Uutuuskasvosuihke & arvonta: Kinoko Miracle Balance Toner

Kaupallinen yhteistyö: Kinoko

Suomalainen fermentoituun luonnonkosmetiikkaan erikoistunut Kinoko on lanseerannut uuden tuotteen: kosteuttavan ja tasapainottavan Miracle Balance Toner -kasvosuihkeen. Tuote on myynnissä Ruohonjuurissa sekä Kinokon omassa verkkokaupassa.

Kasvovesi on kaivattu lisä sarjaan, jonka aiemmat tuotteet ovat kasvovoide, seerumi ja putsari. Esittelin Kinokon muut tuottet viime kesänä, lue juttu täältä.

Kasvovesi täydentää sarjan täydelliseksi ihonhoidolliseksi kokonaisuudeksi.

Tehokas koostumus ja lyhyt inci

Miracle Balance Toner on vallan mainio kaveri. Sen koostumuksessa vesi on korvattu koivunmahlauutteella ja hamamelishydrolaatilla, jotka tekevät kasvovedestä kosteuttavan sekä tasapainottavan. Miracle Balance Toner sopii siis yhtä lailla kosteusköyhälle kuin rasvoittuvalle ja sekaiholle. Suihkeen tuoksun voi tiivistää sanoihin säpäkkä tee, ja fermentoitu musta tee eli kombucha onkin yksi sen pääaktiiviaineita. Suihkuttelu Miracle Balance -kasvovedellä luo fiiliksen siitä, että hoitaa ihoaan tee-eliksiirillä. Tulee jotenkin hyvin terveellinen olo! ☺️ 🍵

🌿 KOIVUNMAHLA

Koivunmahla kuuluu omiin suosikkeihini mitä tulee kosmetiikan raaka-aineisiin, sillä se on todella kosteuttava, rauhoittava ja ravinteikas. Se on myös loistava kotimainen vaihtoehto aloe veralle, jota myös käytetään kosteuttavien kasvotuotteiden pohjana.

Onpahan koivunmahlan anti-age-vaikutuksistakin tehty tutkimuksia; Latvian yliopiston tutkimuksessa todettiin koivunmahlan lisäävän solujen uusiutumista 25%. Lisäksi koivunmahla sisältää runsaasti mineraaleja ja aminohappoja ja sen antioksidanttinen ominaisuus suojaa ihosoluja hapettumisvaurioilta. Tervehdi tätä ainesosaa ihonhoitotuotteessasi ilolla!

🌿 TAIKAPÄHKINÄ: tasapainottava ja tulehdusta lievittävä

Runsaasti tanniineja sisältävä hamamelis eli taikapähkinä puolestaan tunnetaan tulehdusta laskevasta, punoitusta lievittävästä ja ihoa tasapainottavasta vaikutuksestaan. Antibakteerisena ja huokosia supistavana aineena se on klassikkoaktiiviaine sekaihon hoitotuotteissa.

🦠 FERMENTOITU MAITOHAPPOBAKTEERI: mikrobiomia vahvistava

Kolmas aktiiviaine on probiootti: fermentoitu maitohappobakteeri. Jos ihan tarkkoja ollaan, kyseessä on postbiootti, ja näitä termejä avaan enemmän fermentoituun kosmetiikkaan keskittyvässä postauksessani myöhemmin tällä viikolla. Niin pro- kuin postbiooteilla on ihon kuntoa parantava vaikutus. Ne lisäävät hyvien bakteerien määrää iholla, mikä vahvistaa ihon mikrobiomia ja auttaa korjaamaan ihon suojabarriääriä.

🍵 KOMBUCHA: antioksidanttinen, mikrobiomia vahvistava

Kombucha valmistetaan fermentoimalla sokeroitua mustaa teetä erityisellä hiivojen ja bakteerien kasvustolla (”scoby” = Symbiotic Colony Of Bacteria and Yeast). Juuri scoby tuo kombuchaan sen terveyshyödyt, ja hyötyjä saa myös ihon kautta käytettynä. Probioottisena aineena kombucha lisää ihon hyvis-mikrobien monimuotoisuutta vahvistaen ihon suojamuuria. Vahva antioksidanttisuus suojaa ihosoluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Sisältämänsä maitohapon ansiosta kombucha myös kuorii ihoa miedosti, silottaen ja kirkastaen ihon pintaa. Vitamiineista mainittakoon C- ja erityisesti B-vitamiini.

💧KSYLITOLI & GLYSEROLI: kosteuttajat

Luotettavat ja tehokkaat humektantit ksylitoli ja glyseroli peesaavat koivunmahlaa kasvoveden kosteuttavassa tiimissä.

Ja siinäpä meillä on tämän yksinkertaisen tehokkaan kasvoveden hoitava runko! Näiden aineiden lisäksi koostumuksessa on vain kaksi säilöntäainetta. Miracle Balance Tonerissa ei ole hajusteita, vaan tuoksu tulee tee-uutteesta sekä muista raaka-aineista kuten koivunmahlasta ja taikapähkinästä.

