Uutuusmeikkejä ja ihania poskipunia

Sain aiemmin talvella kokeiluun edullisen Benecos-merkin uutuusmeikkituotteita. Kuvassa näkyvää porukkaa en meinannut millään ehtiä testaamaan, mutta  alempana esitellyt herkullisen hehkuvat poskipunat varastivat heti huomioni ja päätyivät välittömään käyttöön. (Nämä poskipunat eivät kuitenkaan ole uutuuksia vaan jo aiemmin ilmestyneitä.) Kaikki Benecosin meikit maksavat alle kympin, eli ilahduttaa tällaista ”laihialaisuuden” kannattajaa! :)

     

Ennen lomaa ehdin vihdoin nipistää aikaa näidenkin kokeiluun. Paitsi kynsilakkojen. Koska kynteni ovat edelleen kuoleman rajamailla. :( (Kynsistä tulossa myöhemmin itkupostausta.)

Uutuksiin kuuluvat erityisen pigmenttipitoinen Slimline-huulipuna, nestemäinen eyeliner, nudensävyinen kajal (jee!), neljän sävyn luomiväripaletti sekä kaksi kynsilakkaa.

Mä niin tykkään näistä ennen ja jälkeen -kuvapareista! :) Mun haamunaama sopii niin hyvin demonstroimaan meikin elävöittävää vaikutusta.

Nämä kaunokaiset ovat olleet varsin heavyssa käytössä niiden kotiuduttua luokseni! Benecosilla on vain kaksi poskipunasävyä, mutta miten kauniit ne ovatkaan! Kumpikin on heleä ja hohtava, eli te jotka välttelette helmiäistä poskillanne haluatte ehkä jättää nämä hyllyyn. Mutta muille suosittelen näihin tutustumista lämpimästi! Alle 8 euron hinnallaan nämä eivät vedä ketään konkkaan.

Rose on viileähkö ruusun sävy, Coral lämmin korallipersikkapinkki. Poskilla pinkimpi kuin miltä hylsyssä näyttää.

Hillitynsävyinen Beautiful Eyes -luomiväripaletti on sekin ihan kelpo tuote. Paletin voi nähdä kahtena kokonaisuutena; vasemman puolen vaalea-ruskeana ja oikean puolen liila-violettina, tai sitten yrittää yhdistää kaikki sävyt. Mielestäni ne tosin eivät toimi yhdessä mitenkään superihanteellisesti.

Yllättäen suosikkini neljästä sävystä on vasemman yläkulman vaalea harmahtava beige. Se on voimakkaasti hohtava ja tekee melkein metallista jälkeä. Todella erottuva highlight-sävy vaikkapa silmän sisänurkkaan. Violettien sävyjen pigmentti ja koostumus on ok, ja tummanruskea on voimakaspigmenttinen.

Nestemäisestä eyelinerista en pitänyt. En tiedä sattuiko kohdalleni joku maanantaikappale, vai ovatko kaikkien Benecos-eyelinerien kärjet näin paksuja ja oudosti taivutettuja, mutta minusta kärki oli kömpelö ja sillä oli vaikea saada siistiä jälkeä.

Tähän samaan syssyyn voisin esitellä myös jo ajat sitten saamani Benecosin irtopuuterin. Vaikka kannessa lukee ”mineral powder”, niin kyseessä ei ole 100-prosenttinen mineraalituote vaan sekoite.

Jos vertaa Benecosin irtopuuteria Laveraan tai melkein mihin tahansa muuhun perinteiseen irtopuuteriin, niin ero on selkeä. Siinä missä Laveran koostumus on todella kevyt ja hienojakoinen ja sopii nimenomaan meikin kiinnittämiseen, on Benecosin puuteri ”raskaampaa” ja peittävämpää. Puuterista on myös saatavilla neljä eri sävyä. Sillä voi joko kiinnittää meikin tai sitten käyttää yksinään meikkipohjana mineraalipohjan tavoin. Peittävyys ei toki ole samaa luokkaa kuin oikean mineraalipohjan, ja koostumus on kuivempaa eikä ”sula” iholle, mutta nille jotka eivät tarvitse paljon peittoa tämä sopii pohjaksi oikein hyvin.

Beautiful Eyes -paletilla tehty meikki. Harmaabeige koko luomella kulmakarvoihin saakka, tummempi violetti ulkonurkassa, vaaleampi violetti luomivaossa ja tummanruskea alaluomella. Rajaus Benecos Natural Liquid Eyeliner, alaluomen sisärajaus Benecosin nude-kajal.

Meikkipohja Benecosin mineraalipuuterilla, sävy Sand (samaa sävysyvyysluokkaa kuin Lily Lolon In The Buff, mutta viileämpi). Poskilla Benecosin Rose-poskipuna. Huulilla Benecosin huulikiilto, sekin Rose nimeltään.

Meikkipohja jälleen Benecosin mineraalipuuteri, sävy Sand. Poskilla Benecosin Coral-poskipuna, joka on poskipunista se hohtavampi. Valoaheijastava jälki tulee tosi hyvin esiin näissä kuvissa, poskille ei ole lisätty mitään highlighteria. Luomilla Benecosin Mocca-luomiväri, rajaus BeYu’n eyeliner. Alasisärajaus Benecos-nudekajal. Huulilla Natural Coden Soft Papaya -huulikiilto.

Uutuuspaketissa tulleen rusehtavanpunaisen Slimline-huulipunan sävy ei oikein sopinut minulle, eikä se sopinut paketin muidenkaan meikkien sävyihin, joten se jäi kuvaamatta. Koostumuksesta voin sanoa sen verran, että se on Benecosin perushuulipunaa paljon peittävämpää ja jämäkämpää.

Uutuuksista nostaisin erityisesti esiin nudekajalin, joita markkinoilla on edelleen turhan vähän. IsaDoran Inliner Kajal Blonde saa nyt haastajan luonnonkosmetiikan puolelta! Benecos-kajalila on hintaa vain 4,30€. Kynässä lukee ”White”*, vaikka sävy ei ole valkoinen vaan ihonsävyinen, hyvin samanlainen kuin IsaDoran klassinen Blonde. Mielestäni nudekajal kuuluisi jokaisen perusmeikkikokoelmaan – millään ihmeseerumillakaan et loihdi punoittavia, väsyneitä silmiä virkeämmiksi yhtä nopeasti. :)

*) Eipäs luekaan, vaan pelkästään nettikauppojen sivuilla kynän sävyksi väitetään ’Valkoinen / White’.

Kommentit (38)
  1. Tämä postaus tuli kyllä kuin tilauksesta! Eye linerini on nimittäin juuri loppumaisillaan ja olen pohtinut, minkä merkin eyelinerin hankkisin seuraavaksi – en siis ainakaan Benecosia! Osaatko vinkata jostain muusta luonnonkosmetiikan eye lineristä, joka olisi sinun kokemustesi perusteella hyvä (ja ohutkärkinen!)?

    1. Ohutkärkisiä ovat ainakin Dr. Hauschkan ja Laveran nestemäiset eyelinerit. Niissä on todella ohuet sivellinkärjet. Olen kokeillut myös Santen ja Couleur Caramelin eyelinereita, ja niissä taas on paksu huopakärki, vähän samantapainen kuin tässä Benecosissa.

      Siihen, mikä näistä on mielestäni hyvä, on hankala vastata sillä pohjalla, että itse en juurikaan ole tällaisten perinteisten dipattavien nestemäisten eyelinerien ystävä. Pidän enemmän tussimaisista ja geelimäisistä rajauksista.

  2. Nämähän vaikuttavat tutustumisen arvoisilta, hintakin kun kohdallaan. Nudekajal kiinnostaa kovasti, sitä en ole vielä testaillut koskaan. Poskipunatkin vaikuttavat namuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *