Karkkipäivä
Karkkipäivä

Vastaa kosmetiikkakyselyyn!

Juhannusterkut Eckeröstä! Aurinko sentään paistelee mutta kylmähän täällä on. Eräät olivat kaukaa viisaita ja pakkasivat toppatakin… :)

Jos juhannuksen vietoltanne maltatte, niin käykääs vastaamassa Karkkipäivän Kosmetiikkakyselyyn, vol. kesäkuu 2014. Olen suorittanut vastaavanlaisen kyselyn kosmetiikan hintakokemuksiin, ostotottumuksiin ja brändimielleyhtymiin liittyen kerran aikaisemmin, mutta tästä on aikaa jo kolme ja puoli vuotta ja nyt minua kiinnosti kovasti järjestää uusi kysely saman aiheen ympärille.

Ihmisten ajatukset kosmetiikan hinnoista ja kallis vs. halpa kosmetiikka -vastakkainasettelusta ovat nimittäin yksi minua eniten kiinnostavia aihealueita kauneuden maailmassa.

Kosmetiikkakysely löytyy täältä!

Käyn vastauksenne läpi heinäkuun aikana, takarajaa vastaamiselle ei ole.

Ihanaa juhannuksen jatkoa kaikille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (14)

 1. Hennis

  Kysely ei taida toimia ihan oikein. Kohdissa, joissa pitäisi voida valita useampi vaihtoehto, voi valita vain yhden vaihtoehdon ja joissakin sellaisissa, joissa pitäisi ilmeisesti voida valita vain yksi, voi valita useamman vaihtoehdon. :/

  • Sanni

   Olin laittanut näemmä vahingossa juuri päinvastoin nuo ”saa valita vain yhden tai useamman vaihtoehdon” -kohdat, pitäisi olla nyt oikein päin :)

 2. miumau

  muutamassa viime kohdassa ei antanut vastata kuin yhden vaihtoehdon :)

 3. desire.

  Kyselyssä niissä kohtaa, missä piti pystyä valitsemaan useampi merkki, ei näin voinut tehdä. En tiedä onko bugi, vai kyselyn muotoilu, mutta tiedoksi vaan :)

 4. JonnaH.

  Minulla ei ainakaan monivalintakohdat toimi tuossa kyselyssä. En pysty valitsemaan kuin yhden vaihtoehdon, liekö vika kyselyssä tai sitten koneen ohjelmisto ei toimi kyselyn kanssa yksiin. :(

 5. Ruby Rose

  Itse en ainakaan saa valittua useampaa kuin yhtä vaihtoehtoa kysymyksissä 12 ja 13

 6. hanko

  Moi!
  Tuossa kyselyssä ei voi valita usempaa vaihtoehtoa niissä viimeisissä kysymyksissä. :)

 7. milipili

  Noissa jossa voi valita useamman vaihtoehdon, ei oikeesti voi valita kuin yhden.

 8. Viliina

  Kävin vastaamassa kyselyyn, mutta se ei mielestäni ottanut kovin hyvin huomioon luonnonkosmetiikaa. Se on mielestäni aika arvokasta, mutta en osannut sanoa, kuuluuko se nyt selektiivisiin vai markettikosmetiikkaan ja esimerkkibrändeissä ei ollut yhtään luonnonkosmetiikan merkkiä. Itse käytän kuitenkin vain ja ainoastaan tuotteita joissa ei ole parabeenejä, silikoneja, petrokemikaaleja jne, joten pääasiassa käytössäni on pelkästään luonnonkosmetiikkaa (Madara, Dr. Hauscha, Weleda sekä joitain tuotteita iHerbistä eri valmistajilta sekä esim. Ren). Olen itse valmis panostamaan tuotteisiin (esim. Renin kosteuttava seerumi on mielestäni hintansa arvoinen), vaikka en perinteistä selektiivistä kosmetiikkaa koekaan käyttäväni.

  • Sanni

   se ei mielestäni ottanut kovin hyvin huomioon luonnonkosmetiikaa.

   Jätin tarkoituksella luonnonkosmetiikan kyselyn ulkopuolelle.

   Luonnonkosmetiikkakin jakautuu selektiivisiin (Patyka, Dr. Hauschka) sekä semiselektiivisiin ja ”marketti”brändeihin (Weleda, Lavera, Estelle & Thild, Mádara), eli luonnonkosmetiikan käyttäjä voi tietysti sen perusteella vastailla kyselyyn. :)

   RENiä ei muuten lueta luonnonkosmetiikkaan, se on Korresin tavoin luonnon raaka-aineita runsaasti käyttävä merkki joka käyttää myös synteettisiä ainesosia eikä halua profiloitua ”sertifioiduksi luonnonkosmetiikaksi”.

 9. Elli

  Olipas kiva taas vastailla ja odotan mielenkiinnolla tuloksia! Osaan kysymyksiin olisin kaivannut vähän tarkempia rajauksia, esim ihonhoitotuotteissa puhdistusaineen ja yövoiteen ”kallis” on ainakin itselläni eri. Olisin mielelläni myös selventänyt vastauksiani vielä kirjoittamalla niitä vähän auki, mutta ymmärrän että avoimien kysymysten vastausten läpikäynti on aika savotta :) Kaiken kaikkiaan nää tilastotiedot sivupalkin pikkukyselyinä tai tällaisina isompina on musta hauskoja!

  • Sanni

   Kaiken kaikkiaan nää tilastotiedot sivupalkin pikkukyselyinä tai tällaisina isompina on musta hauskoja!

   Hear hear! :) Terkuin tilasto- ja listafriikki ^_^

 10. Morso

  Lasketaanko kyselyssä apteekit marketeiksi vai erikoisliikkeiksi? Käytän ensisijaisesti luonnonkosmetiikkaa (vastasinkin jo toiseen kyselyyn – kiitos, että teit luonnonkosmetiikalle oman kyselyn!), mutta käytössäni on jonkin verran myös normikosmetiikan tuotteita, nimenomaan apteekkien valikoimista :)

  • Sanni

   Lasketaanko kyselyssä apteekit marketeiksi vai erikoisliikkeiksi?

   Mä sanoisin erikoisliike.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.