Vihreä mineraalicocktail

Päivän meikissä sitruunankeltaista, vihreää ja häivähdys oranssia. Menin tänään töihin vasta kahteentoista ja oli aika ihanaa pystyä meikkaamaan pitkästä aikaa luonnonvalossa. Esimiehen mielestä meikkini muistutti jotain trooppista drinkkiä. :)

Meikki on tehty pitkästä aikaa kokonaan mineraaleilla. Tai no, pohjustuksena käytin Clarinsin kullanvihreää voideluomiväriä.


Sisänurkassa Mad Minerals Lemon Drop, sen vieressä häivähdys Mad Mineralsin Trust Fundia, sen vieressä Fyrinnaen OMGWTF, ulkonurkassa Pure Luxen Khaki ja osittain sen päällä ja alaluomen ulkonurkassa Fyrinnae Leif.


Tykkäsin meikistä kovasti! Harmi kun nykyään on enää niin harvoin aikaa ja mahdollisuutta valita sävyjä ajan kanssa ja luonnonvalossa aamuisin. No, pikkuhiljaa ne päivät siitä taas pitenee.
Pääsin muuten tänään ensimmäistä kertaa elämässäni meikkaamaan asiakkaita maksua vastaan. Vähän jännitti. Kaksi asiakasta oli varannut työharjoittelupaikassani päivämeikin, ja minulta kysyttiin haluaisinko tehdä ne. Tai no, oikeastaan muutama työntekijä saattoi jopa yrittää ylipuhua minua ottamaan meikkaukset, he kun eivät niin tykkää toisten meikkauksesta.

Minulla on edelleen hieman epävarma olo kun meikkaan muita, sillä siitä ei tietenkään ole vielä syntynyt mitään rutiinia. Etenkin mua hermostuttaa ripsivärin laitto toiselle, sillä se ei todellakaan ole helppoa. Päivän asiakkaat hoituivat kuitenkin hienosti, ja he olivat erittäin tyytyväisiä Dior-meikkeihinsä. Jouduin muuten tekemään toiselle jopa kulmakarvat, sillä hänen omansa olivat täysin värittömät ja vielä harvemmat kuin minun…! Kulmia väritellessäni ajattelin mielessäni että nyt saattaisi kyllä jokunen blogin lukija hihitellä selkäni takana jos heitä olisi paikalla… ^_^

Kommentit (20)
  1. Oi miten ihana meikki.. ^^ Tästä tuli taas yksi uusi suosikki!

  2. ihana. <3 sama mulle violettina, kiitos nam :D

    Mitkä on sun lempparivärit + sävyt mineraaliluomiväreistä ja millä merkillä?

    Tsemppiä sinne meikkailuihin, elä ressaa liikaa. Ne jotka tulee meikkiin, ajattelevat että sinä olet ammattilainen ja osaat heitä auttaa. Ja tottahan se on, sinä tiedät mistä puhut ja mitä teet! Itsevarmuutta! :)

    -purple

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *