Viikonlopun säätiedotus

Onneksi Forecassa ei aina ihan olla viivalla vallitsevasta säätilasta.

Ennuste viikonlopulle:

ForecaMaarianhaminaTotuus:

Viikonlopunsaa Viikonloppusaa2

Sunnuntai-illan konsertti oli paras Kentin keikka missä olen ollut, vaikka Gamla Ullevia ei ihme kyllä kuultu. Tunnelma oli aivan mahtava ja täytyy tunnustaa että muutama kyynelkin vierähti Det finns inga ord’in:n aikana. Yhdistän Kentin vahvasti siihen aikaan kun muutin Ahvenanmaalle, ja olen aina toivonut näkeväni Kentin juuri täällä. Ilta oli minulle hyvin tunteellinen. 747:kin kuultiin taas, ja kyllä se vaan saa ihon kananlihalle kauneudellaan eikä kulu vuosien saatossa naarmuakaan.

Kent02

Kent01

Tällaisella meikillä olin liikkeellä.

Saturdaysmink

Liikkuvalla luomella MAC Beautiful Iris, luomivaossa MAC Stars’n’Rockets ja Swish, kulmaluulla Revlon Frosty White ja alaluomella MAC Freshwater.

Tänään olisi vielä tiedossa rock-iltama Mustachin tahtiin ja sitten taas paluu punaisella laivalla kotiin.

P.S. Tämä otsikointi on varmasti kuukauden vähiten ”myyvä”….! ;)

Kommentit (3)
  1. Onpa kiva, että 747 ei ollutkaan jäänyt setistä pois lopullisesti. Huolestuin jo vähän siellä Helsingissä… Muutenkin näyttää olleen ihana ilta. :)

  2. Luulisin että Hämeenlinnassa ja Ahvenanmaalla oli sama setti, eikä täälläkään Gamla Ullevia kuultu, vaikka olisi tehnyt mieli.. Mutta kokonaisuudessaan ihan loistava keikka oli Hämeenlinnassakin ja saisivat tulla takaisin ja pian! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *