Karkkipäivä
Karkkipäivä

Vihreää – OMGWTF!

Ei, meikki ei itsessään saa varmaan ketään huutamaan oh-my-God-what-the-fuck, mutta meikissä käytetyn Fyrinnaen luomivärin nimi on OMGWTF. Ja se on aivan ihana.
Meikkiin käytetty:
* Grimas 743
* Fyrinnae OMGWTF
* Too Faced The Future Lovers
* Dior Tropical Light
* L’oreal Golden Beige
* Indelible Creme Eye Shadow Carbon
* MAC Eye Kohl Smolder
* Dior Diorshow Iconic -ripsiväri

Tein taas tällaisen värikaavion kun niitä toivottiin, vaikka meikki on tänään tosi simppeli. Sisänurkkaan levitin Grimasin 743:sta (voi että mä inhoan Grimasia siitä ettei luomiväreillä ole nimiä, ihan mahdoton muistaa noita numeroita), keskelle OMGWTF:ia ja ulkonurkkaan tummanvihreää Too Facedin paletista. Alaluomen sisänurkkaan laitoin vedenvihreää Diorin Tropical Light -paletista. Kulmaluulla L’oreal Golden Beige. Yläluomen rajaus Indelible Carbon, alaluomen sisärajaus tuttuun tapaan MAC Smolder.
Fyrinnae OMGWTF
Laitan tähän jatkoksi pari vanhaa meikkikuvaa joissa on myös käytetty ihanaista oh-my-godia. Kuvien laatu on vähän huonompi koska olen ennen tallentanut kuvat tosi pienessä koossa.

Tässä meikissä luomi on ensin pohjustettu mustalla voidemaisella luomivärillä. Päällä sisänurkassa OMGWTF, lopulla luomella Fyrinnae Leif ja Urban Decay Mildew.


Tässä meikissä luomi on pohjustettu vaaleanvihreällä voidemaisella luomivärillä (Indelible Green Tea) ja koko luomelle on levitetty OMGWTF. Rajaukset MAC Smolder. Alaluomen keskellä vivahdus Leif-sävyä.

Kommentit (16)

 1. Nea

  OMGWTF-pigmentti on kyllä ihan OMG, se on niin uskomattoman kaunis! Onneksi hankin tuo jo aikaa sitten suosituksestasi :D

  Todella kaunis meikki!

 2. Johanna

  I love these makeups. The greens are so butiful.
  And I realy like you blog! :)

 3. Blushing

  Hei, saisinko mä esittää toiveen, että tekisit meikin pelkällä Tropical Lightsilla? Mulla on se paletti vähän haaveissa joten olisi tosi kiva nähdä millaisen tuloksen sillä saa taitava meikkaaja aikaan ;)
  Erityisesti tuo ylempi meikki on jotenkin kauniin luonnonläheinen vaikka samalla myös näyttävä.

 4. Inkivääri

  Nea – On kyllä tosiaan parhaita mineraalipigmenttejä mitä omistan!

  Johanna – Tack! Vad kul att du gillar min blogg! (Märkte att du är svensk!) Du fick äran att vara den första som kommenterar på nåt annat språk än finska! :)

  Blushing – toiveesi on kuultu, yritän tehdä meikin tässä lähipäivinä!

 5. Jenny

  Voi eikä, nyt on kyllä mun tähänastinen suosikkimeikkini löytynyt! Mistä tuota Fyrinnaeta kannattaisi lähteä metsästämään?

 6. Inkivääri

  Jenny – Fyrinnaeta voi ostaa vain heidän nettisivuiltaan, tässä linkki suoraan tuohon OMGWTF-sävyyn; http://www.fyrinnae.com/index.php?_a=viewProd&productId;=131

  Fyrinnaen mineraaliluomivärit on parasta laatua kokeilemistani mineraaliväreistä!

 7. hannian

  tosi nätit meikit! ihanan raikkaat ja kesäset ja kaikkee.. :) osaisinpa itekin. :D

 8. Charming nails

  Tämä meikki taas on kuolettavan ihana!!!

 9. Keltje

  Kaunis meikki :)

  Fyrinnaen nimet ovat aika hauskoja. Oletko kokeillut niitä sellaisia eyelinereita, jotka on tarkoitettu ilmeisesti sisärajauksiin (waterline) ? Laitoin jo tilauksen aiemmin, mutta alkoi mietityttää olisiko pitänyt tilata sellainenkin.

 10. milipili

  Ihana on! Meinannut tuon Fyrinnaen sävyn hankkia, mutta se on aina jäänyt, ehkä koostumuksensa vuoksi, noita jauheita ei aina jaksa.

 11. Nea/ Fashioned in Finland

  Jauheisiinkin tottuu ja OMGWTF on erityisesti hankinnan arvoinen, jos vain tällaisesta väristä yleensä tykkää :)Nyt vihdoinkin tilaan myös Leif-pigmentin ja toki ihanat keltaiset.

  Kiitos Inkivääri kaaviosta, kyllä se auttaa hahmottamaan, missä eri sävyjen raja menee. Eli kiva jos laitat ehtiessäsi!

 12. Inkivääri

  Keltje – kiitos vinkistä, mä en ollut älynnytkään noita Inks Liquid Eyelinereita Fyrinnaen sivuilla. En yleensäkään kyllä edes vilkaise "liquid eyeliner" -nimellä kulkevia rajaustuotteita kun nuo nestemäiset ei mua vaikeutensa vuoksi kiinnosta, mutta nuo Fyrinnaen liquidit näyttää tosiaan olevan tarkoitettu waterlinelle. Mielenkiintoista…!

  Luin tuon tuoteselostuksen Fyrinnaen sivulla ja minusta siinä on yksi ristiriitaisuus. Ensin sanotaan että "These are not made to be used on the eyelid, only on the waterline", mutta sitten neuvotaan että "lightly draw a thin line over eye shadow, or where desired". Siis tuota, ei kai kukaan limakalvolle mitään luomiväriä laita? Joten miksi lukee "over eye shadow" limakalvolle tarkoitetussa tuotteessa? Erikoista.

  Mutta nevertheless, kiitän Keltjeä vinkistä! Tuollainen Ink-juttu pitää ehdottomasti testata. Niiden sanotaan säilyvän limakalvolla kosteina siltikään haihtumatta – kuulostaa erittäin hyvältä lupaukselta!

  Muuten, palatakseni OMGWTF:iin, onkohan kukaan verrannut sitä MACin Bitteriin..? Minkähänlainen ero niillä on?

 13. Nea/ Fashioned in Finland

  Minulla on vain MAC Sharp mutta ole lukenut kuvauksia, että ovat kovasti samantyyliset (ja molempia ei "tarvitse"), Sharp olisi parempi laadultaan (?) ja Bitter olisi vähemmän keltainen kuin Sharp. Sinänsä Bitter siis voi olla aika lähellä OMGWTF:ää, sillä verrattuna Sharpiin se on vihreämpi ja hohtavampi. Toivottavasti joku omistaa Bitterin ja voi kertoa vielä miten oikeasti on :)

 14. Keltje

  Kiinnitin myös huomiota siihen ristiriitaisuuteen, mutta toisaalta niissä sävyjen yksittäisissä kuvauksissa saattaa lukea, että voi käyttää myös "nestemäisenä" luomivärinä, ja luin toisaalta, että jotkut käyttävät noita tavallisina linereinakin, mutta ne eivät kuivu samalla lailla kuin tavalliset vaan jäävät kai jotenkin nahkeiksi.

  Hm tietty alaluomella voi olla luomiväriä ja sen yläpuolelle/osittain päälle sitten rajaus, mutta olisiko kaukaa haettua…

 15. Happy Place

  Mielestäni vihreä luomiväri sopii harvalle, mutta tämä sinun silmämeikki on kyllä upea! Sopii sinulle hyvin :)

 16. leben

  Aivan ihana meikki, josta tulee mieleen Myrkkymuratti. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.