Karkkipäivä
Karkkipäivä

Epätarkkaa vihreää, mustaa ja kultakuparia

Perheeseemme on jälleen liittynyt uusi objektiivi, ja se ei ainakaan halua tarkentaa silmämeikkeihin. :) Otin tästä meikistä eilen joku 20 kuvaa, joista oikeastaan yksikään ei ollut tarkentunut oikeaan kohtaan. No, laitanpa muutaman epäonnistuneen kuvan kuitenkin.

BlackGreen

Viritelmä mustaa, kirkkaanvihreää ja kultakuparia.

BlackGreen3

Pohjustin luomen sisäpuolen Yves Rocherin vaaleanvihreällä puikkoluomivärillä, ja levitin päälle Make Up Storen vihreää Eclipse-sävyä. Loppuluomelle laitoin mustaa, ja alaluomen sisäpuolikkaalle MACin Amber Lightsia.

BlackGreen2

Taas ihme mulkaisu. :D

Meikki_

Inspiraationa toimi tämä netin uumenista joskus tallentamani kuva. En valitettavasti muista miltä sivulta se on, joten en voi antaa kuvan omistajalle tai meikkaajalle creditsejä. :/

Pirteä meikki, mutta sopii paremmin tummemmalle ihonsävylle, ja kyllähän nuo ruskeat silmätkin näyttää paremmalle tämän meikin kanssa. :)

P.S. Laittakaa rohkeasti niitä leluystäväkuvia tulemaan! :) Tähän mennessä on tullut 10 mielettömän hellyttävää kuvaa, ja lisää kaipaillaan.

Kommentit (36)

 1. Jenni

  näyttää kivalta toi meikki! :)

 2. Jenna

  Sopii tosi nätisti yhteen toi vihree ja kultanen. =)

 3. Annastiina

  Vautsi mikä meikki! Hauskasti nuo värit tekee sun silmät jotenkin ihan eri värisen näköisiksi kuin yleensä, jotenkin syventää kauniin siniharmaaksi. (:

 4. Tiina

  Upea meikki! :) Ja mun silmiin näyttää paremmalta sinun silmissä ;) Korostaa mukavasti ja juuri oikealla tavalla, älyttömän kauniisti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.