Veronpalautukset

Veronpalautus

Mitäs te ostitte? :)

idMeikki_03122015

Lisätään vielä meikkiblogiosuus eli päivän look. Meikki on osa huomenna ulos tulevaa meikkipalettiesittelyä.

Päivän opetus: älä edes yritä tehdä smokey eye’ta päivänä, jolloin silmät vuotavat koko ajan. Sain muutaman kuvan otettua ja meikki oli pestävä pois. Juusto- ja kalatiskillä asioi meikitön versio. :D

.

Nyt glögiä, siemennäkkäriä kylmäsavulohella ja lautasellinen juuri sopivan lämpötilän saavuttaneita juustoja… Ahh.

Kommentit (61)
 1. Aurinkoinen
  3.12.2015, 19:53

  En ostanut mitään :) Mutta sinulla on ihanat ostokset. Siitäpä tuli mieleen, että täytyy mennä jääkaapille, miehen sisko toi ihanaa juustoa Italiasta.

  1. Mitäs juustoa? :) Slurps! ^_^ Täällä herkuteltiin juuri Tete de Moinella, ihanan kiteisellä Juustoportin Gran Reservellä (eli ”Gruyerellä”) ja vuohenjuustolla.

   1. Aurinkoinen
    4.12.2015, 09:41

    Enpä tietenkään muista nimeä, jotain todella pitkään kypsytettyä, voimakkaan makuista, hyvää :) Kälyni ostaa Italiasta Suomeen lähtiessään juustot kylänsä kaupasta ja siellä ne pakataan tiskillä muovivakuumiin. Perillä koti-Suomessa hän ottaa heti juuston pois muovista ja laittaa kankaaseen (keittiöpyyhkeeseen) säilytykseen, joten nimilappukin on sillä tiellä. Muovissa ei saa säilyttää.

    1. Mä en olekaan vielä koskaan tuonut matkoilta kotiin juustoa, se asia täytyisi korjata :)

 2. Ripsivärin, meikkivoiteen, kuorintavoiteen, vartalovoiteen ja huulirasvan….samana päivänä veronpalautukset ja Sokoksen joulualekupongit on paha yhdistelmä :D Mutta hei, kaikkine jouluetuineen ja alennuksineen ja etukuponkeineen kaikki ostokset maksoi saman verran kun tuo pelkkä ripsiväri yhteensä! :) Nam, tekisi mieli kyllä juustoja!

  1. Niin siis ripsiväri normaalihinnalla…:)

  2. Peukku! :) Hmm… missäs meidän Sokoksen joulualekupongit…?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *