Karkkipäivä
Karkkipäivä

Vedenkestävä kevätsuosikki: Lumene Intense Liner

Olen aivan ihastunut Lumenelta saamiini uusiin eyelinereihin. Ne ovat myös vedenkestäviä, mikä on tarpeellinen ominaisuus itselleni näin keväisin kun silmäni vuotavat valoisuuden lisääntyessä. (Tämä on jännä ilmiö joka toistuu joka kevät – silmäni eivät normaalisti vuoda juuri lainkaan mutta aina keväisin kyyneltä tulee niin maan penteleesti. Ulos ei auta mennä vesiliukoisessa rajauksessa. Ripsariin vuoto ei vaikuta.)

LumeneIntenseLinerWP

Lumene laittoi tänä talvena ja keväänä tuulemaan eyeliner-osastollaan. Vuosikaudet valikoimiin yksinään kuulunut perinteinen nestemäinen Blueberry Eyeliner sai lauman uusia kavereita kun Lumene lanseerasi ensin Raspberry Miracle -tussit ja nyt keväällä Intense Linerit.

LumeneIntenseLinerWP3

Intense Lineria on neljässä sävyssä joista White Crystal on sesonkisävy ja myynnissä rajoitetun ajan. Alun perin kaikki kolme hohtavaa Crystal -sävyä olivat kausisävyjä ja vain mustan piti jäädä valikoimaan, mutta Lumenelta kerrotaan että Intense Linerit ovat olleet niin suosittuja että Khaki ja Grey’kin jäävät pysyvään valikoimaan.

Hyvä juttu, sillä juuri Crystalit ovat näistä suosikkejani. :)

LumeneIntenseLinerWP2

Linerissa on joustava, ohutkärkinen huopapää.

LumeneIntenseLinerWPGreyCrystal

* Grey Crystal *

Grey Crystal on näistä ehkä suurin lempparini. En saanut sen upeutta tallennettua kuviin kaikessa realismissaan :D mutta kyseessä on tumma metallinharmaa joka hohtelee hieman sinertävänä. Todella kaunis!

(Mun ripset on taas ihan kauheassa ”kato-kunnossa”…)

LumeneIntenseLinerWP_GreyCrystal2

* Grey Crystal *

Grey Crystal ja pinkkiä luomiväriä.

LumeneIntenseLinerWPGrey_WhiteCrystal

* Grey Crystal + White Crystal *

White Crystal-sävy on läpikuultava ja erittäin kimalteinen. Käytän sitä efektisävynä muiden rajausten kanssa, sillä saa upean sokerihuurretun bling-kimallelisän meikkiin kuin meikkiin. Tykkään laittaa White Crystalia rajauksen alkupäähän niin se tuo sisänurkkaan kaivattua valoa. Sävy toimii myös alaluomella.

LumeneIntenseLinerWPKhakiCrystal

* Khaki Crystal *

Khaki Crystal on vähemmän kimaltava kuin White ja Grey, ja pinta on enemmänkin kostean kiiltävän näköinen. Kerrassaan ihastuttava sävy tämäkin – ja toimii erinomaisesti myös alaluomella. Normaalisti en koskaan käyttäisi nestemäistä rajausta alaluomella sillä jälki on siihen käyttöön liian jyrkkää ja ”graafista” (alaluomelle haluaa yleensä pehmeämmän rajauksen kuin yläluomelle), mutta valoaheijastavuutensa ansiosta Intense Liner Khaki Crystal sopii oikein hyvin alaluomellekin.

LumeneIntenseLinerWP_KhakiCrystal

* Khaki Crystal *

Khaki Crystal -rajaus taannoisessa Zuii Radiance -meikissä.

LumeneIntenseLinerWP_KhakiGreyWhiteCrystal

* Grey Crystal + White Crystal + Khaki Crystal *

Tässä meikissä olen laittanut kaikkia kolmea Crystalia – alimmaisena Grey, sen päällä Khaki ja alaluomella Khaki & White.

idLumeneIntenseLinerWP_KhakiGreyWhiteCrystal

Khaki Crystal näyttää ihan märältä mutta kuivaa se on :) Jälki on noin vesimäisen hohtava tummemman sävyn päälle laitettuna.

Ehkä näin hohtavat ja kimaltavat rajaukset eivät ole jokaisen makuun arkimeikissä, mutta mulle menee nämä ihan salimeikkinäkin. :) Eivätpähän irtoa hikoillessakaan.

Kommentit (31)

 1. Petra / Viilankantolupa

  Ah, toi vaalea huurrerajaus jäi silloin miitissä kaivelemaan. Olen pidellyt sitä käsissäni varmaan jo kolmesti, mutta kertaakaan se ei ole vielä ehtinyt kassalle saakka. Mitähän mä oikein jännitän sen kanssa? :D Upea sävy!

 2. Laura

  Vitsi toi valkoinen vois olla kiva! :)

 3. minna

  Tuo musta on ehdoton uusi suosikkini, mutta muutamia miinuksiakin siinä on. Ensinnäkin tavaraa on pullossa 1,7 ml ja vanhassa Blueberry eyelinerissä sitä oli 2,8 ml — prosentteina aika suuri ero, vaikka pienistä millilitroista puhutaankin. Lumenella näyttää muutenkin olevan trendinä tämä pakkauskokojen pienentäminen, jota kuluttaja ei välttämättä huomaa, kun itse pakkaus on yhä kookas (kuten tässä uudessa eyelinerissä putkilo on pitkä, mutta säiliö pieni). Tämä on oikeasti tosi inhottava ilmiö.

  Toiseksi minusta tuo kuivaa nopeasti putkiloonsa. En ehkä ollut tarpeeksi huolellinen eyelinerin ravistamisen kanssa: pakkauksessa ollut pieni kuula kuivui putkilon pohjalle eikä korkkia saanut enää kunnolla kiinni. Tulos: ehdin käyttää lineriä ehkä kuukauden, kun se oli jo kuivunut käyttökelvottomaksi.

  Muuten ihan hiton tykki tuote. Tykkään ohuesta kärjestä myös, edellisessä Blueberryssä oli minun makuun liian suuri sivellin… :)

  • Sanni

   Mä kiinnitin kanssa huomiota tuotteen vähäisyyteen. Toisaalta mun kaltainen superhidas kuluttaja on aina oikeastaan vain tyytyväinen pienistä pakkauskoista! :) Isommatkin koot ehtii kuivua ennenkuin saan ne loppuun.

   tykkään ohuesta kärjestä myös, edellisessä Blueberryssä oli minun makuun liian suuri sivellin… :)

   Se vanha Blueberry ei siis ole kadonnut mihinkään, on edelleen valikoimassa. Mäkään en tykkää sen applikaattorista, niinkuin en juuri mistään noista perinteisten dippilainereiden kovista, kumipäisistä ”siveltimistä”.

   Jos vedenkestävyys ei ole sinulle ”se juttu” eyelinerissa, niin voithan säästää Intense Linerin applikaattorin, ostaa jatkossakin litrahinnaltaan huokeampaa ”perus-Blueberrya”, ja levittää sen Intense Linerin applikaattorilla. :) Mä käytän usein ristiin eri applikaattoreita eri tuotteissa. Sivellin on mulle henk.koht. se kaikkein mieluisin eyeliner-applikaattori, ja jos jonkun eyelinerin oma applikaattori tekee oikein huonoa jälkeä niin laitan korkin sivuun ja dippaan pulloon lempisiveltimeni (MACin 210 tai 209).

 4. Jonttu

  Voi kun tuo Khaki ja White ovat aivan yli-ihania! :)

 5. Ann

  Anteeksi, mutta ”salimeikkinä” WHAT? :D

  • Sanni

   Toki salillekin tulee mentyä meikissä. :) Ennen vanhaan menin AINA, nykyään harvemmin, tai salimeikki on kutistunut peiteaineeseen ja ripsariin. Mutta eyelinerissa tunnen oloni aina kotoisammaksi (”itseimmäksi”), ja siksi laitan mielelläni myös rajaukset.

   • Tiia

    Harva kuitenkaan pelkästään sinne salille menoa varten meikkaa. Enkä kyllä tiedä moniko pesee ne meikit päivän muun ohjelman jälkeen pois mennäkseen salille? Tai ehkä moni menee aamulla ennen töitä ja käy salilla suihkussa ja meikkaa?

 6. Hosuli

  Hei kiitos vinkistä, tuo harmaa voisi olla juuri sellainen täydellinen juhla-eyeliner minun meikkipussiini. Pistän korvan taakse.

