Karkkipäivä
Karkkipäivä

Uutta Suomessa – Emma S.

Nyt jotain teillekin joita luonnonkosmetiikkajutut ei niin kiinnosta. :) Bongasin paikallisesta Kicksistä ihka uuden Suomeen rantautuneen sarjan, josta muistin lukeneeni pari vuotta sitten ruotsalaisesta kosmetiikka-alan lehdestä.

Nappasin mukaan näytteet ja mietin, että jospa sitä kerrankin esittelisi blogissa jotain uutuusihonhoitotuotteita niidenkin iloksi, jotka eivät käytä luonnonkosmetiikkaa.

Emma_SEmma S. on ruotsalaisen ex-supermalli Emma Wiklundin (omaa sukua Sjöberg, siitä S) nimikkoihonhoitosarja. Sarja jäi taannoin lehdestä mieleeni varmaankin juuri itse Emman takia, hänen suuruutensa päivät kun sijoittuvat 90-luvulle jolloin itse seurasin huippumalleja kuin idoleita. ^_^ Emma on monille ysärin ystäville tuttu ainakin George Michaelin upeasta Too Funky? -videosta. (Ai että mä rakastin tuota videota ja biisiä… tässähän lähtee helposti ysärinostalgiassa ihan sivuraiteille… ^_^)

EmmaSjoberg_TooFunky

Too Funky!

EmmaS_tuotteet1

Emma S:lla on kaksi kasvojenhoitolinjaa: Moisturising- ja Ageless. Moisturising on perusihonhoitoa kaikenikäisille, Ageless taas nimensä mukaisesti ikääntyvän ihon linja. Tuotelinjat ovat yksinkertaiset ja sopivat kaikille ihotyypeille (mikä käytännössä tarkoittaa, että superrasvoittuvan tai erittäin kuivan ihon omaavat eivät löydä Emmalta sitä itselleen ihanteellisinta voidetta).

Tuotteet ovat hintaluokaltaan suunnilleen Lumenen kieppeillä. Sarjaa ei ole testattu eläimillä eikä se sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyä.

Otin näytteet Moisturising-linjan päivävoiteesta, yövoiteesta, silmänympärysgeelistä, sävyttävästä päivävoiteesta, kasvosaippuasta, silmämeikinpoistoaineesta ja Ageless-linjan happinaamiosta. Näytteet riittivät minun tahdillani viikon päivittäiseen käyttöön (paitsi naamio).

EmmaS_tuotteet2

Kokemuksia:

Ihan ensimmäisenä haluan nostaa esiin Moisturising-päivävoiteen. Tässä on nyt juuri sellainen tuote, jonka myisin kun asiakas tulee kysymään ”Mikä voide sopisi meikin alle..?” Tällä kysymyksellä asiakkaat tarkoittavat voidetta, joka on mahdollisimman ohutta ja helposti imeytyvää eikä jätä iholle rasvan tuntua. (Lue postaukseni aiheesta: Mikä kosteusvoide sopii meikin alle.)

Emman päivävoide on juuri tällainen erittäin nopeasti imeytyvä kevyt voide joka jättää ihanteellisen pinnan meikin levitykselle. Kuivaihoinen tarvitsee alle vielä seerumin.

Toinen nostoni on kasvosaippua. Kuten tiedätte, pidän vaahtoavista putsareista, mutta en sellaisista jotka vetävät ihon ihan nahkeaksi. Emman Cleansing Facial Wash vaahtoaa juuri sopivasti, liukuu iholla mukavasti eikä jätä ihoa liian kuivaksi. Tätä voisin ostaa.

Silmämeikinpoistoaine on emulsiomainen ja hoiti hommansa, mutta kirveli silmissäni niinkuin 95% kaikista silmämeikinputsareista. Lupaa poistaa myös vedenkestävän silmämeikin.

Yövoide ja silmänympärysgeeli tuntuivat miellyttäviltä. Tuntui toisaalta ikävältä käyttää koko viikko putkeen synteettisiä ainesosia (esim. silikonia) sisältävää yövoidetta, mutta en voi kieltää etteikö iho olisi aamuisin tuntunut erittäin hyvältä ja pehmeältä. (En ole silti vaihtamassa pois luonnokosmetiikasta..! ^_^). Sy-geeli on paksua ja jämäkkää eikä sellaista vetistä lirua niinkuin jotkut sy-geelit. Itse pidän enemmän voiteista, mutta geelit toimivat paremmin jos silmänalusilla on taipumusta turvota.

Sävytetty päivävoide (kokeilin sävyä Medium, saatavilla Medium ja Dark) oli hitusen kellertävää, mutta pigmenttiä on sen verran vähän että se mukautuu ihoon luonnollisesti. Koostumus on vieläkin nopeammin ihoon katoava kuin perus-päivävoiteella. Sopii hyvin vaaleille lämminsävyisille.

Happinaamio on hauska! Se toimii samalla teknologialla kuin Blissin kuulu Triple Oxygen Mask, eli alkaa vaahdota iholla kun olet levittänyt sen. Naamio aiheuttaa iholla kevyttä kihelmöintiä ja sen annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. Naamio lupaa antaa iholle kosteutta ja energiaa, sopii erityisesti vaikkapa tupakoitsijan samealle iholle.

…tämän on nyt ehkä ihan pakko lähteä vetämään pieni olohuonetanssi Too Funkyn tahdissa…. ^_^

EmmaS_naytteet

Ainiin, olihan mulla teiltä kysyttävääkin. :) Nimittäin kuinka herkästi ostatte aivan ventovieraan merkin kosmetiikkaa? Jos huomaatte kaupassa uuden sarjan josta ette ole koskaan kuulleetkaan, herättääkö se teissä yleensä kiinnostusta vai vaatiiko kiinnostus sen, että olette jo nähneet tuotteen jossain mainoksessa tai kuulleet kaverin puhuvan siitä? Tai jos myyjä esittelee teille kahta yhtä hyvää tuotetta joista toinen on vieras merkki ja toinen tuttu, valitsetteko yleensä sen tutun..?

Kommentit (32)

 1. Animalia71

  Kuulostaa hyvältä, koitetaanpa arpaonnea.
  Kiitos aivan ihanasta blogista- olen jäänyt koukkuun!

 2. Nimetön

  Heissan!
  Itse löysin Emma S. tuote sarjan KICKSin kanttis lehdestä. Lukiessani artikkeliä ihonhoitosarjasta se suorastaan myi itsensä minulle! :D Olen käyttänyt happinaamiota ja se on tuntunut oikein ihanalta ja tehokkaalta. Toimii näin talven jälkeen oikein hyvin, sanoisin että palauttaa hehkun kasvoille! :)
  Mitä tulee uusiin tuntemattomiin tuotteisiin en lähde kovin helposti kokeilemaan. Yleensä teen taustatutkimuksen tuotteesta, esim. googlettamalle sen tai kysylemällä ystäviltä.
  Mutta joskus kannattaa repästä ja ottaa se täysin tuntematon uusi merkki, sillä se saattaa positiivisesti yllättää kunten juuri Emma S.! :)
  mukavaa kevään odotusta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.