Vedenkestävä kevätsuosikki: Lumene Intense Liner

Olen aivan ihastunut Lumenelta saamiini uusiin eyelinereihin. Ne ovat myös vedenkestäviä, mikä on tarpeellinen ominaisuus itselleni näin keväisin kun silmäni vuotavat valoisuuden lisääntyessä. (Tämä on jännä ilmiö joka toistuu joka kevät – silmäni eivät normaalisti vuoda juuri lainkaan mutta aina keväisin kyyneltä tulee niin maan penteleesti. Ulos ei auta mennä vesiliukoisessa rajauksessa. Ripsariin vuoto ei vaikuta.)

LumeneIntenseLinerWP

Lumene laittoi tänä talvena ja keväänä tuulemaan eyeliner-osastollaan. Vuosikaudet valikoimiin yksinään kuulunut perinteinen nestemäinen Blueberry Eyeliner sai lauman uusia kavereita kun Lumene lanseerasi ensin Raspberry Miracle -tussit ja nyt keväällä Intense Linerit.

LumeneIntenseLinerWP3

Intense Lineria on neljässä sävyssä joista White Crystal on sesonkisävy ja myynnissä rajoitetun ajan. Alun perin kaikki kolme hohtavaa Crystal -sävyä olivat kausisävyjä ja vain mustan piti jäädä valikoimaan, mutta Lumenelta kerrotaan että Intense Linerit ovat olleet niin suosittuja että Khaki ja Grey’kin jäävät pysyvään valikoimaan.

Hyvä juttu, sillä juuri Crystalit ovat näistä suosikkejani. :)

LumeneIntenseLinerWP2

Linerissa on joustava, ohutkärkinen huopapää.

LumeneIntenseLinerWPGreyCrystal

* Grey Crystal *

Grey Crystal on näistä ehkä suurin lempparini. En saanut sen upeutta tallennettua kuviin kaikessa realismissaan :D mutta kyseessä on tumma metallinharmaa joka hohtelee hieman sinertävänä. Todella kaunis!

(Mun ripset on taas ihan kauheassa ”kato-kunnossa”…)

LumeneIntenseLinerWP_GreyCrystal2

* Grey Crystal *

Grey Crystal ja pinkkiä luomiväriä.

LumeneIntenseLinerWPGrey_WhiteCrystal

* Grey Crystal + White Crystal *

White Crystal-sävy on läpikuultava ja erittäin kimalteinen. Käytän sitä efektisävynä muiden rajausten kanssa, sillä saa upean sokerihuurretun bling-kimallelisän meikkiin kuin meikkiin. Tykkään laittaa White Crystalia rajauksen alkupäähän niin se tuo sisänurkkaan kaivattua valoa. Sävy toimii myös alaluomella.

LumeneIntenseLinerWPKhakiCrystal

* Khaki Crystal *

Khaki Crystal on vähemmän kimaltava kuin White ja Grey, ja pinta on enemmänkin kostean kiiltävän näköinen. Kerrassaan ihastuttava sävy tämäkin – ja toimii erinomaisesti myös alaluomella. Normaalisti en koskaan käyttäisi nestemäistä rajausta alaluomella sillä jälki on siihen käyttöön liian jyrkkää ja ”graafista” (alaluomelle haluaa yleensä pehmeämmän rajauksen kuin yläluomelle), mutta valoaheijastavuutensa ansiosta Intense Liner Khaki Crystal sopii oikein hyvin alaluomellekin.

LumeneIntenseLinerWP_KhakiCrystal

* Khaki Crystal *

Khaki Crystal -rajaus taannoisessa Zuii Radiance -meikissä.

LumeneIntenseLinerWP_KhakiGreyWhiteCrystal

* Grey Crystal + White Crystal + Khaki Crystal *

Tässä meikissä olen laittanut kaikkia kolmea Crystalia – alimmaisena Grey, sen päällä Khaki ja alaluomella Khaki & White.

idLumeneIntenseLinerWP_KhakiGreyWhiteCrystal

Khaki Crystal näyttää ihan märältä mutta kuivaa se on :) Jälki on noin vesimäisen hohtava tummemman sävyn päälle laitettuna.

Ehkä näin hohtavat ja kimaltavat rajaukset eivät ole jokaisen makuun arkimeikissä, mutta mulle menee nämä ihan salimeikkinäkin. :) Eivätpähän irtoa hikoillessakaan.

Kommentit (31)
  1. Petra / Viilankantolupa
    2.5.2014, 09:25

    Ah, toi vaalea huurrerajaus jäi silloin miitissä kaivelemaan. Olen pidellyt sitä käsissäni varmaan jo kolmesti, mutta kertaakaan se ei ole vielä ehtinyt kassalle saakka. Mitähän mä oikein jännitän sen kanssa? :D Upea sävy!

  2. Vitsi toi valkoinen vois olla kiva! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *