Karkkipäivä
Karkkipäivä

Väsynyt, tyytyväinen ja inspiroivin (?) bloggaaja

Lempeä lasku arkeen. Eilinen meni melkein nukkuessa, olin niin väsynyt lentokentältä tullessa että melkein nukahdin haarukka suussa ruokapöytään.

Tänään teille kirjoittelee hyvin tyytyväinen, vaikkakin edelleen hurjan väsynyt bloggaaja. Vaikka ulkona tervehtii sadesää – enkä eilen saanut kentältä sitä Diorin palettiakaan – voitteko kuvitella että juuri Cuir Cannage ei kuulu niin Ateenan kuin Helsinginkään lentokentän valikoimaan? – niin sisällä paistaa hyvä olo. Vatsa on juuri täytetty suomalaisella raejuustolla ja vadelmilla ja kahvilla tutusta mukista. Kotona.

On aika alkaa pikkuhiljaa päivittäytyä Suomen tapahtumiin. Ja blogimaailman tapahtumiin. Edessä on taas vuotuinen Inspiration Blog Awards.

Kreikassa kaikki normaaliin blogiarkeeni kuuluvat asiat tuntuivat niin kaukaisilta, että Awards-pöhinät ovat menneet kutakuinkin ohi.

IndiedaysBlogAwards14

Olen ehdolla. :) Tiedätte, että en ole palkintogaalaihmisiä, eikä itsensä esiinnostaminen tämän tyyppisissä tapahtumissa ole minulle luontevaa. En ylipäänsä pidä ”kuka/mikä on paras” -asettelusta, vaikka hauskaa viihdettähän tämän on tarkoitus olla eikä sitä pidä ottaa vakavasti.

Myönnettäköön, että juuri tällä hetkellä kategoria ”Inspiroivin Kauneusblogi” tuntuu sekin hyvin kaukaiselta. Olen silti, tai ehkä juuri siksi kuitenkin hyvin otettu siitä, että joku tai jotkut teistä ovat minut tähän kategoriaan ehdolle esittäneet. Kaikesta muusta sisällöstä huolimatta Karkkipäivä on monen silmissä edelleen kauneusblogi. Se ilahduttaa minua vilpittömästi. :) Kiitos siis teille.

id1910_S

Indiedays Blog Awards -gaala järjestetään lauantaina 25.10. ja vielä tänään (19.10.) voi käydä jättämässä äänensä.

Kauneusblogi-kategoriassa on 10 ehdokasta, ja äänen omalle ehdokkaalleen voi käydä antamassa täällä.

InspiroivinKauneusblogi

Kymmenen ehdokkaan joukossa on tuttuja naamoja :)

Henkeäsalpaavan taidokkaasta meikkitaiteesta inspiroituville vinkkaan Roseshock-blogiin tutustumista, siis wow…! Ei arkimeikkailijoille, mutta näyttävistä fantasiameikeistä innostuvat löytävät täältä kerrassaan upeita kuvia. Tällainen violetti-fani on ihan heikkona etenkin viimeisimpiin meikkeihin. ;)

Itse annan ääneni kuitenkin pitkän linjan idolilleni Saara Sarvakselle, joka on ansaitusti vienyt kotiin kaikki Suomen blogigaaloissa tähän saakka jaetut Paras Kauneusblogi -tittelit. Olen seurannut Saaran kaikkia blogeja Tiptoesista lähtien, ja jos johonkin bloggaajaan voi liittää termin ’inspiroiva’, niin se on Saara.

Makeover_Marianna_lokakuu12_

Itse kun olen vielä henkisesti osittain Kreikassa, niin laitetaan tähän sopivasti Kreikassa otetut kuvat. :)

Lokakuussa 2012 tein ystävälleni Mariannalle smokey eye -meikin kynän avulla, juttu + tutorial täällä.

Mariannan Baby Lips -juttu oli muuten Karkkipäivän kirkkaasti suosituin blogipostaus syyskuussa…! :) Kyllä vauvahuulet jaksavat kiinnostaa… ^_^ Hauskaa, että kreikkalaiset ystävänikin ovat lipuneet osaksi blogin ”sivuhahmogalleriaa”. :)

.

Ai niin… hehheh, olin viime syksynä kaukaa viisas :D

Muistatteko, kun pähkäilin marraskuussa Barcelonassa mekko-ongelman kanssa, yrittäen löytää jonkun koltun ensimmäiseen Indiedays Blog Awards -gaalaan? Sekin postaus oli täysin odottamatta älyttömän suosittu, välillä tulee ihan puun takaa mitkä jutut teitä kiinnostaa..! :-0 Yli 100 henkeä ”äänesti” mikä mekko minun tulisi valita..! :)

Mekot_BCN

Päädyin sitten ostamaan kaksi mekkoa, joista tuo mustavalkoinen, paikallisen suunnittelijan käsin tekemä, päätyi Blog Awardseihin.

Numeroa 1, French Connectionin pitsiyksityiskohdalla varustettua, en ole käyttänyt vielä kertaakaan. Sen vuoro taitaa sitten olla nyt. :)

Eipähän tarvitse enää tällä kertaa stressata mekon etsinnästä…! ;)

Kommentit (9)

 1. Nalana

  Olisi ihanaa, jos jaksaisit vielä reissusi jälkeen piirtää reissukartan. Sellaisen kartan, johon olisi piirretty reitti saarelta toiselle. Olet reissullasi inspiroinut, vaikka itse olenkin erilainen matkailija.

  • Sanni

   Olisi ihanaa, jos jaksaisit vielä reissusi jälkeen piirtää reissukartan.

   Jotain kokoavaa postausta reitistä olenkin suunnitellut, sellaista ”Syksyn Reissu Pähkinänkuoressa” :)

 2. anonymous

  tervetuloa Suomeen ^^ ainakin täällä on räntäistä ja harmaata, mutta ainakin musta on kiva palatakin reissuilta tähän syksysäähänkin.

  terveisiä vaan Indiedaysille, että miks ton äänestyssysteemin pitää olla tuollainen ärsyttävä p*ska?!! oisin ehdottomasti äänestänyt sua mutta eipä hirveämmin nappaile alkaa antaa nimeä ja s-postia jollekin indiedaysille varsinkin kun palkinto on täysin yhdentekevä (joo, ihan kuin kyseessä olisi jotain huippusalaista tietoa tai että muutenkaan jaksaisin ihmeemmin peitellä nettijälkiäni mutta on kyse periaatteesta ;)). miksei voi olla ihan vaan sellainen klikkaussysteemi? :P joten sori, jäät nyt ilman minun ääntäni vaikka karkkipäivä on ehdottomasti inspiroivin kauneusblogi ^^

 3. Melissa

  Olen itsekin etsinyt tuota Cuir Cannage -palettia jo lukuisilta kentiltä Euroopassa sekä muutamista kosmetiikkaliikkeistä rapakon takana, eikä sitä ole ollut missään, vaikka lähes kaikki muut uutuuspaletit löytyvät valikoimista. Outoa!

 4. Minä vain

  Sun blogisi on muuten ehdottomasti kaikista parhain lukea! Vanhoja juttuja on helppo lukea aikajärjestyksessä ja se, että vastauksesi näkyy aina kysyjän tai kommentoijan alla on suuri plussa!! Ja että se on vielä eri värillä!! Muutenkin sun blogis on parhautta!

 5. Matilda

  Näyttääpäs sun kädet treenatuilta ja hyviltä :D saanko kysyä treenaatko mitään tiettyä lajia, käytkö salilla vai mitä teet noille timmeille käsivarsille? :)

 6. Kaline

  Täällä myös ihasteltiin noita upeita treenattuja käsivarsia! Hyvältä näyttää :)

  • Sanni

   Hehheh, voi teitä, :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.