Mun kokemus?

Erittäin virkistävän tuntuinen kasvovesi! Vaikka tämä kaveri myös kosteuttaa, välittömästi tuntuva vaikutus mun iholla on ennen kaikkea virkistävä, ja hamameliksen supistavuuden voi tuntea. Todella hyvä aamukasvovesi joka herättelee ja napakoittaa yön aikana  levänneen ja ”löystyneen” ihon. (Tiedättekö ilmiön, kun huokoset usein aamuisin ovat laajentuneet sen jäljiltä, kun iho yöllä hikoilee ja erittää kuona-aineita.)

Tykkään teen tuoksusta, joka ensin tuntui jotenkin erikoiselta – ja se on aika vahva, tiedoksi tuoksuorientoituneille, mutta sitten se alkoi ”grow on me”. Tuoksu on voimakkuudessaankin ihanan luonnollinen.

Tykkään myös lyhyestä ja tarkoituksenmukaisesta incistä. Tässä ei ole tietylle formulointityylille tyypillistä uutelitaniaa, joka tulee siitä, että kasviaktiiveja myydään valmiina uutecocktaileina. Joskus valmistajat ostavat koko cocktailin, vaikka tuotteen tarkoitusta palvelisi vain seoksen yksi uute.

Tiivistettynä:

Kinokon kasvovesi tuo ihoon runsaasti antioksidantteja, rauhoittaa ihon epätasapainotiloja ja vahvistaa ihon omaa suojamekanismia. Se sopii niin kosteusköyhälle kuin epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

Miracle Balance Toner on juuri ilmestynyt myyntiin Ruohonjuuriin, ja  maksaa 19,95€ / 100 ml.

Muut Kinokon tuotteet ovat maaliskuun ajan Ruohonjuurissa tarjouksessa -32%.

Kertaus Kinokon muista tuotteista:

⭐️ KASVOVOIDE (Ruohiksessa 13,50€ / 50 ml) – erittäin laadukkaan ainesosakattauksen kasvovoide kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa ja imeytyy nopeasti. Voide on suosikkini sarjan tuotteista ja Kinokolta saan kuulla, että se on muidenkin asiakkaiden suosikki. ”Sen raaka-aineet koetaan parhaimmiksi, ja se aidosti hoitaa ihoa. Monet ovat hehkuttaneet, että käytön jälkeen iho on melkeinpä välittömästi sileämpi ja kuulaampi”, Kinokon Marika Ropanen kertoo.

⭐️ SEERUMI (Ruohiksessa 16,95€ / 50 ml) – erittäin kosteuttava sekä probioottinen seerumi sisältää sarjan korkeimman pitoisuuden kombuchaa sekä Lactobacillus-probiootteja. Tuoksussa on aistittavissa teen ja sitruksen aromeja. Koostumus on nestemäinen.

⭐️ PUHDISTUSGEELI (Ruohiksessa 9,95€ / 100 ml) – miedosti vaahtoava mutta suhteellisen voimakkaasti pesevä putsari sopii kuluttajalle, joka tykkää perinteisestä geeliputsarista ja hyvin pestystä tunteesta iholla.

ARVONTA

Saan arpoa kahdelle hengelle Kinoko-tuotepaketin, jossa on kaikki sarjan tuotteet:

Puhdistusgeeli 100 ml
Kasvovesi 100 ml
Seerumi 50 ml
Kasvovoide 50 ml

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Ei sen kummempia kommervenkkejä tällä kertaa. ☺️ Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 12.3. saakka. 

// Arvonta suoritettu. Voittajat ovat Outi ja Lisbet. Voittajiin on otettu yhteyttä. //

Arvonnan säännöt:

Arvonnan järjestää Karkkipäivä & Kinoko
Arvontaan voi osallistua 7.3.-12.3.2023
Arvontaan voi osallistua jättämällä kommentin arvontapostaukseen,
Osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl Kinokon tuotepaketteja, arvo 79,80€

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet
Kommentit (271)
 1. Etenkin toner ja seerumi kiinnostavat.

  1. Kuulostaapa hyvältä, etenkin tuo kasvovesi😊

   1. Todella edullisia ja seerumi kiinnostaa kasvovoiteen lisäksi 😘

   2. Kyllä vaan kiinnostaa! Kasvovoide ja seerumi kiinnostaa kovasti.

 2. Kiinnostaa kovasti nämä tuotteet, aion kokeilla.

  1. Ihana, miten edullisia nää luonnonkosmetiikka tuotteet on! Useimmat kiristävät vähän kukkaron nyörejä, jonka takia päätyy sitten muihin tuotteisiin. Ehdottomasti kokeiluun!

  2. Kasvovesi pitää ottaa kokeiluun, muut onkin jo päivittäisessä käytössä. Tykkään kovasti tästä sarjasta ja toimii mun iholle ihan hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *