Karkkipäivä
Karkkipäivä

Viikonloppu kuvina – ystäviä ja meikkailua

Tässä kuvasatoa viikonlopulta, jonka vietin maailman parhaassa naisseurassa. (Äidille terkkuja – sinäkin kuulut tähän seuraan! ^_^)

Heli_meikki

Kokoonnuimme lauantai-iltana kaverini M:n luona vanhalla ystäväporukalla, ja sain meikata ystäväni Helin, jonka olen muuten tuntenut vaatimattomat 25 vuotta. :)

Heli ei halunnut voimakasta tai värikästä meikkiä, joten sudin hänen luomilleen pehmeän kombon harmaalla ja violetilla Diorin paleteista Night Butterfly ja Sky Glow. Kasvoilla Estee Lauderin Double Wear Light -meikkivoide ja MACin Dame -poskipuna. Huulilla joku Lancômen Juicy Tubes -kiilto jonka nimeä en enää muista, Mauve-jotain.

Helin_meikkaus

.

Heli_meikki2

.

Sotku

.

Red_M

M vastasi upeasta meikistään itse.

Sanni_lauantai

Itsehän edustin tämän hetken tylsällä signature-lookillani, tosin beigen vaihdoin sentään vaaleaan liilaan kun nyt kerran pääsin M:n runsaiden meikkikätköjen ääreen. Tässä kuvassa yritettiin muuten kovasti tallentaa Lancômen Teint Miracle -meikkivoiteen jälkeä. Viime viikon testimeikkivoiteena ollut Teint Miracle saa ihostani aivan hemmetin hyvännäköisen, ja nyt on sanottava, että jälki alkaa jo kilpailla mineraalimeikkipohjan kanssa. Hui!

Sunnuntaina meno jatkui toisenlaisessa girl power -seurassa, kun suunnistimme M:n kanssa aina niin hyväntuulisen Charming Nailsin luokse.

At_CN

Ja täällähän tuli myös meikkailtua..! :)

AT_CN3

Ihanat silmäluomet!

CN_meikki

CN teki mulle manikyyrin, ja minä puolestaan kokeilin paria utuista meikkiä CN:lle. En olekaan ennen meikannut häntä, ja se oli kyllä helppoa kun CN:llä on niin tasaiset luomet eikä syvää luomivakoa. Mä vaan tykkäilen raskaista ja pulleista luomista! Sävyt levittyy niin kauniisti ja helposti.

UDNaked

Toiseen silmään käytin Urban Decayn Naked -palettia, jota en itse ole edelleenkään saanut hankittua vaikka tarkoitus kovasti oli. Tämä epäkohta on korjattava pikimmiten!! Paletti on kertakaikkiaan  u-p-e-a.

IsaDoraSmokey

Toiseen silmään tein meikin IsaDoran Smokey Eyes -mattapaletilla. Myös tämä paletti on erittäin pätevä, pigmenttiä riittää ja sävyt ovat kermaisia.

CN_utan_smink

CN_meikki3

CN_meikki2

CN demonstroi miltä meikki näyttää silmäluomet rentoina tai kohotettuina. Normitilassa liikkuva luomi ei näy, joten varjostukset on nostettava korkealle mikäli mielii niiden näkyvän.

At_CN2

Tässä konadoidaan mulle karkkiaiheisia kynsiä. :) CN käytti kolmea eri lattaa, joista yksi on hänen oma suunnittelemansa.

CN_nails

Tuli ihanat namikynnet! Tässä manikyyri on juuri viimeistelty kynsiöljyllä.

Olipas kiva viikonloppu. VR:lle vielä terveisiä, että voisitte oikeasti laskea noita sikamaisen kalliita lipun hintoja, että pääsisin näkemään kavereitani vähän useammin!

Kommentit (35)

  1. anch

    Onnistuin tilaamaan UD Naked-paletin viime syksynä HQHairista. FB-sivuilla oli maininta että sitä on erä tulossa, ja onnistuin laittamaan pre-orderin hyvään aikaan. HQ:ssa oli talvella omistajanvaihdos ja suuri osa himoitsemistani sarjoista (kuten NARS) jäi pois, mutta joku aika sitten FB-sivuilla luki että yrittävät saada Nakedia myyntiin. Eli kannattaa väijyä eri firmoja jotta onnistaa.
    Loistava paletti tuo Naked kyllä kaiken kaikkiaan. Jos sen saa käsiinsä, niin kannattaa napata. Aina löytyy joku halukas uusi omistaja. Varsinkin kun tänne Suomeen hankalasti saatavilla.

  2. Armada

    Elli kyseli luonnonkosmetiikkasarjalta suojekertoimellista päivävoidetta. Itse kävin muutama päivä sitten samoilla asioilla paikallisella Sokoksella ja sieltä ainut jonka myyjä löysi oli Greenpeople -sarjan päivävoide suojakertoimella 15. (ainakin sanottiin sarjan olevan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa) Hinta oli muistaakseni 27e, 50ml. Olen vasta kerran kokeillut. Voide on melko paksua ja näyttää sopivuutensa kesäkäyttöön vasta ilmojen lämmettyä, mutta ainakin näin keväällä vielä ihan sopivalta vaikutti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.