Karkkipäivä
Karkkipäivä

Vappuja

Nopeat vapuntoivotukset!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse vietän aattoillan muuttoapuna, mutta huomenaamulla suunnataan taas eräilemään.

Päivä on mielenkiintoisesti kulunut kahden eri tyyppisen ruoka-aiheen parissa; kirjoittaen juttua Tallinnan ravintoloista ja valmistellen viikonlopun retkieväitä. Voi että noita Tallinnan juttuja… Heräsin jo aamulla varhain kirjoittamaan mutta tekstiä vain tulee ja tulee ^_^ Sellaista se on kun jostain innostuu. Ehkä mun olisi tosiaan kannattanut pitää Tallinna-teemaviikko, jos ei muuten niin ihan omaksi ilokseni, vaikka lukijoita väsyttäisikin :)

 Vappu2015

Heheh – bloggaajat eivät ole ainoita jotka kuvaavat ruokiaan ^_^

Kuva viime vapun vaellukselta.

Ajastan viikonlopulle postaukset Tallinnan ravintoloista (jos ne nyt valmistuu edes huomisaamuun mennessä tällä menolla :D), ja toivotan kaikille iloista ja hauskaa vappua!

Kotiudun metsästä johonkin aikaan sunnuntaina, sitä ennen en pääse käsiksi kommentteihin. (…toisilla on tietysti näreessä älyluurinsa… Mulla ei :))

Kommentit (5)

 1. pussukka

  Hyvää vappua,hik

  • Sanni

   On vissiin viihteeltä juuri kotiuduttu :D Huomenta ja hyvää vapunpäivää :)

 2. pussukka

  Hah hah haa:D voe elämän kevät.. piti vielä selata blogeja ennen nukahtamista.. kommentista ei tosin ollut kuin hämärä muistikuva :’D

 3. Annukka

  Kommenttini tulee nyt vähän hassuun paikkaan, mutta näin vapun kunniaksi haluaisin kiittää sinua ja blogiasi siitä, että olet onnistunut saamaan minunkaltaisestasi rähmäkäpälästä ihan ok meikkaajan. Kolmekymppiseksi piti elää ennen kuin sinun selkeillä ohjeilla rohkaistuin harjoittelemaan ja opin tekemään hyvännäköiset, siistit meikit.

  Lily Lolon meikkipohjankin täältä löysin, ja takaisin meikkivoiteisiin ja puuteriin en kyllä palaa.vSuurkiitokset, ja keep up the good work!

  • Sanni

   Tosi kiva kuulla Annukka! :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.