 7. Aurora

  Apua, ihania! Pakko saada! <3

 8. Riitta

  Ihan samaa mieltä, nää on huippuja! Ei tosiaankaan lähde valumaan yhtään minnekää, ja mulla on myös kevät katu- ja siitepölyineen ankeaa aikaa silmien kannalta.

 9. Nimetön

  Olisiko sinulla vinkkiä, minkälainen aurrinkovoide sopisi mineraalimeikin kanssa? Olen kuullut,että mineraalimeikit voivat estää joidenkin aurinkovoiteiden tehon johtuen ainesosista.

  • Sanni

   Olisiko sinulla vinkkiä, minkälainen aurrinkovoide sopisi mineraalimeikin kanssa?

   En valitettavasti osaa sanoa muuta, kuin että itse käytän ihan normiaurinkovoidetta mineraalipohjan alla.

   Olen kuullut itsekin tuosta että joku kemiallinen UV-filtteri ei toimisi mineraalimeikin kanssa, mutta lopulta en koskaan löytänyt siitä täysin vakuuttavaa tai johdonmukaista informaatiota. Yksi tällainen kemiallinen UV-filtteri on avobenzone, ja Wikipedia tietää kertoa avobenzonesta mm. että ”According to some studies, ”the most effective sunscreens contain avobenzone and titanium dioxide” (eli että yksi tehokkaimmista auringonsuojista olisi avobenzone yhdistettynä titaanidioksidiin) mutta heti seuraavassa lauseessa lukee ”Avobenzone can degrade faster in light in combination with mineral UV absorbers like zinc oxide and titanium dioxide” (eli avobenzone voi haihtua valossa nopeammin yhdistettynä mineraali UV-suojiin kuten sinkkioksidiin ja titaanidioksidiin), ja että ”Avobenzone reacts with minerals to form colored complexes. Manufacturers of avobenzone, like DSM recommend to include a chelator to prevent this from happening” (eli avobenzone reagoi mineraalien kanssa muodostamalla värillisiä yhdisteitä. Avobenzonen valmistajat, kuten DSM, suosittelevat kelaatoivan aineen käyttöä tämän estämiseksi).

 10. Katar

  Miten vertaisit pysyvyyttä Estee Lauderin double wear zero smudge liquid eyelineriin? Onko pysyvyys samaa tasoa?

  • Sanni

   Lauder pysyy vieläkin paremmin. Tosin Lumenekin selvisi useamman päivän ”kädenselkätestistä” :D

 11. lj

  Vau, onpa hienoja nuo Crystal -sävyt! Tekisipä mieli kokeilla kevään juhliin, vähintäänkin tuolla vaaleimmalla saisi varmasti tehtyä hienon efektin, kuten sanot. :)

 12. Tiia

  Mä olen maailman huonoin linerin käyttäjä. Oikeasti. Mutta tällä olen onnistunut! Mulla on tuo grey crystal. Sillä saa kyllä ohuesti laitettuna myös melko mustan näköistä jälkeä. Ja ennen kaikkea saa ohutta jälkeä, vaikka ei olisikaan niin taitava ja rutinoitunut!
  Ja todellakin kestää! Testiviiva kesti mulla kämmenselässä monta päivää, vaikka pesin käsiäni ihan normaalisti. Silmistä lähtee kuitenkin ihan silmämeikinpoistoaineella (itse käytän vedenkestävän meikin poistoainetta).

  Mulle tuottaa pulmia ainoastaan linerin laittaminen. Jos laitan ennen ripsiväriä, niin se jotenkin jämähtää ripsiin jolloin ripsiväri ei levity kauniisti. Taas ripsivärin jälkeen en oikein saa rajoja tehtyä siististi, koska ripset taipuvat niin voimakkaasti ylös päin, että ovat tiellä. Jälleen täysin käyttäjälähtöisiä ongelmia. Jos opettelisi laittamaan sitä lineria vain ripsien tyveen siihen yläluomelle, niin helpottaisi kummasti…

 13. Laura

  Moi,
  aiemmin en ole kommentoinutkaan.. nyt sitten tuli mieleeni kysymys. Jospa voisit auttaa? :)
  Minulla on ollut nyt käytössä alle viikon ajan biothermin blue therapy yövoide,päivävoide ja seerumi. Ja nyt huomasin sitten että niistä on tullut muutama punainen näppy, eli ihoni ei ilmeisesti tykkää. Mistä tämä voisi johtua? Ja pitäisikö minun nyt lopettaa tämän voiteen käyttö? ei se varmaan parane ainakaan. :( Sanoisin että minulla on sekaiho, ja otsa ja posket rasvoittuvat joskus – eniten otsa. Talvisin ihoni kuivuu. Näppylöitä minulla ei ole yleensä, esim estee lauderin tuotteista ei tule. Osaisitko nyt tälleen neuvoa, että mikä yövoide ja seerumi olisi minun iholleni hyvä?

