Vehnäkultaa ja vihreää

Olen viime viikkoina palannut taas pitkästä aikaa mineraaliluomivärien maailmaan. Mineraaleilla saa luomilleen varmasti kaikkein intensiivisimmät sävyt ja upeimman hohdon (jos sellaista meikkiinsä kaipaa), puhumattakaan mineraalien kameleonttimaisista ominaisuuksista (yksi luomiväri voi shiftata vaikka kolmeen eri sävyyn), mutta kun on ne vaan niin sottaisia käyttää.

Vaikka jauhetta onnistuisikin levittämään luomilleen ilman varisemista, ovat purkit itsessään aina sotkussa ja pitävät huolen siitä, että myös niiden säilytyspaikka on aina mineraalipölyssä. Jauhe on niin hienojakoista, että vaikka kuinka yrittäisit sulkea purkkeja varovasti, leviää jauhe lopulta kannen reunoihin eikä purkkiin voi tarttua ilman että sormesi ovat ihan luomivärissä.

Summa summarum: mineraaliluomiväreillä meikkaaminen on ainakin minun tapauksessani aina aikaavievämpää kuin perinteisillä, puristetuilla luomiväreillä, mutta palkkiona saa vivahteikkaamman meikin.

Meikissä käytetty tummanvihreää Black Pearl -sävyä ulkonurkassa, metsäisen vihreää Leif-sävyä luomivaossa ja tummankultaista Straw-sävyä sisänurkassa. Straw on todella persoonallinen sävy, Pure Luxen määritelmän mukaan ”vihreään shiftaava vehnäbeige”, mutta minä näen sen eniten kultaisena. Tällä saa yksinäänkin vekkulin meikin kun sen sävy vaihtelee luomella.

…ja enköhän onnistunut kirjoittamaan Black Pearl -sävyn nimen väärin… D’ough! Rajaus on Lumenen kauniinhohtavalla kynällä no. 5 Metsänvihreä, joka harmillisesti vaihdettiin viimeisimmän uudistuksen myötä tylsempään mattasävyyn. Kulmaluun vaalea sävy on L’orealin Golden Green -paletista.

Kommentit (32)
  1. Herranen aika miten kaunis väriyhdistelmä!? Useasti käyn näitä sun silmämeikkejä ihailemassa, mutta nyt loksahti leuka lähes lattiaan! Uskomaton! :)

  2. Mä olen onnistunut vähentämään mineraalien sotkuisuutta jättämällä sifterin suojakalvon paikoilleen ja tekemällä siihen vai 1-2 reikää nuppineulalla :)

    1. Mulla suurin osa mineraaliluomiväreistä on sampleja, ja niissä ei tuota suojakalvoa ole… :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *