Karkkipäivä
Karkkipäivä

Viikonloppuja!

Tiedättekö mitä erityistä on eilisessä ja tässä päivässä? Sitä, että joku saattaa oikeasti olla kiinnostunut siitä mitä minulla on kasvoillani tai kynsilläni. Työharjoitteluni on alkanut, ja olen ollut aika pyörällä päästäni. Sisälläni myllää hirveä ahdistus siitä, että tekisi niin kovasti mieli neuvoa ja auttaa ja myydä, ja puhua palpattaa niistä tuotteista koko päivä – mutta ei pysty. Jos blogia lukee joku kosmetiikkaliikkeessä tai -osastolla työskentelevä, niin kertokaa kauanko teillä meni ennenkuin aloitte tuntea kaikki tuotteet ja sarjat edes jotenkuten?

Tänään ja eilen olen…

…ollut paniikissa
…tehnyt yhdelle asiakkaalle meikkipohjan – kaupat tuli
…löytänyt täydellisen violetin huulipunan
…nuuhkinut paljon tuoksuja ja muistiin niistä on jäänyt ehkä yksi
…kokeillut toiselle asiakkaalle huulipunaa – ei löytynyt sopivaa sävyä
…myynyt kolmannelle asiakkaalle innostuneesti pulputtaen sinisen meikkikynän ja turkoosin luomivärin.

Illalla olen lukenut tuotekansioita, esitteitä ja lehtisiä ja yrittänyt painaa mieleen kampanjatuotteita. Seuraavan kerran töihin taas ensi torstaina – olenkohan ehtinyt siihen mennessä jo unohtaa kaiken..? :/
Minulla on kiire koska olemme lähdössä viikonlopun viettoon Kuopijjoon. Luvassa on siskon valmistujaiset, ”Vaarallisia suhteita” teatterissa ja toivon mukaan meikkileikkejä ystäväni M:n kanssa. M:llä on vielä enemmän meikkejä kuin mulla, ja on ihan parasta päästä aina välillä penkomaan hänen uutuuksiaan. Ehkä viikonlopun jälkeen on tiedossa meikkiraportti Savon sydämestä?
Kiireen vuoksi mulla ei ole nyt aikaa etsiä tekstiin sopivia kuvia, joten heitän tähän randomilla viime syksynä ottamani kuvan Halloween-juhlia odottavasta ponista.

Kommentit (6)

 1. Charming Nails:

  Matkakuvia Kuopijosta sitten ;)

 2. milipili

  Poni on pop!

 3. Plaz^

  Tervetuloa tänne Kuopioon :P

 4. Panda

  Sellaista piti kysyä, että millaisella kameralla otat meikkikuvasi?

 5. Inkivääri

  Panda – ihan se perusjärkkäri joka löytyy joka toiselta, eli Canon EOS 400D.

 6. Lucy

  Aloitin itse työt kosmetiikan parissa toimimalla ensin konsulenttina, näin ollen oma sarja tuli enemmän kuin tutuksi.

  Kun siirryin tavarataloon töihin, muistan olleeni enemmän kuin paniikissa kaikkien sarjojen kanssa. Loppujen lopuksi kun osaa yhden sarjan hyvin, osaa myös muut (kosteusvoide on kosteusvoide, ryppyvoide on ryppyvoide, sarjasta riippumatta.

  Usein tuotteen pakkauksen takana on myös kirjoitettu tuotteesta jotain suomeksi, joten sieltä on helppo tiukan paikan tulle luntata.

  Muistelisin että muutama kuukausi meni ennen kuin oppi mitä miltäkin sarjalta löytyy ja millainen mikäkin tuote on.

  Älä lannistu!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.