Karkkipäivä
Karkkipäivä

Vappupelleilyä?

Vaiheessa. Näyttäisikö tämä hyvälle ilman rajauksia?

Paremmalta kuitenkin näin!
Tänään jos koskaan on lupa olla vähän pelle! Tein vappumeikin jolla saatan hyvinkin olla illan bileiden klovni. Itse olen kyllä aika tyytyväinen tulokseen, vaikka välillä meinasi jo usko mennä kun naama oli peittynyt kirkkaanvihreään puuteripölyyn…

Tällä kertaa en voi itse ottaa creditsejä sävy-yhdistelmästä, vaan siitä on kiittäminen Linda Masonia. Loin meikin käyttäen apuna Masonin Eye Candy -kirjaa, jota voin muuten suositella kaikille meikkileikeistä tykkääville. Sain itse vinkin kirjaan Golden Girlin Ostolakkoblogista.


Meikkiin käytetty:
* Clarins Soft Cream Eye Colour 03
* Urban Decay Graffiti
* Fyrinnae OMGWTF
* Fyrinnae Lemmus Sibiricus
* Dior Tropical Light
* MAC Eye Kohl Smolder
* Max Factor Masterpiece – ja Dior Diorshow Iconic -ripsarit

Pohjustin luomet ensin Clarinsin voidemaisella kullanvihreällä luomivärillä. Levitin liikkuvalle luomelle melkein luomivakoon saakka Urban Decayn kirkkaanvihreää Graffiti-sävyä, ja sen yläpuolelle laajalle alueelle Fyrinnaen kellanvihreää OMGWTF:ia. Kulmaluulle ja alaluomen sisänurkkaan laitoin hohtavaa vaaleanvihreää Diorin Tropical Light -paletista. Alaluomelle Fyrinnaen glittervioletti Lemmus Sibiricus (hauskoja nimiä noilla Fyrinnaen luomiväreillä!). Linda Masonin meikissä ei käytetty mitään rajauksia, mutta minun silmänmuodolleni rajauksettomat meikit harvoin sopivat, joten ei muuta kuin mustaa raamia yläluomen ripsirajaan ja alaluomen vesirajaan. Ripsaria päälle ja valmista! (Ja useampi Aqualan L:ään kastettu topsipuikko värien siivoukseen poskipäiltä… Oli muuten sottaista!)


HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE! BE COLOURFUL!

Kommentit (5)

 1. Jana

  Siis miten putsaat ripisseet luomivärit poskilta? Itse olen yrittänyt käyttää puuteristoppereita, mutta en kovinkaan hyvällä menestyksellä. Teetkö muuten tällaiset värikkäät ja/tai tekovaiheessa varmasti ripisevät silmämeikin ennen vai jälkeen pohjustuksen? Oma häämeikkaajani pohtii, että tehtäisiin mulle ensin silmämeikki ja sen jälkeen vasta pohjustus ja muu meikki. Tämä juurikin tuon ripisevyyden takia. Itse en tosin ole tuollaista järjestystä kokeillut, vaikka aina ripistelenkin luomiväreilläni hmm…

 2. Inkivääri

  Jana – teen aina silmämeikin ensimmäiseksi, juurikin tuosta syystä että silmämeikki tuppaa aina sotkemaan enemmän tai vähemmän. Käytän luomiväripölyjen poistamiseen kahta tekniikkaa; jos pöly on pelkkää glitteriä tai glitterpainotteista, käytän teippiä, jos taas enemmän hienojakoista väripölyä niin kastan topsipuikon kosteusvoiteeseen ja pyyhkäisen sillä. Vasta sen jälkeen peitän tummat silmänaluset ja sitten teen koko naaman pohjan.

  Luulen että häämeikkaajasi pohdinnat ovat ihan fiksuja. :) Jos sulle tehdään näyttävä silmämeikki ja on vaarana että vaikka tummaa luomiväriä rapisee poskille niin onhan se ikävä joutua uusimaan koko pohja.

  Mä en ole muuten koskaan oppinut käyttämään noita puuterijarruja. Mun mielestä ne on itse asiassa vähän epäkäytännölliset, tuntuu hassulta ajatukselta huiskaista ne puuteripölyt siitä aina lattialle. Topsit + Aqualan L on omassa käytössä muotoutunut helpoimmaksi ja siisteimmäksi tavaksi. Ja teippihän on sitten myös siisti vaihtoehto jos ei halua millään kostealla pyyhkiä.

 3. Jana

  Nuo puuterijarrut ei mustakaan ole kovin käteviä, mm. glitterit ja hileet jää silti iholle ja musta myös noiden jäljiltä jää todella paksu puuteri silmien alle -> ei kiva. Mutta tosi kiva kuulla kuinka muut tätä ripisemisongelmaa kiertää, ja sun konstit kuulostaa oikein hyviltä! Mut hei, kun teet ensin silmät ja sitten vasta pohjan, milloin teet kulmakarvat? Itse olen jotenkin niin tottunut, että on kulmat valmiina ennen silmämeikin tekoa (jostain syystä mielestäni helpottaa prosessia).

 4. Inkivääri

  ^Teen kulmakarvat yleensä kaikkein ensimmäiseksi. Olen muuten luvattoman huono kulmien laitossa ja jumittunut siihen yhteen ja ainoaan tapaan tehdä ne, ja usein ne näyttävät tosi ei-huolitelluilta. :(

  Mulla on niin ohuet ja hentoiset kulmakarvat että niihin on vaikea laittaa väriä ilman että tulos näyttää todella piirretyltä. Haluaisin niihin enemmän kulmikkuutta ja paksuutta mutta en jotenkin uskalla poiketa rutiinista, joten tällä menolla en varmaan opikaan laittamaan niitä. Pitäisi mennä jollekin kulmakarvakurssille! :P

 5. Nea/ Fashioned in Finland

  Tämä meikki on ihan uskomattoman kaunis! Pidän erityisesti kahden eri vihreän yhdistämisestä. Täytyykin testata tämä tyylistä joku päivä.

  Silmänrajaustutorialia odotellessa ;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.