Vielä on kesää jäljellä? Algamaris-arvonta

Tämä kesä ei kyllä todellakaan ole säiden puolesta ollut aurinkovoiteiden huippusesonki, ja siksipä tämäkin arvonta on unohtunut.

Mutta olisikohan elokuussa vielä aurinkoa luvassa..?

Algamaris_IMG_7271

Arvottavana kesäkuussa esittelemäni upeat ekosertifioidut Algamaris-aurinkovoiteet.

Näitä kaikkia on muutaman kerran testattu blogijuttua varten, mutta ovat käytännössä good as new. Olen saanut tuotteet toukokuussa joten tuoreitakin ovat ja koska UV-suodatin on mineraalipohjainen, näiden tehot eivät varmasti muutu miksikään ensi kesäänkään mennessä.

Huuda tästä itsellesi oivallinen luonnonkosmetiikan aurinkosuoja; tarjolla sävyllisenä ja ilman :) Voiteissa on sekä UVA- että UVB-suoja ja tuotteilla on Ecocert-sertifikaatti.

Lisätietoa ja alkuperäisen Algamaris-esittelyni löydät täältä.

Algamaris_IMG_7266

Arvottavana:

SK 50 aurinkovoide kasvoille

SK 30 aurinkovoide kasvoille

SK 30 aurinkovoidesuihke vartalolle ja kasvoille (mun suosikki!)

SK 30 sävytetty aurinkovoide kasvoille, sävy Light

SK 30 sävytetty aurinkovoide kasvoille, sävy Golden

Algamaris_IMG_8444
Kasvoaurinkovoiteiden sävyt: Golden ja Light

.

Tuotteita arvotaan yksi per henkilö.

Osallistut arvontaan huikkaamalla kommenttilaatikkoon, minkä Algamaris-aurinkotuotteen haluaisit voittaa.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 13. elokuuta kello 24.00 saakka.

*

P.S. Ihan kiitos tämän vuoden ei-niin-aurinkovoiteiden-testailuun kannustavan kesäsään, on suuri aurinkovoidevertailunikin jäänyt leijumaan luonnoksiin keskeneräisenä. Noo, jos se nyt ennen syksyn virallista alkua pääsee ulos, niin ehkäpä siitä on hyötyä syys- ja talvikauden lomamatkojen tai viimeistään ensi kesän aurinkovoidehankintoja tehdessä..? ^_^

Aurinkotuotteet_IMG_9154

Kommentit (219)
 1. Todellakin on kesää jäljellä! Mulla loma vasta alkaa ens viikolla. Eka omat häät (joihin oon aurinkoa ja lämpöä tilannu) ja sit Kroatian lämpö kutsuu häämatkalle. Sinne kelpais mukaan SK 30 aurinkovoidesuihke vartalolle ja kasvoille.

  1. Muutaman aurinkoisen loppukesän päivän toivossa jätän arvan sk 50 kasvoaurinkovoiteen puolesta.

   Muistelisin lukeneeni (ellen unta nähnyt) tänä vuonna Kuluttaja-lehden testiartikkelia aurinkovoiteiden tehon säilymisestä pakkauksen avaamisen jälkeen. Että olisi todettu kemiallisenkin suojan tehojen pysyvän ihan ok, kunhan tuote ei altistu äärilämpötiloille. Täytynee mennä kirjaston lehtiosastolle ja etsiä juttu uudestaan…

   1. Niin joo, se piti sanomani etten löytänyt ”kommentoi” painiketta, vaan pelkästään vain ”vastaa”. Siksi tuo mun tekstini tuolleen vastauksena, olematta vastaus. Liekö mobiiliversiossa jokin puute, tai ihan vain taitamaton käyttäjä? Aiemmin on kommentointikin ollut klikattavissa.

    1. Mulle käy joskus noin kommentoidessani Ostolakossa-blogiin, ja ihan tietokoneellakin. Joku kommenttilaatikon aika ajoin ilmenevä bugi..? Omassa blogissani huomaan kommentteja hyväksyessäni välillä että tosi moni on esim. arvontapostauksessa laittanut osallistumisensa ”Vastauksena” jollekin toiselle kommentoijalle, eli heiltäkin on arvatenkin puuttunut se ”Kommentoi”-painike.

   2. Muistelisin lukeneeni (ellen unta nähnyt) tänä vuonna Kuluttaja-lehden testiartikkelia aurinkovoiteiden tehon säilymisestä pakkauksen avaamisen jälkeen. Että olisi todettu kemiallisenkin suojan tehojen pysyvän ihan ok, kunhan tuote ei altistu äärilämpötiloille.

    Joo, säilyy se (tuotetta oikein säilytettynä), mutta ei yhtä korkeana ainakaan useampaa vuotta. Ensimmäisen vuoden kenties, mutta 2-3 vuotta (tai jopa sitä vanhemman) kemiallisen filtterin sisältävän aurinkovoiteen ei voi enää odottaa suojaavan yhtä tehokkaasti kuin tuoreena.

  2. SK 30 aurinkovoidesuihke vartalolle ja kasvoille olisi tosi mukavaa kokeilla :-) Minulla on vielä puolet lomasta jäljellä ja toivottavasti aurinko jatkaa paistamista :-)

  3. SK 50 aurinkovoide kasvoille, edellinen lensi juuri roskiin kun alkoi jo haista (liian monta vuotta käytössä, Suomen kesät…).

  4. Tuo SK 30 aurinkovoidesuihke olisi nappituote! Syyslomaa odotellessa…

  5. Mukaan arvontaan ja sk 30 kasvoille olisi valintani.

 2. SK 50 aurinkovoide kasvoille. Tämä kesä oli eka kun en palanut yhtään ja tahtoisin jatkaa samalla linjalla tulevina vuosina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *