Verdict: Lumenen uusi silmämeikinpohjustaja

Otin töistä näytteen Lumenen uudistuneesta silmämeikinpohjustajasta, ja olen nyt käytellyt sitä kolmisen viikkoa. Tämä versio on käsittääkseni kolmas tai jopa neljäs uudistus Lumenen alkuperäisestä pohjustajasta. Lumenen primer oli muuten aikoinaan ensimmäinen silmämeikinpohjustustuote jonka ostin, tästä on aikaa varmaan kymmenisen vuotta. Se voide oli jotain ihan hirveää; öljyinen koostumus joka ei pitänyt meikkiä paikoillaan ei sitten nimeksikään. Mutta Lumenen tuotekehittelijät ovat läksynsä oppineet ja tuotteen koostumusta on parannettu huimasti niistä ajoista.

Koska pidän Urban Decayn Primer Potionia niin ylivertaisena pohjustajana, olen sanalla sanoen aika laiska testaamaan muita pohjustajia. Usein ne tuottavat pettymyksen, ja miksi menettää hermojaan muiden tuotteiden kanssa kun UDPP:hen voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa.  Tosin olen random-testailujen tuloksena löytänyt esim. Elizabeth Ardenin Eye Fixin, joka on lähes UDPP:n veroinen helmi. Eli pitäisi jaksaa yrittää antaa muillekin mahdollisuus aika ajoin…

No, Lumene sai nyt sellaisen mahdollisuuden. Ja kuulkaas, tämähän toimi ihan hyvin! Meikki ei rullautunut luomivakoon kertaakaan testiviikkojen aikana. Pohjustajaa testattiin myös ”extremeolosuhteissa” äskeisellä Madeiran reissulla – se piti hämmästyttävästi luomet kuivina seitsemän tunnin vaativan vuoristopatikankin aikana, vaikka olin hiestä märkä ja tuntui että koko naama poksahtaa voimanponnistuksista. En siis meikannut itseäni varta vasten vuoristovaellukselle (niin turhamainen en sentään ole!), vaan levitin luomille pelkän pohjustajan ihan vain testimielessä. (No okei, oli mulla ripsariakin! Öhöm.)

Pohjustaja saa siis minulta varsin kiitettävän arvosanan. Se todellakin pitää silmämeikin paikoillaan ja luomet mattapintaisina. Mikä on hyvä homma, näinhän silmämeikin pohjustajan kuuluukin toimia.

MUTTA, ostaisinko tätä itse? En. Koostumus ei siltikään vastaa UDPP:n täydellisyyttä, eikä tätä ole yhtä miellyttävä levittää luomille. Voide tuntuu UDPP:tä kuivemmalta, ja jotenkin se aina osittain rullaa ja jopa murustuu kevyesti iholla. Se ei siis ”nappaa” kiinni ihoon yhtä tehokkaasti kuin UDPP. Luomivärien sävyt eivät myöskään toistu yhtä intensiivisinä Lumenen kuin UDPP:n päällä. Eli sanoisin, että Lumene kyllä kiinnittää meikin, mutta ei voimista sävyjä.

Koska UDPP:tä ei kuitenkaan ole saatavilla Suomessa, eivätkä kaikki kuluttajat halua sijoittaa Elizabeth Ardeniinkaan, niin Lumene on ihan hyvä vaihtoehto. Ainakin ehdottomasti parempi kuin ei mitään, jos luomillasi on taipumus rasvoittua eikä meikki meinaa pysyä.

Olen kaiken kaikkiaan positiivisesti yllättynyt. Hyvä Lumene!

Kommentit (26)
  1. Olen monta kertaa meinannut ostaa tämän lumenen silmämeikinpohjustajan, mutta koska en ole luomivärien jokapäiväinen käyttäjä ajattelin etten sitä tarvitse. en edes tullut ajatelleeksi että voihan pohjustusta käyttää muutenkin! kiitos hyvästä neuvosta.taidampa ostaa seuraavan kerran tätä. Luomeni nimittäin rasvoittuvat hyvin paljon, jos laitan pelkän ripsivärinkin niin sekin tarttuu silmien ulkonurkkaan ja leviää vaikka olisikin kuivahtanut. Ja vaikka puuteroisin luomet niin rasvoittumista ei sekaan estä!

  2. Milla/AllThemShinyThings
    17.3.2012, 18:03

    Oletko sattunut koittamaan Coastal Scentsin Shadow Worx Mattea? Itse pidän siitä nykyään jopa enemmän kuin UDPP:sta. Toi CS:n tökötti levittyy paremmin kuin UDPP, ja toistaa mielestäni sävytkin voimakkaampana. Ja itselläni se on kestänyt moitteettomana niin salitreenin (jonne laitoin sitä ihan kokeilumielessä) ja kolmen tunnin tanssimaratonin. Voin suositella, on halvempaa, tuubissa on enemmän ja saa Suomesta ainakin Pretty.fi:stä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *