Karkkipäivä
Karkkipäivä

Väsy

Random-postaus.

Minun piti tänään lähteä ystäväni kanssa roadtripille Vaasaan, mutta ystäväni joutui perumaan matkan. Juuri nyt tuntuu siltä, että olisin mieluusti perunut reissun itsekin (vaikka olin niiin odottanut pääseväni vihdoin ekaa kertaa Vaasaan!), sen verran painaa väsy tuolta juhlaviikonlopulta. Ei ihan hirveän montaa tuntia tullut nukuttua matkan aikana.

Tulin eilen myöhään mannerkotiin Ahvenanmaalta ja olen tänään potenut kyvyttömyyttä jaksaa tehdä oikein mitään – muuta kuin levittää kaikki tällä hetkellä testausta odottavat kasvojenhoitotuotteet pöydälle ja tehdä niistä testauslista. :D Just sopivaa aivot narikkaan -hommaa juhlaväsyneelle. ^_^ Samaan syssyyn vielä kuvasinkin mokomat. Tuotteiden kuvaus on muuten välillä älyttömän tylsää hommaa (ja tylsiltä ne kuvat näyttääkin), sen puuhan voisin mielellään ulkoistaa.

Testisarjat_IMG_5090

Tervehdys_IMG_5092

Mr. Karkkipäivä oli jättänyt minulle kotiintulotervehdyksen <3

Iltapäivään mennessä olin kerännyt tarpeeksi voimia lähteäkseni ulos ja tänään starttasi vihdoin meikäläisen ulkojuoksukausi. Myönnettäköön, ettei ne mäet nyt ihan niin kevyesti vielä heilahtaneet kuin viime kuukaudet olisivat antaneet toivoa… Mutta ei puuskutusta ;) ^_^ Ihana oli hölkötellä menemään kimmeltävässä järvimaisemassa.

Tuotteita_IMG_5110_2

Kasvotuotteita lajitellessa käsiin osui muutama ”nämä joutaa eteenpäin” -tuote, ja ne olisivat tässä nyt teitille tarjolla, jos joku huolii.

 • LAVERAN itseruskettava kasvovoide (avaamaton)
 • ESTELLE & THILDIN silmämeikinpoistoaine (kokeiltu, ei toiminut mulla)
 • MÁDARAN Sculpturing Oil (avaamaton) – kiinteyttävä vartaloöljy joka ennaltaehkäisee ihon venymistä ja vähentää olemassaolevia venymäarpia. Suositellaan käytettäväksi erityisesti raskauden tai painonpudotuksen aikana.
 • ACORELLEN aurinkoöljy kasvoille SPF 30 (pakkauksessa puhutaan geelistä mutta tuote on hyvinkin rasvainen öljyseos, ei sopinut mulle yhtään).
 • ACORELLEN aurinkosuihke kasvoille ja vartalolle SPF 30 (kokeiltu muutamia kertoja, en tykännyt tästä kuten en öljystäkään, mutta ehkä joku toinen haluaa kokeilla ja antaa näille mahdollisuuden).

Huikatkaa jos joku näistä kiinnostaa, niin arvon putelit kiinnostuneiden kesken. Acorellet laitan samassa paketissa.

Huikkailla voi vaikka viikonlopulle saakka, en ennätä kuitenkaan postittaa näitä ennenkuin ensi viikolla.

Testisarjat_IMG_5111

Elokuulle saakka olisi nyt testattavaa… Harvemmin testaan näin tiheällä aikataululla koska välillä on oikeasti kiva käyttää niitä vanhoja lempituotteitakin, mutta osa tuotteista (esim. Estelle & Thildin Biodefense) on odottanut vuoroaan jo yli vuoden. Osa näistä on myös sellaisia, joista olette kyselleet jo moneen otteeseen (kuten Mossa ja Mádaran SOS). Saapa nähdä pysynkö aikataulussa :) Mutta totuus on, että jos en tee aikataulua, on hyvin todennäköistä että testaus vain siirtyy ja siirtyy monen sarjan kohdalla.

Ajattelin aloittaa Lorkusta koska en ole koskaan (!!) käyttänyt L’Orealin ihonhoitotuotteita, ja tiedän, että kontrasti luonnonkosmetiikkaan on suuri. Kiinnostavaa kokeilla L’Orealia pitkän kotimaisen (luonnon)kosmetiikkatestijakson jälkeen.

Vielä viimeiset terveiset Madeiralta:

Lauantai_Madeira

Lauantaina kumpparit tulivat tarpeen muutenkin kuin luolavierailulla, loppupäivästä nimittäin satoi kaatamalla ja näkyvyys jeeppikiertoajelullamme ylös vuorille oli pahimmillaan ehkä metrin tai kaksi…

Madeiran korkeimman kohdan sijaan näimme tien pientareella sateessa töröttäviä lehmiä, jotka näyttivät olevan meitä enemmän ihmeissään siitä mitä turistit tekivät vuorilla sellaisena päivänä, ja koimme sydäntä halvaavia jännitysmomentteja jeeppien kiitäessä välillä turhankin vauhdikkaasti nollanäkyvyydessä kapeilla mutkaisilla teillä. Madeiran tiet valtavine pudotuksineen eivät sovi korkean paikan kammoisille ;)

Sateesta ja vilusta huolimatta tunnelma oli katossa ja nauroimme jeepin takaosassa vilttiemme alla (varmaan väsymyksestäkin) niin, että välillä puheesta ei tullut mitään. Yksi seurueestamme osti lounaspysäkillä auton täyteen cola-mukeissa myytyä olutta ja minäkin totesin, vaikka en normaalisti olutta juo, että tämä on nyt se päivä jolloin teen poikkeuksen. :) Kyllä se kohme siitä kaikkosi ^_^

*

Arvonnassa voittivat:

Sanna mamma (Laveran itseruskettava)

Minna (Acorellen tuotteet)

Sipe (Estelle & Thild -putsari)

Jaana (Mádaran öljy)

Voittajiin on otettu yhteyttä. :)

Kommentit (222)

 1. Elinäf

  Madara kiinnostaa! Maha kasvaa ja pienenee kaiken aikaa (valitettavasti siellä ei kasva ihminen, vaan dialyysihoidot aiheuttavat sen että mahassa on välillä jopa lähes 4l nestettä) ja venymäarvet ovat pahannäköiset. Olisi kiva kokeilla josko tämä voisi niitä hiukan häivyttää tai ainakin antaa iholle joustoa, ettei uusia enää syntyisi.

 2. miida_

  Tuo Laveran voide kiinnostais! :)

 3. Tiisu

  Acorellet kiinnostaa :)

 4. Vilmiina

  Acorelle kiinnostaisi :)

  Ja kiitos mahtavasta blogistasi!

 5. J

  Estelle&thild kiinnostaa :)

 6. Heini P

  Madara kiinnnostaa! Ps. Noi Mossan tuotteet ovat aivan ihania <3

 7. leno

  Madaran Oil kiinnostaa :)

 8. Katinka

  ESTELLE & THILD silmämeikinpoistoaine kiinnostaisi saada kokeiluun, mutta ennenkaikkea haluaisi MÁDARAN öljyn, olen halunnut ostaa sen, mutta en ole vielä malttanut.

 9. Katinka

  Ja kerro nyt ihmeessä etukäteen jos Vaasan-reissu toteutuu, kyllä me vakkarilukijat halutaan tietää kuinka sut voi toivottaa tervetulleeksi :)

  • Sanni

   Aaaww <3 Katsellaan kaverin kanssa jos se onnistuisi vaikka elokuussa :)

 10. Keira*

  LAVERAN itseruskettava kasvovoide kiinnostaisi kovasti, samoin ESTELLE & THILDIN silmämeikinpoistoaine :)

 11. Maarit

  Madaran öljy kiinnostaisi! :)

 12. Laura

  Madara kiinnostaisi :)

 13. Marine

  Madaran vartaloöljy kiinnostaa kovasti :)

 14. Ellie

  Madaran öljy kiinnostaisi. :)

 15. Saara

  Jos vielä joutaa mukaan niin laveran kasvoitseruskettava kelpaisi mulle :) muutaman viikon päästä olisi juhlat tiedossa niin vähän ehtisi nassu saamaan väriä ennen sitä!

 16. HannaL

  Madara kiinnostaa! :)

 17. Pinni

  Acorellet kiinnostaisivat. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.