Varautukaa kuolaamaan

Ahh, nyt on taas löytynyt sellainen violetti überihanuus ettei tosikaan! Kyllä tässäkin blogissa ihanuuskuolauspostauksia piisaa jos niikseen tulee! ^_^ Viitaten toissapäivän postaukseen :)

Tänään ihkutellaan Urban Decayn Tonic-luomiväriä, jonka bongasin samalla hipelöintireissulla kun etsiskelin persikkaisia luomivärejä. Nähdessäni Tonicin tiesin, että kuulumme yhteen :) Ja kun Sokoksen seuraava alekuponki osui käteen, ei kun ostoksille! ^_^ (Säästö se on pienikin säästö :D)

UrbanDecay_Tonic_IMG_2998

Tonic on duochrome-sävy eli shiftaa kulmasta riippuen kahden pääsävyn välillä. Tietyssä kulmassa se on sinisempi…

UrbanDecay_Tonic_IMG_3004

…tietyssä pinkimpi. Virallinen kuvaus kuuluu ”lilac with blue shift”.

Aaaah kauneutta!! Rrakastan duochrome-sävyjä koska ne jos mitkä toimivat luomella täydellisesti yksinään luoden vivahteikkaan, jännittävän meikin ilman muiden sävyjen peesausta.

En tullut ottaneeksi Tonicista swatch-kuvaa ennen reissuun lähtöä, mutta koska haluan kirjoittaa luomiväristä just nyt tänään enkä enää odotella että pääsen Suomeen kuvailemaan, lainaan swatch-kuvan toisesta blogista:

UrbanDecay_swatchesRosalinaYoung

Kuva: Rosalina Young

Katsokaa näitä..! Kaikki ovat Urban Decayn luomivärejä ja onhan tässä muitakin kaunottaria kuin Tonic, mm. aiemmin esiinnostamani u-p-e-a persikkainen duochrome-sävy Fireball. Lounge on myös huikea (muistuttaa Diorin Mystic Jade -paletin vihreään shiftaavaa punaruskeaa) mutta on käytännössä vähän hankalampi sävy eikä ehkä niin imarteleva, ainakaan minun sävytykselläni.

Mutta tänään piti keskittyä Toniciin :)

UrbanDecay_Tonic

Aivan mieletön, ei voi muuta sanoa. <3

Ja parit meikkikuvat perään:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tonic voi olla hyvinkin haalea kevyesti levitettynä, kuten tässä meikissä.

UrbanDecay_Tonic_IMG_3077

Tai voimakkaampi kuten tässä meikissä. Voin vain kuvitella miten intensiivinen se olisi mustan voidemaisen luomivärin päälle levitettynä.

UrbanDecay_Tonic_IMG_3079

Rajaus Sephoran Purple Stilettos -kynällä joka tuntuu viime vuoden aikana hämmentävästi syrjäyttäneen käyttötiheydessään kaikki geelimäiset ja nestemäiset eyelinerini. Se vain on niin ihanan true-violetti :) Ostin juuri Pariisista uuden kappaleen niin riittää taas seuraavaksi vuodeksi :D

UrbanDecay_Tonic_IMG_3081

Tonic_love

Minulla oli Tonic-meikki Pariisin ensimmäisenä päivänä ja se sai ihailevia kommentteja kollegoilta, ”Oi, mikä on tuo upeasti kimaltava violetti?”

Päivän päätteeksi yritin kuvata meikin hotellin kylppärissä ennen nukkumaanmenoa:

UrbanDecay_Tonic_IMG_0209

Suttuisesta kännykkäkuvastakin näkee sävyn intensiivisen hohteen ja shiftauksen…

.

Violetin ja pinkin ystävät: saatatte haluta tehdä tämän tyypin kanssa lähempää tuttavuutta :)

Urban Decayn solo-luomivärit maksavat Suomessa 20,50€. – Ja huomasinpas muuten Pariisissa että Ranskassa Urban Decayn hinnat ovat kalliimmat kuin meillä…. ;)

Kommentit (33)
 1. Ei hitto mä luin aluksi ton sun otsikon, että varautukaa kuolemaan. :D Ja sitte seuraava ajatus oli nyt on joku kosmetiikka joko hiton hyvää tai hemmetin huonoa.

  1. Ei hitto mä luin aluksi ton sun otsikon, että varautukaa kuolemaan. :D

   Hyi kamala..! :D En ikinä kirjoittaisi noin kauheaa otsikkoa…!

  2. :DDDD luin tän kanssa samalla tavalla ja vähän säikähdin haha! Mutta aiheeseen liittyen, oiskohan ollut just Tonic jota kuolasin (!) Sokoksella viikko sitten, ihan tajuttoman upea väri!

 2. Ostin yhden UD:n luomivärin ja on kyllä aivan p… siinä on jotain hiivatin hileitä seassa jotka on sitten pitkin poskia! Sitä ei tietty kaupassa huomannut. En osta toista.

  1. UD:lla on eri laatuja luomiväreissä, tuo hileinen laatu on todellakin mielipiteitä jakava enkä minäkään kuulu sen ystäviin. Varisee aivan mahdottomasti.

   Jos on kiinnostunut jostain UD:n sävystä eikä pidä tuosta hileisestä kimallelaadusta (eikä pääse livenä swatchaamaan) kannattaa tsekata laadun kuvaus UD:n sivuilta ettei siinä ole mainintaa SPARKLE. Sparkle sisältää varisevaa glitteriä, joko isompaa tai mikrokokoista. Eyeshadow –> Explore All 86 Shades –> Finish. Tai sitten klikkaa suoraan sävyä ja katsoo virallisesta kuvauksesta onko siinä tuo ’sparkle’-määritelmä.

   Esim. Tonicin kohdalla lukee (näkyy tuossa postauksen kuvassakin joka on UD:n sivulta) ”Shimmer. Luminous sheen no glitter”. :) Eli ei hileitä! ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *