Värin päivitys

Toinen hiusaiheinen juttu perään: värin päivitys. Ahh, nyt on taas tasaisen värinen tukka.

Punertavaa pastelliliilaa muutamilla keltaisilla raidoilla.

.

Kun hiukset huhtikuussa näyttivät tältä:

…näyttivät ne runsas kaksi viikkoa myöhemmin, kampaajalle mennessä tältä:

En parina kertana ennen kampaajalle menoa laittanut lainkaan värinaamiota hiusten pesun yhteydessä ja tämä on tulos, hiukset olivat takaa lähes harmaat.

Tällä kertaa minulle laitettiin Pulp Riotin väriä, minulle ihan vieras merkki. Kampaaja aprikoi Tigin ja Pulp Riotin välillä, mutta päädyimme Riottiin kun se tuo kuulema kirkkaamman ja enemmän ”neon”-tuloksen, Tigi taas on huurteisempi.

Vaikka oma ihanteeni on se pastellinen eikä neon, hiuksiini kannattaa silti laittaa toivottua lopputulosta kirkkaampi väri, sillä kuluneet kaksi vuotta ovat osoittaneet kuinka huonosti väri hiuksiini tarttuu. Ihan ensimmäisellä kerrallahan hiukseni piti värjätä kahdesti koska ensimmäinen väri jäi liian haaleaksi.

Tässä tulos. Hiuksiini laitettiin myös kirkkaankeltaisia raitoja = värit ovat kuin sekoitus My Little Ponien Lemon Drop ja Baby Surprise värejä <3

Minullahan oli muuten kampaajalle mennessä ajatuksena, että tällä kertaa rohkenisin ehkä leikkauttaa tukkaa vähän ronskimminkin. No ei siitä mitään tullut. Nynny mikä nynny. Olen aivan liian vahvasti pitkätukkaihminen ja tästä lyhyemmät hiukset tuntuvat vain… köh, pelottavilta. Eivät minulta.

Etuosiota päädyttiin lopulta leikkaamaan hieman lyhyemmäksi niin että kasvoja kehystävät kutrit ovat nyt sen mittaiset että ne saa juuri ja juuri ponnarille. Ihan mukava pikku-muutos ja hiusten kevennys tämäkin :)

Kampaaja sekoitti yhteen kolmea eri liilaa ja valitsi punaisehkon painotuksen, koska sininen on se joka jämähtää hiuksiini.

Sisävalaistuksessa hiukset näyttäväyt laventelisemmilta, ulkona enemmän magentaan vivahtavilta.

 

 

Ai että olen tyytyväinen :) Hetken aikaa on taas tasainen väri <3 Tällä kertaa tukka muuten vaalennettiin kokonaan ennen värjäystä, kun aiemmin on käsitelty vain tyvi. Vaalennuksen tuloksena hiuksissani oli mintunvihreä kajo, mutta sinne se vain peittyi. Tyvikin fiksattiin erinomaisesti, nyt liila tarttui sinne oikein hyvin.

Selvisi myös, että kyllä suoraväri on mahdollista poistaa värinpoistoaineilla ja värintaittokäsittelyillä. Aiemmin olin ymmärtänyt, että suoraväriä ei voi poistaa värinpoistoaineella samaan tapaan kuin normaaleja, hapetteella toimivia kestovärejä, ja että suoravärin poistaminen kokonaan muutoin kuin kasvattamalla se ulos on hyvin vaikeaa tai mahdotonta. Olen kuullut tämän monestakin lähteestä. Näköjään se on väärää tietoa. En enää yritäkään pysyä perässä siinä mikä on hiusvärien maailmassa mahdollista ja mikä ei…. :P ^_^

Täällä Islannissa ei ainakaan tarvitse tällä hetkellä ”pelätä” että aurinko haalistaisi uutta väriä, on nimittäin sen verran pilvistä. Kello on 07.33 Reykjavikissa ja taidan seuraavaksi lähteä aamukävelylle, nyt ei ainakaan sada. :)

Kommentit (29)
 1. Hieno! Miten pystyt nyt ylläpitämään sävyä itse, siis lähinnä pitämään nuo violetin ja keltaisen erillään?

  1. En pystykään, keltainen tulee häviämään varmaankin viikkojen sisällä kun laitan hiuksiini liiloja värinaamioita. Mutta kiva oli saada tällainen hetkellinenkin piristysväriläiskä :)

   1. Mitä ennustat, tuleeko yhdistelmä keltainen raita + liila värinaamio tuottamaan jotain uutta jännittävää – kenties peräti vihertävää? ;) Vai haalistuuko keltainen harmia tuottamattomasti pois alta?

    1. Mä uskon, että keltainen vain taittuu pois pikkuhiljaa, etenkin jos käytän sinivoittoisia hiusnaamioita. Sinisellähän taitetaan hiuksesta keltaisuutta. Sitä en tiedä mitä punavoittoinen naamio keltaiselle raidalle tekee. Voisikohan niistä tulla oranssiset..? :D Vihertävät raidatkin voisivat olla ihan hauskat ^_^

 2. Ihanat hiukset! Mulla oli joskus 15 vuotta sitten pari (!) violettiä raitaa.. Olinpa rankka 😅. Jotenkin ei sitten tunnu omalta vaikka kauniilta näyttää toisten päissä. Sama juttu hiusten pituudessa. Pidän pitkästä/keskipitkästä pituudesta. Aina kun olen erehtynyt leikkaamaan enemmän on fiilis mennyt sitten melkein heti. Minusta se on puppua, että ohuet hiukset näyttää paksummalta lyhyempänä. Kyllä se on ihan aineista kiinni.. Ihuisiin (ohuiin??) hiuksiin saa suht. Helposti ilmavuutta kuitenkin 😊.

  1. Minusta se on puppua, että ohuet hiukset näyttää paksummalta lyhyempänä. Kyllä se on ihan aineista kiinni

   Mä voisin olla tästä samaa mieltä ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *