Väärä huulipunasävy vs. oikea huulipunasävy

Olen testailemassa italialaisen Bohon meikkejä. Yhden viime päivien Boho-lookin myötä saan tilaisuuden jakaa Vääränsävyinen huulipuna vs. oikeansävyinen huulipuna -vertauksen. (D’oh – eihän Boho olekaan italialainen vaan ranskalainen sarja, meikit vain valmistetaan Italiassa.)

(Nojoo – ja samalla voin muistuttaa että olen huomenna Tampereen Ruohonjuuressa Curly Girl -keikkailemassa, hehheheh :D)

Olen saanut Boholta kaksi huulipunaa jotka ovat lähes saman sävyiset, toinen vain on kiiltopuna.

Kuvassa huulillani on se kiiltävä, sävy #310 Grenadine.

Ei huulipunassa mitään vikaa, se vain ei  sopinut yhteen muilla Boho-meikeillä luomani meikin kanssa. Ehkä Grenadine ei ylipäänsä sovi tämän hetkiseen ihon- ja hiusteni sävyyn..? En tiedä, se vain näytti kasvoillani ”väärältä”, vaikka edustaa viileää, marjaista punaa joista yleensä pidän.

”Väärän” sävyiset huulet – ”oikean” sävyiset huulet :)

Lainausmerkit siitä syystä, että eihän meikissä lopulta ole mitään oikeaa ja väärää, on vain harmonioita, kontrasteja, värilämpötiloja ja -yhdistelmiä ja mieltymyksiä sekä käsityksiä niiden suhteen. :)

Alemmassa kuvassa vaihdoin huulille begeroosan nudehuulipunan, Laveran Tender Taupen. Ja johan istuu :) Vai mitä sanotte? Vaikka vain huulten sävy muuttui, koko kasvojen ja meikin sävy parani ja raikastui alemmassa kuvassa.

Meikki

 • Meikkipohja Boho Compact Foundation, sävy 03 Beige Doré
 • Peiteaine Boho Concealer, sävy 07 Orange (Miia Ezenin suosikki, siksi halusin kokeilla :D)
 • Boho-peittarin päällä Lavera Natural Concealer, sävy Ivory 01 – kirkastamaan, Boho jää makuuni vähän ”tunkkaiseksi” vaikka kiitettävästi silmänalusten sinertävyyttä taittaakin
 • Irtopuuteri Lavera Mineral Loose Powder, sävy 05 Almond
 • Poskilla Boho Terra Cotta -puuteri, sävy 01 Terre D’Opale (tämä on ihana!)

 • Silmämeikissä sävyjä Bohon Gypsy-paletista (hohtava roosa, kupari ja liilahtava taupe)
 • Silmänrajaus Dermosil Moist Proof Brow Colour, sävy Fair (käytän geelirajauksen tapaan)
 • Ripsiväri Boho Gypsy Volume Mascara
 • Kulmaväri Dermosil-kulmakyä, sävy Medium
 • Alasisärajaus Isadora Inliner Kajal Blonde (mikäs muu :D)
Boho Gypsy Palette
Boho Terra Cotta -puuteri, sävy 01 Terre D’Opale
Boho Compact Foundation, sävy 03 Beige Doré

Bohon kiinteä meikkivoide on edellisessä postauksessa esiteltyyn Laveran Compactiin verrattuna hieman rasvaisempi, mutta pinta kuivuu iholla himmeän samettiseksi.

Peittävyys Bohossa ja Laverassa on aika lailla samaa luokkaa, mutta muutaman testikerran perusteella Boho on herkempi sulamaan ja liikkumaan iholla. En ole ehtinyt Bohon pohjaa vielä montaa kertaa testaamaan joten en vielä tee lopullista ”tuomiotani”, mutta tämän hetkisellä kokemuksella Lavera kestää paremmin.

Palaan Bohon meikkeihin perusteellisella postauksella myöhemmin. :)

Bohoon mitenkään liittymättä – huomenna lauantaina olen siis Tampereen Ruohonjuuressa esittelemässä Cattierin hiustuotteita Curly Girl -metodin hengessä :) Tönötän siellä kello 12-17 – ja ihan varmasti pälätän mielelläni myös kaikista muista meidän brändeistä, Ruohonjuuresta löytyvät niistä melkein kaikki :) Tulkaahan nykäisemään kiharasta jos kuljette ohi 😊

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (20)
 1. Mitäs Bohoa sulla oli poskipunana silloin kun kävit Kontukodissa? :) Jäin miettimään :D

  1. Se oli sävy 04 Rose :) Todella hentoinen vaaleanpunainen, tosi kaunis <3

 2. Kokeile seuraavaksi bohon keltaista silmänalusiin, voi olla sulle parempi kuin oranssi

  1. Kiitos vinkistä :) Oranssikin kyllä toimii, mutta koska se on neutraloija, se oikeastaan vaatiikin päälleen jonkin ihonsävyisen tai asteen vaaleamman sävyn erityisesti silmien alle jotta lopputulos on raikas :)

   1. Samoin tuo keltainen on neutraloija ja vaatii päälle jotain, mutta joillekin se on parempi kuin oranssi. Minulla ainakin toimii niin hyvin, että riittää paljon kevyempi peitevoide siihen päälle. Keltaisesta ei tule myöskään tunkkaisuutta. Riippuu tosiaan paljon siitä omasta tummuuden värisävystä kumpi parempi, mulle oli yllättäin keltainen paljon parempi. Nyt on joka päivä käytössä, eikä ole enää tummat silmänaluset ongelma, eikä tartte etsiä tosi peittäviä peiteaineita

    1. Mä aina välillä mietin, että millä lailla neutraloijan + toisen kevyemmän peiteaineen käyttö on parempi kuin yhden hyvän peiteaineen..? Mä olen aina tyytyväisenä käyttänyt pelkkää (hyvää ja pigmenttstä) peiteainetta silmien alla, enkä voi sanoa huomaavani että neutraloijan käyttö tekisi tuloksesta yhtään paremman :)

     1. Mulla se juttu on se, että se peittävinkin peitevoide jättää sellaisen tummemman kohdan jonka saan siis tuolla neutraloijalla poistetuksi kokonaan

      1. Aa, okei. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *