Karkkipäivä
Karkkipäivä

Uusimmat lakka-aarteet

Lakkapostaus sai ylivoimaisesti enemmän ääniä, joten täältä pesee! Mutta älkää te meikkivoidepostauksen toivojat masentuko, se juttu tulee ulos sitten seuraavana. Toivottavasti ensi viikon aikana.

Minulta ei monen muun kosmebloggaajan tavoin jäänyt huomaamatta loppusyksystä lanseerattu uusi kynsilakkasarja Kicks Make Up Nail Polish (jopas on tyhmä nimi…), ja ei mennyt kauaakaan kun olin kotiuttanut lakoista ensin viisi ja nyt pari viikkoa sitten kolme uutta jouluksi ilmestynyttä sävyä. Pullokuvat saa muuten klikattua isommiksi – näyttävät paljon nätimmiltä isoina! ^_^

Ensiksi hankkimani sävyt ovat kellankultainen Studio 54, metallisen persikkainen Bohemian Chic, ruskealta sokerilta näyttävä Brownish Bazar, upea kimallepronssi Rocky Bronze sekä viininpunaisella taitettu ruskea Thunder Sky. Tosi kauniita sävyjä!

Pullosta täytyy sanoa, että se tuntuu jollain tapaa hurjan kevyeltä ja ”heppoiselta”, jotenkin vielä halvemmalta kuin Dependin 3€:n minipullot. En osaa selittää miksi. Korkki voisi olla  jämäkämpi, se tuntuu siltä kuin se voisi haljeta hetkenä minä hyvänsä jos ruuvaat pulloa kiinni hieman liian voimallisesti.

Kynteni ovat muuten tällä hetkellä niin hirveässä kunnossa että niiden kuvaaminen ja julkinen esittely pitäisi kieltää lailla. En tajua mikä kynsiini on tullut, ne katkeilevat koko ajan ja tällä nimenomaisella hetkellä kaikki muut kynteni paitsi vasemman käden nimetön ja peukalo ovat lyhyitä. Kuvista (jotka eivät ole ihan koronologisessa järjestyksessä) voitte seurata kynsieni murenemisen kaarta…. :/

Kun jouluksi ilmestyi uusia sävyjä, ja samaan aikaan alkoi sopivasti ”ota 3 maksa 2” –tarjous, niin kiikutin nämä kolme kullanmurua tiskiin nopeammin kuin ehdit sanoa ”Evening At Chateau Marmont”. Kyseinen sävy onkin saanut joulusetistä eniten huomiota. Tämä kullanvihreä sävy muistuttaa erehdyttävästi Chanelin tämän vuoden hittilakkaa Peridotia, ja voikin sanoa että Kicksillä on epäilemättä yritetty kopioida tuo upean kameleonttimainen sävy. En ole itse kokeillut Peridotia, mutta blogosfäärin vertailukuvien perusteella sanoisin että lakat ovat hyvin lähellä toisiaan, Marmont ehkä hieman kultaisempi.

Evening At Chateau Marmont

Syvän tummansininen kimallelakka Smoky Tuxedo osoittautui vaikeaksi kuvattavaksi, enkä saanut sen upeutta ikuistettua kovinkaan hyvin. Näin tummilla sävyillä on usein taipumus näyttää kynsissä vain epämääräisen tummalta, eikä kimallekaan näy kuin läheltä tiiratessa, mutta Smoky Tuxedossa kimalle tulee esiin todella selvästi ja sävy näyttää kauempaakin siniseltä. Aivan ihana lakka!

Venetian (Edit: Parisian) Masquerade on jännä oranssinpunainen, läpikuultava kimallelakka joka on parhaimmillaan jonkun toisen lakan päällä. Kimalle on voimakasta, ja sen kuvaaminen oli yhtä vaikeaa kuin Smoky Tuxedon. Kuvassa Venetian Masquerade China Glazen Free Loven päällä (kuvatiedostossa lukee väärin, Breakin). Edit. Sain lukijapostia jossa ihmeteltiin, eikö lakan nimi olekaan Parisian Masquerade. Katsoin pulloani, ja hell, siinähän tosiaan lukee Parisian Masquerade! Mutta Kicksin kuitissa lukee Venetian Masquerade. ^_^ Ja tämä nimi oli jäänyt mulle mieleen blogipostausta kirjoittaessa, en ollut tätä ennen varmaan koskaan edes katsonut mitä pullossa lukee.

Kaikkein viimeisin lakkahankintani on Snowcrystalin monisävyisenä kimaltava hippulakka Sparkling Champagne. Ennustan, että hullaannun tähän lakkaan samalla lailla kuin aikoinaan mattapäällyslakkaan ja crackleihin silloin kuin ne ilmestyivät, ja käytän tätä nyt kaiken aikaa kaikkien lakkojen päällä. Sparkling Champgne on ensimmäinen suurempihippuinen lakka jonka omistan, ja niinpä suhtaudun tähän vielä lapsekkaalla innolla. Lakassa on pienempää perusglitteriä sekä suurempia hippuja jotka hohtavat sateenkaaren väreissä. Todella bling!

Tässä olen yhdistänyt Sparkling Champagnen ja Thunder Sky’n. Thunder Sky’n viininpunaisuus ei muuten tule kynnellä esiin yhtään, vaan lakka on täysin ruskea.

Tänä iltana aion lakata fuksiapinkillä, tehdä siihen kultaisia raitoja ja vetää päälle Champagnen!

Kommentit (38)

 1. Erika

  Ooo ihania glitter-juttuja! Etenkin toi Brownish Bazar. Mistä noita Kicksejä saa? Netistä vaan vai?

  http://nudeblogi.blogspot.com/

  • Sanni

   Niitä saa Kicks-ketjun liikkeistä. :) Suomessa Kicksejä on n. 20 paikkakunnalla.

 2. pippuri

  Oiii ihana postaus! :) Oon itekin rakastunut palavasti tohon Snowcrystalin Sparkling Champagneen, AH♥ viimeks kun kävin kaupassa niin en raaskinut ostaa mutta sen verran tiuhaan on kyllä kummitellut mielessä että ehkä sen nyt vois kuitenkin….. :)

 3. Minää

  Toi vikassa kuvassa etualalla oleva näyttää jännltä… Onkse sellanen ”hologrammilakka”, vai miksi niitä kutsutaan?

 4. Misty

  Arvaas miten mulla kävi?
  Menin tänään Turun Kicksiin ostamaan Sparkling Champagnea, mutta se oli loppu. Myyjä sanoi, että sitä on mennyt aivan käsittämättömän paljon, koska lehdessä on ollut siitä juttu tai jotain. Sanoin, että taitaa olla kyse siitä Karkkipäivä-blogista =) Jäin siis ilman lakkaa.

  • Sanni

   Hahaaa… ^_^

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.