusi, ja miten löysit sen/ne. Millainen tarina tuoksuun liittyy? Jätä viestiin sähköpostiosoitteesi sille merkittyyn kenttään.

Osallistumisaikaa on ensi keskiviikkoon (3.7.2013) klo 21.00 saakka. Onnea arvontaan!

Kommentit (459)

 1. Anu

  Ehdoton lempituoksuni on Emporio Armanin Sensi White Notes. Sitä ei vaan enää saa

 2. Niina

  Käytän tuoksuja harvoin. Pidän kuitenkin raikkaista, puhtaista ja luonnollisista tuoksuista. Yksi suosikkituoksuistani on ollut Body Shopin White Musk. Sain sellaisen aikanaan kaverilta lahjaksi ja tykästyin. Tässä arvonnassa haluaisin niiiiin voittaa. :)))

  • Sanni

   Kilpailuaika oli 3.7. klo 21.00 asti……

 3. Saija

  Minun lempituoksuni on ollut The Body Shopin Cosmic Candy. Ostin sita ylaasteikaisena.Muistan viela, kun olin kahden parhaan kaverini kanssa shoppailemassa ja valitsimme jokainen eri tuoksun samasta sarjasta. Pullo on ollut riitoisa, kun vasta muutama vuosi sitten paasi loppumaan (kyseinen vuosi tuolloin saattoi olla 2001) ;).

  • Saija

   Tarkoitan siis nimenomaan, etta ostovuosi oli se 2001…

 4. tintti

  Lempituoksuni tähän mennessä on ollut Escadan Incredible Me. Olen ottanut sen tuoksun niin omakseni. Aluksi se oli vain iltatuoksu, mutta myöhemmin rakastuin siihen niin palavasti ja totuin sen ”tummuuteen”. Ihaninta tuoksussa on se, etten ole ostanut sitä itse vaan isäni on tuonut sen työmatkalta tuliaiseksi (tiedä sitten onko pyytänyt joltain apua, ottanut sattumanvaraisen hajuveden vai haistellut, että mikä tuoksuisi minulta (haluan ajatella viimeisintä vaihtoehtoa)). Nykyään harmittelen, etten töihin voi laittaa tuoksuja ja joka aamu kaiholla katson ihania tuoksujani.

 5. Myy

  Arvonta missattu, kun ei ole ehtinyt blogeja lukemaan.. Mutta haluan silti aiheeseen liittyen sanoa, että vitsit se Kiehl’sin myskituoksu on mahtava! :) Ei siis tuosta sarjasta, vaan se ruskea pullo. Olen käynyt sitä nuuhkuttelemassa, mutten vielä raaskinut ostaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.