  • Sanni

   Minulla on ollut nyt käytössä alle viikon ajan biothermin blue therapy yövoide,päivävoide ja seerumi. Ja nyt huomasin sitten että niistä on tullut muutama punainen näppy, eli ihoni ei ilmeisesti tykkää. Mistä tämä voisi johtua?

   En valitettavasti pysty sanomaan :/ Ihon ärsytysreaktio johonkin kosmetiikkatuotteeseen voi johtua melkein mistä ainesosasta tai ainesosien yhdistelmästä tahansa. Punaiset näpyt voivat tietysti olla myös merkki ihohuokosten tukkeutumisesta, ja ihon tukkeutuminen voi johtua liian täyteläisten (=rasvaisten) tuotteiden käytöstä. Imeytyvätkö Blue Therapy -tuotteet ihollesi täysin niin ettei pinta jää yhtään nahkeaksi? Blue Therapy -tuotteethan ovat ikääntyneelle iholle eli täyteläisehköjä, tosin sitä en tiedä onko BT-tuotteista saatavilla myös sekaihon versiot.

   Näin nopeasti heittäisin sinulle vinkkinä Cliniquen tuotteet, Cliniquella on joka voiteesta kolme eri koostumusta kuivasta rasvaiselle iholle. 1 on kuivan ihon, 2 kuiva-sekaihon ja 3 & 4 seka-rasvaisen ihon. En tiedä minkä ikäinen olet tai minkä tyyppistä hoito-ominaisuutta haet voiteeltasi, mutta Blue Therapya vastaavat Cliniquella Repairwear Uplifting (kiinteyttävä) ja Youth Surge (rypyt, yleinen anti-age).

   • Laura

    No moi :)
    Kiitos kovasti avusta! Luulen myös, että on liian rasvainen rasva ollut kyseessä- ikää minulla on 26v. Ja rasva tuntuu jäävän vähän nihkeäksi kasvoille ja sen tuntee sen levittämisen jälkeen. Estee lauderin idealistin käytössä ja estee lauder hydrationist maximum moisture cremin käytössä ei ole ollut ongelmia.

    • Sanni

     Heh, sanoisin että Blue Therapy on sellaiselle 50+ iholle ^_^

 14. Maikki

  Hei, oletko varma ettei silmien vuotaminen johdu allergiaoireista? :) Itsellä tuppaa näin keväisin vuotamaan niin silmät kuin nenäkin.

  • Sanni

   Ei ole allergiaa. :)

 15. Olivia

  Ei vitsi miten upeaa kimallusta! Pitäsköhän sitä lähtä ostoksille? :D

 16. Nimetön

  miksen mä löytäny näitä kaupasta.. on siis edelleen myynnissä?

  • Sanni

   Ovat kyllä myynnissä.

 17. meow

  Oo! Tuo White Crystal voisi olla siisti jos se tosiaan on läpikuultava :)

 18. Päivivi

  Kävin tänään Lumenen tehtaanmyymälässä (järjestävät välillä poistomyyntejä pakkaamon puolella) ja siellä osui silmiin tutun näköisiä tuotteita. ”Hei, Sanni tykkäsi näistä”, hihkaisin siskolleni, tarkistin värit pikaisesti tästä postauksesta ja sitten jo mentiinkin kassalle :-D . Mukaan lähti Grey Crystal ja White Crystal.

  • Sanni

   :) *peukku* Nämä linerit tulevat mun ”Vuoden parhaat tuotteet” -listalleni, niin paljon niistä tykkään! :)

 19. Kiiva

  Moi Sanni.
  Onko tietoa pitäiskö näiden eyelinereiden olla ihan peruskauraa Lumenen valikoimissa? En ole löytänyt näitä vielä koskaan yhdestäkään kaupasta.
  Olen monta kertaa kipittänyt Citymarketiin tai Anttilaan kun Lumenen tuotteet ovat olleet tarjouksessa -40% mutta näitä ei vaan tunnu olevan :(

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.