Video: mineraalimeikkipohja

Ei hyvää päivää että videon tekeminen voi olla hankalaa..! ^_^ Siis mun yrityksistä kuvata a) mineraalimeikkipohjaa ja b) lempiposkipunia olisi saanut varsinaisen komediapätkän jonnekin Putoukseen… Kaikki mikä vaan voi mennä pieleen, myös meni pieleen. :D

Yhdellä kerralla Photo Booth jymähti kesken videoinnin, toisella kerralla sekoilin niin pahasti sanoissani että ei mitään järkeä ja kolmannella kerralla taas mikki ei ollut päällä. Kerran taas unohduin höpöttämään videolle niin pitkäksi aikaa että Photo Boothin aikaraja ylittyi (rajana ilmeisesti 10 minuuttia…?) ennenkuin sain kaiken purkkiin.

Ei ole kyllä minua luotu tällaisen tekniikan käyttöön… :P Mutta kaikkein harmillisinta on se, minkä vuoksi en ole videopostauksia koskaan oikein halunnut tehdäkään. Minä en osaa olla luonteva kameran edessä. Vaikka olisin kuinka iloisella mielellä, niin videolla näytän tympääntyneeltä ja jotenkin ylimieliseltä. :( Surullista, kun persoonani on oikeasti kaikkea muuta. Olisi ihanaa näyttää siltä että hymy oikein tarttuu…!

Mutta tulipahan nyt tämä tehtyä, ja ei muuta kuin eetteriin. Kuvista näette, millainen meikki oli valmiina.

Ainiin, mun kulmakarvojen synkkä tummuus johtuu siitä, että olin just kestovärjännyt ne… Menee aina pari päivää ennen kuin sävy tasoittuu.

Mineraalimeikkipohjan levitys from Sanni Karkkipäivä on Vimeo.

Kun mä tuossa videossa puhun kasvojen ”rajoista”, niin tarkoituksena oli varmaankin sanoa että levitän aurinkopuuteria kasvojen reunoille… ^_^

 

Meikkipohjassa käytetyt tuotteet:

Lily Lolo Ooh La La -poskipuna, Lavera Sun Light -aurinkopuuteri, Lily Lolo Blondie -meikkipohja, Lily Lolo Nude-peiteaine, Pure Luxe You Glow Girl -hohtopuuteri ja Estee Lauder Double Wear -peiteaine.

Välineet: Everyday Minerals -poskipunasivellin (tätä mallia ei myydä enää), MAC #187 -skunkkisivellin, Coastal Scentsin C224-peiteainesivellin, Bare Mineralsin minikabuki ja The Body Shopin kabuki.

Kommentit (87)
 1. jennibeeeeee
  16.2.2012, 20:20

  Sun ääni oli kyl täysin erilainen kuin olin kuvitellut, mun mielikuvissa sulla on hyvin ”tyttömäinen” ääni. Näytät myös tosi erilaiselta elävänä kuvana :) Toivottavasti vastoinkäymisistä huolimatta jatkat videoiden tekoa :)

  1. Joo, mä en mielestäni näytä tuossa videolla yhtään siltä miltä näytän esim. peilissä tai valokuvissa ^_^ Varmaan jotkut kaverit voisi kertoa näytänkö mä livenä tuolta vai onko Photo Booth ”muokannut” musta jonkun oman version :P

   1. Ihana video Sanni! Mä voin kommentoida livekaverina (mahtava titteli), että olit kyllä tässä tosi luonteva ja itsesi oloinen, tosin jotenkin hillitympi ja rauhallisempi. Ja kyllä, näytätkin ihan itseltäsi, nuo tummat kulmat vain vähän vähän muuttavat ilmettä.

    Jossain vaatepostauksissa en tajua videoiden tärkeyttä, mutta nimenomaan näissä meikkijutuissa niistä on todella paljon hyötyä. Tumpelolle on IHAN eri asia nähdä livenä kun pyöritellään vaikka poskipuna paikalleen kuin jonain lyhyenä kuvasarjana, jossa puna vain ilmestyy oikealle kohdalleen kuin itsestään ennen-kuvan jälkeen. Toivottavasti siis vielä jatkat näiden tekemistä.

 2. Onpas tosi hyvä video! Sulla on hirmu kiva ja selkeä tapa selittää asioita. Lisää näitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *