Vihdoinkin tuubissa – UDPP!

Nyt kaikki sanoo JEEE! Jos kuulutte niihin (tuhansiin), jotka tuskailevat Urban Decayn Primer Potionin epäkäytännöllisen pakkauksen kanssa, rukouksiinne on vastattu. Urban Decay on vihdoin ja viimein lanseerannut kulttituotteensa tuubissa. Pakkauksella on kokoa 25 ml ja Urban Decay mainostaa putkilon olevan toistaiseksi vain ”limited edition”. Tätä ovat niin kuluttajat kuin ammattilaisetkin odottaneet ja toivoneet niin monta vuotta, että eiköhän tuubi pian jää valikoimaan ihan pysyvästi. Jos ei, niin emme käsitä! Hintaa jättikoolla on 29 dollaria, ja tällähän pohjustaa sitten luomiaan seuraavat kolme vuotta. Meikäläinen ainakin laittaa tuubin tilaukseen!

UDPrimerPotiontube

Vielä ei ole tiedossa alkavatko eurooppalaisetkin nettikaupat (esim. LookFantastic ja HQHair) myymään tuubiversiota, joten tarkkailkaa eBayta. Itse tilaan tuubin varmaan Sephoralta jenkkikaverini osoitteeseen. Tilaukseen saattaa sujahtaa myös jompikumpi näistä ihanista syyspalettiherkuista:

UDFall2010palettes

Naked näyttäisi olevan aivan täydellinen kokoonpano kauniita neutraaleja (ai mitä minä sellaisilla? ^_^), ja alempi, Vegan Palette, kuuluu kategoriaan ”kertakaikkiaan niin söpö että haluaisin omistaa”. Vähän niinkuin Mäyrä-jutut.

urbandecayveganpalettecover

Hei – kanteen on piirretty älyttömän söpöjä eläimiä ja joukossa on jopa chihuahua. Olenko mä myyty? No olen. Mä oon niin helppo.

P.S. Koskahan joku merkki tajuaa julkaista My Little Pony -meikkikokoelman…? MAC? Sitä päivää odotellessa.

Kommentit (27)
 1. Mikä tuossa luomenpohjustajassa on niin upeaa? Ennen käytin lumenen vastaavaa, mutta lopetin senkin ja nykyään laitan joskus valokynää tai meikkipuuteria pohjustukseksi ja kaunis on ja pysyy…

  Onko tuo tuote jotenkin hajustettua.

  1. Jos sinulla ei ole ongelmia luomivärien pysyvyyden kanssa niin UDPP on sinulle suhteellisen turha tuote. Toki, se tuo luomivärien sävyt esiin paremmin kuin joku meikkivoide + puuteri -pohjustus, mutta parhaiten siitä hyötyvät ihmiset joiden silmämeikki karkailee luomivakoon tai muuten vain varisee mystisesti pois päivän aikana. Mikään tuote ei tietenkään voi toimia joka ikisellä ihmisellä, mutta sanotaanko vaikka näin, että UDPP:llä on markkinoiden korkein tyytyväisyys. Se siis toimii useimmilla ihmisillä, ja luomivärit todella pysyvät.

   UDPP:ssä ei ole lisättyjä hajusteita.

   1. kaunis luomi
    1.9.2010, 16:27

    Miksi varsinainen pohjustaja toisi luomivärin sävyt sen paremmin esille, kuin luomen sävyn tasoittaminen jollain muulla tuotteella(meikkivoide, valokynä, peitevoide, puuteri jne.)? Tekeekö se luomen niin vaaleaksi?

    1. Pohjustajan koostumus vaikuttaa siihen miten sävyt tulevat esiin. Jauhoinen pohjustus (–> puuterointi) haalistaa päälle laitettavat luomivärisävyt ja voidemainen taas voimistaa. Se, miksi esim. UDPP tuo sävyt esiin paremmin kuin vaikka valokynä tai meikkivoide, on minulle mysteeri, mutta omin silmin todettu fakta. :) Enkä ole yksin tämän havainnon kanssa. Lisäksi meikkivoide hikoilee irti luomiltani puoleenpäivään mennessä, UDPP ei.

 2. JEEE!

  Ja ekalle kommentoijalle, UDPP:ssä on juuri se mahtavaa, että luomivärit pysyy paikoillaan kauan ihan mahdottomalla rasvaluomellakin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *