Karkkipäivä
Karkkipäivä

Vappukynnet

Ahh, värikästä. Old-skool-Karkkipäivää.

Vappukynnet2014

Kyllä. Kynteni ovat (taas) lyhyet. Olen luovuttanut. Syön edelleen keratiinia, käytän OPIn Nail Envyä, öljyän kynsiäni, olen ostanut lasiviilan. Teen kaiken minkä tehdä voi jotta kynnet voisivat hyvin mutta ei. Ne vain murtuvat ja hyvät kaudet ovat vain satunnaisia.

Mutta ei haittaa. Niillä mennään mitkä olen saanut. :)

Vappukynsilakat

Minusta on ihana ottaa tällaisia kuvia ihan vain värien takia! Rakastan värikkyyttä. Vaikka en enää sateenkaarimeikeissä juuri viihdykään.

Vappukynnet_tallilla

Vappulakat_nimet

Vappukynsissä joka sormella oma sävy ja muutaman kynnen päälle laitettu kerros Goshin ihanaa Rainbow-lastulakkaa.

Blogin kautta saadut tuotteethan pitää aina mainita vaikka ne olisi jo kertaalleen aiemmin mainittu saaduiksi, mutta joudun tunnustamaan että en muista varmuudella kuin että kuvan lakoista IsaDoran Scuba Blue ja Bella Vita sekä Natural Coden Rebel Royal on saatu blogin kautta. Ostan itse niin paljon lakkoja että ei pysty painamaan mieleen mitkä kaikki on itse hankittuja ja mitkä saatuja.

Goshin Rainbow’n olen ostanut vuonna 2009 ja sitä ei harmillisesti enää saa. Se saa minkä tahansa lakkauksen näyttämään ihanalta (ainakin tällaiselle peruskynsilakkailijalle joka ei niin innostu perusteellisemmista koristeluista) ja ostaisin mieluusti uuden pullon, mutta nou can do. :/

Vappukynnet_vasenkasi2

Vasen käsi.

Vappukynnet_vasenkasi

Lakat peukusta pikkurilliin: SnowCrystal Coral Pink, IsaDora Poseidon, IsaDora Bella Vita + Gosh Rainbow, Gosh Flamingo + Gosh Rainbow, IsaDora Scuba Blue.

Vappulakat2

Vappukynnet_oikeakasi2

Oikea käsi.

Vappukynnet_oikeakasi

Lakat pikkurillistä peukkuun: Natural Code Rebel Royal, IsaDora Atlantis, Essie Shorty Pants + Gosh Rainbow, Trind CC166, IsaDora Lilac Bikini.

.

Kynsiin mitenkään liittymättä, olin eilen siskoni kanssa tallilla seuraamassa hänen tuntiaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Copycat :D En malttanut olla tekemättä ”mr-karkkipäiviä”. :p

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pääsin itsekin kiertämään yhden kierroksen hepalla. Rakastan eläimiä mutta hevoset vähän pelottavat minua. Sisko talutti niin pysyin rauhallisena… ^_^

Hyvää – vaikkakin harmaanpuoleista, näemmä – vappua kaikille! :)

Itse lähden kohta metsään. Huomiselle on yksi postaus ajastettuna. Palaamme lauantaina tai sunnuntaina, katsotaan kumpana päivänä olen siis taas koneen äärellä.

Kommentit (47)

 1. Ansukuli

  Repesin tolle ”tein mr. karkkipäivät” :D haha!! Vinkkinä noiden kynsien kanssa, että itse syön Piimax C + Biotiini-tuotetta. Saa melkeinpä mistä vain isommista kaupoista ja apteekeista (siellä tosin kalliimpaa). Mulla auttanut kynsiin, sekä hiuksiin! Googlesta löytyy paljon tietoa, mutta tuota oon syönyt n. 8kk ja huomaan kyllä kynsissäni eron! :) hinnalla ei ole pilattu, niin suosittelen kokeilemaan!

  • Sanni

   Mä olen kokeillut melkein kaikki erilaiset kynsille tarkoitetut lisäravinteet (biotiinia syön tälläkin hetkellä) ja heti kun alkaa kuvitella että hei, tämähän auttaa, niin kynnet menee taas huonoon kuntoon. :/

   • Ansukuli

    Höh! Toivoin, että se ois ollu se ”ahaa, aivan!”-elämys niinkun se mullekin oli… :D Mut kesällä yleensä niin hiukset kuin kynnetkin paranee, ainakin mulla! toivotaan, että ongelma helpottaisi nyt kesän aikana.

   • Nimetön

    Biotiini ei ole suinkaan ainoa vitamiini, jota tarvitaan kynsien ja hiusten muodostuksessa. Voi olla myös, että proteiinipitoinen ruokavalio lisää vitamiinien tarvetta.

    • Sanni

     Biotiini ei ole suinkaan ainoa vitamiini, jota tarvitaan kynsien ja hiusten muodostuksessa.

     Selvähän tuo. :) Arvelen kuitenkin että saan päivittäin syömästäni noin kilosta kasviksia ja sadoista grammoista juustoa aika kattavan läjän vitamiineja ja hivenaineita, ei luulisi olevan vitamiineista puutetta kun syö melkeinpä päivittäin kokonaisen parsakaalin, tuoretta tomaattia, porkkanaa ja vihreää salaattia. :) Ja kun näiden kyytipoikana on oliiviöljy niin imeytyy varmaan ne rasvaliukoisetkin kaverit. :) Kalsiumia saan reilusti yli päivän tarpeen.

 2. Daya

  H&M’ltä löytyy todella edullinen 3D Glitter-lakka, joka on todella samankaltainen kuin tuo GOSHin rainbow!
  Itsekin rakastuin vuonna 2009 tuohon lakkaan ja ostin pari pullollista ”barbi”-kynsiä varten. :D

  • Sanni

   Pitääpä tsekata tuo lakka Henkkamaukalla :)

 3. Dinja

  Heippa!

  Löysin nyt vasta tämän blogin ja nä kynsijutut on aivan ihania selattavia :)
  Oletko syönyt magnesiumia kynsien kasvuun? Mulla on ollut koko pienen ikäni ongelma se että kynnet yksinkertaisesti liuskottuu, repeilee, katkeaa tai on muuten vaan niin heikot että kasvattaminen on aina ollut iso vitsi. Koitin kaiken maailman tehoaineet läpi kynsille ja biotiinit ja muut vahvisteet niin eläimille kun ihmisillekin mutta ei niin ei :D

  Otin itse päivittäisiin vitamiineihin pari kuukautta sitten omega3:n ja magnesiumin (ja magnesium tosiaan oli kaupan hyllyltä, pirkka merkkiä ja makso muutaman euron)
  en tiedä kumpi on omalla kohdallani tehonnut mutta tajusin pari viikkoa sitten että kynnet on niin pitkät ja vahvat yhtäkkiä että sain viilailla niitä varmaan ensimmäisen kerran elämässäni ihan antaumuksella :D

  en tiedä oletko kokeillut, mutta meinasin vaan heittää kommentin väliin, omalla kohdalla ainakin tehonnut ihan älyttömän hyvin, näissä on parasta se että on tosiaan vahvat eikä taipuile joka suuntaan kasvaessa :)

  • Sanni

   Oletko syönyt magnesiumia kynsien kasvuun?

   En nimenomaan kynsien kasvuun, mutta lihaskramppeihin ja väsymykseen kyllä. Juuri aloitin uuden kuurin tauon jälkeen kun muistin taas tuonkin mineraalin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.