Karkkipäivä
Karkkipäivä

Video: mineraalimeikkipohja

Ei hyvää päivää että videon tekeminen voi olla hankalaa..! ^_^ Siis mun yrityksistä kuvata a) mineraalimeikkipohjaa ja b) lempiposkipunia olisi saanut varsinaisen komediapätkän jonnekin Putoukseen… Kaikki mikä vaan voi mennä pieleen, myös meni pieleen. :D

Yhdellä kerralla Photo Booth jymähti kesken videoinnin, toisella kerralla sekoilin niin pahasti sanoissani että ei mitään järkeä ja kolmannella kerralla taas mikki ei ollut päällä. Kerran taas unohduin höpöttämään videolle niin pitkäksi aikaa että Photo Boothin aikaraja ylittyi (rajana ilmeisesti 10 minuuttia…?) ennenkuin sain kaiken purkkiin.

Ei ole kyllä minua luotu tällaisen tekniikan käyttöön… :P Mutta kaikkein harmillisinta on se, minkä vuoksi en ole videopostauksia koskaan oikein halunnut tehdäkään. Minä en osaa olla luonteva kameran edessä. Vaikka olisin kuinka iloisella mielellä, niin videolla näytän tympääntyneeltä ja jotenkin ylimieliseltä. :( Surullista, kun persoonani on oikeasti kaikkea muuta. Olisi ihanaa näyttää siltä että hymy oikein tarttuu…!

Mutta tulipahan nyt tämä tehtyä, ja ei muuta kuin eetteriin. Kuvista näette, millainen meikki oli valmiina.

Ainiin, mun kulmakarvojen synkkä tummuus johtuu siitä, että olin just kestovärjännyt ne… Menee aina pari päivää ennen kuin sävy tasoittuu.

Mineraalimeikkipohjan levitys from Sanni Karkkipäivä on Vimeo.

Kun mä tuossa videossa puhun kasvojen ”rajoista”, niin tarkoituksena oli varmaankin sanoa että levitän aurinkopuuteria kasvojen reunoille… ^_^

Meikkipohjassa käytetyt tuotteet:

Lily Lolo Ooh La La -poskipuna, Lavera Sun Light -aurinkopuuteri, Lily Lolo Blondie -meikkipohja, Lily Lolo Nude-peiteaine, Pure Luxe You Glow Girl -hohtopuuteri ja Estee Lauder Double Wear -peiteaine.

Välineet: Everyday Minerals -poskipunasivellin (tätä mallia ei myydä enää), MAC #187 -skunkkisivellin, Coastal Scentsin C224-peiteainesivellin, Bare Mineralsin minikabuki ja The Body Shopin kabuki.

Kommentit (87)

 1. Piia

  Kiitos kivasta blogista! Löysin tämän pari kuukautta sitten. Olen jo kohta nelikymppinen, mutta en ole oikein koskaan oppinut meikkaamaan. Video oli oikein hyvä, etkä ole lainkaan ylimielinen vaan päin vastoin paljon herttaisempi kuin odotinkaan! :)

 2. :)

  Kiitos kivasta videosta, on selkeä ja informoiva. Olisipa kiva jos tekisit silmämeikistä vastaavia videoita kun aikaa ja jos haluat. Kivaa viikonloppua!

 3. Anonyymi

  Moi!

  Ihana blogi! Ootko kokeillut Erisanin kosteuttavaa kasvovoidetta ( http://www.erisan.fi/kosteuttava_kasvovoide)? Osaisitko arvioida inciä, onko hyvä tuote?

 4. Hantta

  Selkeä ja hyvä video, tällaisia lisää, koin hyödylliseksi!

  Et ollut kyllä mun mielestä mitenkään tympääntynyt tai mitään muutakaan negatiivista, päinvastoin oikein herttainen ja mukava! Luontevuutta tule varmaan lisää ihan itseksee jos videoita tekee enemmän, toivottavasti teet! :-)

 5. milde

  Voi kun olet kaunis ja luonnollinen! :) Tosi kivaa, että olit tehnyt videon, näitä lisää!

 6. Murmeli

  Parempi etten katso tuota videota, voi alkaa harmittamaan, että arvon blogissani kohta tuon aurinkopuuterin pois. :D Tosin meikkipohjassakin olen siirtynyt kokonaan MSCHICiin…

 7. anne

  Ooo, mä olen kertakaikkiaan sun fani! Olet aivan ihana – asiallinen, selkeä ja informatiivinen sekä kaiken lisäksi tosi herttainen ja kaunis *sigh*

  • Sanni

   Apua, hienojen adjektiivien yliannostus…! ^_^ Kiitos anne!

 8. Marya

  Heippa.
  Aivan loistava video. Tilasin viikko sitten lololta näytteitä ja totesin pettyneenä ettei ne sovi, mutta nyt ehkä uskaltaudun tilaamaan eri sävyjä, jospa sävy vain olikin väärä. Just tuon takia että huoneen valossa pohja näyttää hyvältä, mutta luonnon valossa ei… Tekniikka on hakusessa, mutta sun videosta sain kyllä tosi hyviä vinkkejä, kiitos siis Sanni sulle! <3

  Hiljattain vasta törmäsin sun blogiin ja se meni kyllä kerta heitolla kirjanmerkkeihin ja käynkin päivittäin lukemassa, ja innolla odottelen taas uusia postauksia. :)

 9. hoppadohup

  Hei Sanni, kiitos kovasti tästä videosta! Jeesasi joka-aamuisen puuterisotkun keskellä ja hoksasinkin mikä menee pieleen :) Paljon iloa ja aurinkoa sinulle!

 10. Cecilia

  Kiva videohan tuo oli, ja pikkusen uutta tietoakin sain! :)

  http://sadehtivaa.blogspot.com/

 11. Juuli

  Hei mietin tässä, että jos ihossa on paljon peitettävää esim aknearpia niin missä järjestyksessä meikkipohja tehdään kun on käytettävissä lily lolon meikkivoide blondie, sama peiteväri ja vielä se vihertävä peiteväri? Ja viimeiseksi tietenkin viimeistelypuuteri. Kiitos paljon ihanasta blogista :))

 12. Hemsku

  Tilasin muutaman Lily Lolon pohjan sävytesterin, tänään hain postista ja nyt tulin tsekkaamaan miten niiden kanssa nyt kannattaisi toimia kun muistin että oot tällaisen videon tehnyt! Saas nähdä millasen naaman kanssa huomenna lähden ovesta ulos… Mutta tumpelo-meitsiltä siis kiitos hyödyllisestä videosta!

  • Sanni

   Saas nähdä millasen naaman kanssa huomenna lähden ovesta ulos…

   Hih, käys kertomassa sitten miten sujui..! ^_^

 13. aion

  OLIPAS HYÖDYLLINEN VIDEO!:D Kiitos vinkeistä, erityisesti nuo sivellinjutut ja minne mitäkin puuteria/hohtoa/punaa kannattaa laittaa tulivat tarpeeseen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.