Vesi kielellä: Lily Lolon uudet poskipunaduot

Nyt on taas kuulkaas niin ihana tuote-esittely edessä ettei tämä meikkifriikki meinaa pysyä pöksyissään: Lily Lolon uudet, kiinteät poskipunaduot.

Heti kun näin nämä netin kuvissa tiesin että NYT on onnistuttu, sävyt ovat aivan törkeän ihanat! Hyvä Lily Lolo!! :) Vihdoin raikasta ja heleää myös pressattuna! Lolon jauhemaiset poskipunat ovat olleet lemppareitani jo vuosikaudet ja niistä löytyy aivan ihastuttavia sävyjä laidasta laitaan, mutta kiinteiden punien sävyvalikoima on mielestäni jättänyt toivomisen varaa, sävyt ovat oudon tunkkaisia jauhemaisiin verrattuna.

Tänä vuonna asiaan on kuitenkin tullut muutos:

LilyLolo_CheekDuo_IMG_6931

Can we say gorgeous..??

Niin ihanat sävyt että en meinannut kerta kaikkiaan malttaa odottaa että pääsen jakamaan tätä ilosanomaa! ^_^

Sain poskipunat testiin Biodellyltä.

idLilyLolo_CheekDuo_IMG_6927

Mä rrrrakastan poskipunia! Opittuani käyttämään niitä 24 + ”kypsässä” iässä :D on poskipunasta muodostunut meikkirutiinini tärkein osa rajausten, hyvän meikkipohjan ja peiteaineen ohella. (Jep, rajaukset menevät vielä luomivärinkin ohi koska juuri niillä muotoilen silmäni ja tuon ne tehokkaimmin ja nopeimmin esiin :) Värikäs rajaus on tavallaan yhtä kuin luomiväri :))

Vaikka poskipuna sopii mielestäni kaikille, sen tuoma ero ilmeessä ei varmasti ole yhtä ratkaiseva tummaihoisilla ja yleensäkin ei-kalpeilla. Itse kuulun kalpeanaamoihin joiden iho on niin ohut ja läpikuultava että suonet kuultavat läpi ja silmien aluset tummine sirppeineen korostavat lähes sairaalloisen kalpeaa ilmettä etenkin talvella. Siksi poskipuna oli minulle yhtä suuri oivallus ja ”magic potion” kuin BB-voiteet ja valokynät joillekin muille. :) Kevyt sipaisu ja ero, etenkin talviaikaan, on aivan mieletön. Poskipunaa ei tarvitse käyttää niin että se näkyy 10 metrin päähän (ellei halua ^_^), sitä voi laittaa todella hienovaraisesti niin että kasvot vain taianomaisesti eloistuvat ja saavat tervettä väriä ja hehkua. Toiset käyttävät tarkoitukseen aurinko- tai maapuuteria, mutta minulle nimenomaan poskipuna on se juttu. <3

LilyLolo_CheekDuo_Coralista_iholla

Hienovarainen poskipunaistus :) Lily Lolon uutuuksilla onnistuu.

Cheek Duot sisältävät himmeästi hohtavan satiinisen sävyn (lähes mattainen) ja hohtavan highlighter-tyyppisen sävyn. Ja kun kyseessä on Lily Lolo, on poskipunien ainesosaluettelo tietysti luonnollinen: talkin ja synteettisten täyteaineiden sijaan näihin kullanmuruihin on leivottu kosteuttavia kasviöljyjä (jojobaa, argania, granaattiomenan siementä, auringonkukkaa, manukaa) ja hyaluronihappoa. Puuteripohjan muodostavat mica, silica ja mineraalipigmentit. Tästä cocktailista voittekin jo päätellä että nämä poskipunat ovat iholla kaikkea muuta kuin kuivan tuntuisia ja pölyisen näköisiä vaan asettuvat ja kerrostuvat kauniisti jättäen luonnollisen pinnan.

Pigmentin vahvuus on kevyt ja mitä ihanteellisin niille jotka ”pelkäävät” poskipunia ja punaylilyöntejä. :)

Ihaillaan:

LilyLolo_NakedPink_IMG

Viileä Naked Pink tarjoilee kauniin silkkisen roosapinkin ja hohtavan baby-pinkin. Sävyjä voi käyttää yhdessä tai erikseen.

LilyLolo_Coralista_IMG_6944

Lämmin Coralista sisältää heleän vaalean korallipersikan sävyn sekä hohtavan nudeaprikoosin sävyn. Nude-sävy toimii käytännössä vain highlighterina, siinä ei ole tarpeeksi pigmenttiä poskipunaksi.

Swatchit eri valaistuksissa:

LilyLolo_CheekDuo_swatches2

LilyLolo_CheekDuo_swatches

Niin helpot, ihanat, heleät sävyt! ^_^

Näitä tulette todellakin tulevaisuudessa näkemään mun tärppilistoilla kun kyselette poskipunasuosituksia! :) Roosa ja persikka: viileän ja lämpimän ihon perusposkipunasävyt.

LilyLolo_Cheek_Coralista

Coralista (myös silmämeikissä! Duo käy loistavasti myös luomiväristä :))

LilyLolo_NakedPink_CheekDuo

Naked Pink

Off topic -erityismaininta kuvassa näkyvälle NYXin Butter Gloss -huulikiillon sävylle Creme Brulee. <3 Tämän vuoden lempparihuulikiiltoni!

.

Mutta, ei tässä vielä kaikki ^_^ :D 

Mun  on pitänyt jo keväästä saakka nostaa esiin tämäkin Lolon uutuus, Sculpt & Glow Contour Duo:

LilyLoloContourduo_IMG_2833

Aurinkopuuteriduo varjostus- ja korostussävyllä.

Tässä on nyt vihdoin korvaava aurinkopuuterisävy entiselle, lopetetulle suosikilleni Laveran Sunlightille. Contour Duon aurinkopuuterin sävy on tarpeeksi vaalea, neutraali ja mietopigmenttinen että voin sutia sitä nassuun huoletta Sunlightin tyyliin. En ole koskaan ollut vahvojen aurinkopuuterien ystävä enkä ylipäänsä voimakkaan varjostuksen tai oranssihtavan bronzed-lookin, joten tällaiset miedot, kiltit maitokaakaon sävyt sopivat minulle :)

Valoboksissa otetussa kuvassa duon sävyt ovat liian lämpimät, oikeasti ne näyttävät enemmänkin tältä:

 LilyLoloContour_duo_IMG_6952

Eikö ole nätti? :) Duo ei sovi tummalle ihon sävylle tai niille, jotka hakevat sitä kunnon ”contouring”-lookkia vaan meille, jotka ovat pehmeän aurinkopuuteroinnin ystäviä.

Highlighter-sävy muuten näyttää livenä yllättävän tummalle, sellaiselle persikankultaiselle, mutta on iholla läpikuultava ja paljon vaaleampi mitä silmät antavat hylsyn perusteella ymmärtää.

LilyLolo_CheekDuo_SculptDuo

Tumma sävy ei taita keltaiseen eikä liioin punaiseen vaan on just sellainen passeli neutraali kaakaon sävy josta pidän itse eniten ja joka mielestäni sopii melkein kaikille ihon pohjasävyille.

LilyLolo_Contour_Cheek_Duos

Nudeihosta aurinkopuuterin kautta poskipunaan. Pohjalla Everyday Mineralsin Golden Beige 3W -sävy (nyt siitä vihdoin kuvaa).

Ero kasvoilla on hyvin hienovarainen mutta selvä. Tällaisesta lookista minä pidän :)

LilyLolo_ContourDuo_iholla

Minulla on kulmikkaat leuat ja sipaisen aurinkopuuteria aina myös leukaperiin. Päivämeikissä vain henkäyksen, iltameikissä reilummin, jolloin käytän tummempaa sävyä kuten NYXin Taupe Blushia (nimestään huolimatta beige varjostusssävy, ei poskipuna).

           LilyLolo_CheekDuo_IMG_6922

Poskipunilla ja contour duolla on hintaa 23,90€.

LilyLolo_CheekDuos_

Viileä-lämmin. :) Meitsille sopii kumpikin ^_^

Kommentit (32)
  1. MillaKaroliina
    21.6.2016, 08:28

    No nyt, toimistoaamun pelastus! Viimeistäänkin aika alkaa väsäillä tilausta, kun tuommoinen poskipunasetti ilmestyi! Ja tietenkin se lämminsävyinen :D

  2. Oih! Kuin tilauksesta, just pähkäilin et tarttisin uuden arskapuuterin ja poskipunakin olis tarpeen. Onko nuo siis vakiovalikoimassa vai jotain kausijuttuja?

    1. Tulivat vakiovalikoimaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *