Uusia tuulia – ja vanhoja tuulia

Mulla on hurjan kivoja uutisia! Instagramin puolella olen näistä jo vähän kertoillutkin, mutta moni teistä ei seuraa minua siellä joten ilman muuta laitetaan ilouutiset myös blogiin! Ja yksi uutinen koskee blogia itseäänkin. :) 💜

Aloitetaanpa juuri siitä uutisesta.

Mun blogi siirtyy vihdoin, 14 vuoden jälkeen, omalle sivustolleen. Uusi sivu avautunee lokakuun puoliväliin mennessä, tiedotan tarkan päivämäärän kun sen tiedän. :) Mutta osoite on jo tiedossa, ja se on ytimekkäästi

karkkipaivablogi.com

Laittakaahan ylös, niin löydätte minut jos tämä terve.fi-osoitteen sivusto en ehtinyt kadota kun seuraavan kerran pistäydytte Karkkipäivässä.

Luulenpa, että mitään huimia uudistuksia ei uudella blogisivulla tule tapahtumaan, vaan pikemminkin paluuta vanhaan old school -blogipohjaan selkeine sivupalkkeineen (desktop-näkymässä) ja hakemistoineen. Haetuimmat sisällöt kuten Kreikka ja tietyt ihonhoitojutut tulevat olemaan helpommin löydettävissä. Saa laittaa myös toiveita, jos tulee jotain mieleen helppokäyttöisyyteen liittyen :)

Olen niin kaivannut mun leppoisaa Sanni Kreikassa -banneria, että sekin todennäköisesti tekee paluun.

⬆️ Tätä banneria emme kuitenkaan enää tule näkemään, hihi… 🩷 (On kuitenkin omalla tavallaan aina rakas, tämän bannerin ajat olivat Karkkipäivän kulta-aikaa.)

Sitten uutisia työrintamalta. :)

Olen viime vuodet kaivannut ympärilleni kipeästi työkavereita, kuten myös säännöllisempää mahdollisuutta tehdä asiakastyötä. Mulla oli nämä palaset pitkään mukavasti kohdillaan, kun aina kesään 2019 saakka tein välillä duunia mun vanhassa työpaikassa Ahvenanmaalla ja sen jälkeen olin pari vuotta töissä NHS Oy:lla. NHS:n fuusioiduttua Transmerin kanssa mun toimisto siirtyi Espooseen, mikä muutti ratkaisevasti mahdollisuuksiani pendlata sinne Tampereelta.

Pandemiakin iski samaan saumaan, ja sittenpä oltiinkin kaikki etätöissä seuraavat pari vuotta. Nykyään teen Transmerille töitä freelancerina enkä käytännössä koskaan käy toimistolla. Pari kertaa vuodessa pääsen kentälle myyntiavuksi erilaisiin kampanjatapahtumiin.

Olen aika yksinäinen työni keskellä.

Niin paljon kuin yrittäjän työstäni tykkäänkin, kaipaan ihmisiä ympärilleni. (Vaikka oon muuttumassa introvertimmaksi – siltikin. ❤️) Kaipaan työyhteisöä ja tunnetta siitä, että olen osa jotakin kokonaisuutta. Muista ihmisistä saa energiaa, jota ei korvaa mikään.

Niin tein päätöksen hakea sisällöntuottajan duunini rinnalle työmahdollisuuksia, jotka tarjoavat ihmiskontakteja ja paluuta asiakaspalveluun.

Tämän päätöksen seurauksena hain extraajan työtä Tampereen Ruohonjuuresta, ja tänään oli mun eka päivä siellä. 🤗

Työvuoroja Ruohiksessa saattaa olla hyvinkin satunnaisesti, aika näyttää mitä tuleman pitää, mutta tämä on ehdottomasti tihein mahdollisuus asiakastyöhön mitä mulla on ollut sen jälkeen, kun heittäydyin yrittäjäksi 10 vuotta sitten.

Tilanne tuntuu turvallisella tavalla paluulta juurille. Karkkipäiväkin sai alkunsa niinä aikoina, kun hain opiskelemaan kosmetiikkamyyjäksi ja sitten työllistyin kosmetiikkaliikkeeseen. Täällä mä intoilin onnesta soikeana, kun olin päässyt unelmieni työhön. Sittemmin bloggaajuudesta tuli toisenlainen unelmien työ, mutta en koskaan lakannut kaipaamasta asiakkaiden pariin.

Twistbe’n Veera ja Kati

Eikä siinä vielä kaikki! 🔥

Mä olen myös ”lusikoinut” itseni Twistbe-leiriin, koska tällä porukalla jos millä on sellaista osaamista ja meininkiä, ettei mistään muualta sellaista Suomessa löydy. Olen aina kokenut vahvaa samaistumista twistbeläisiin, ohjaahan heitä syvä intohimo raaka-aineisiin ja ihonhoitotuotteiden todellisten vaikutusten ymmärtämiseen. Twistbeläiset ovat hyvällä tavalla mahtavia kosmetiikkanörttejä – kriteerit tuotevalikoimalle ovat poikkeuksellisen tiukat, ja incit syynätään niin tarkkaan että meikäläisenkin ainesosa-excelit kalpenevat rinnalla.

Haluan jatkuvasti kehittyä ammattiosaamisessani, ja Twistbe’n konsepti tarjoaa siihen loistavan väylän. Ajattelitko Twistben olevan vain ”yksi kosmetiikan verkkokaupoista”? Katin ja Veeran luotsaama firma on kuin ihoklinikka, jossa kiperimmätkin ihopulmat ovat henkilökunnan ydinosaamista. Siinä missä moni isompi myymälä tai verkkokauppa tarjoaa kaikkea ihanaa laidasta laitaan, Twistbe’n valikoima on koottu tarkasti palvelemaan erilaisia iho-ongelmia. Asiakkaat kaipaavat apua ruusufinnistä akneen ja atopiasta PODiin, ikääntyvää ihoa ja perusihotyyppejä unohtamatta. Valikoima on suppeampi – mutta osaaminen hyvin spesifiä.

Olin Twistben myymälässä viime viikolla tutustumassa kahden päivän ajan, ja mulla tipahti monttu auki siitä perehtyneisyydestä, mikä henkilökunnalla on erilaisiin iho-ongelmiin. Olenhan itsekin koulutukseltani kosmetiikkamyyjä ja mielestäni jopa aika pätevä sellainen, mutta Twistbe’llä olin oppilas. En ole kuunaan omassa työssäni kohdannut niin haastavia ihopulmia, joita seurasin Twistbe’n perus-asiakaspalvelussa kahden päivän ajan. Vaikutuin ja inspiroiduin – ja opin paljon.

Twistbe-yhteistyö huipentuu lokakuussa I Love Me -messuilla, kun menen Twistbe’n osastolle töihin kaikkina kolmena päivänä. ❤️‍🔥 Nähdään kenties siellä? :) Messut ovat perjantaista sunnuntaihin 20.-22.10.

Kollegaksi saan mm. ihanan Miia Johanssonin. 🥰

Ihmisiä, työkavereita, asiakkaita, kohtaamisia…! Niin ihana syksy edessä. :)

kauneus onnellisuus
Kommentit (28)
 1. Milla / https://www.moonshapedlittlebox.fi/
  19.9.2023, 20:45

  Paljon onnea uusista kuvioista! ❤️ Mukavaa, että kaikki järjestyi ja pääset oppimaan uuttakin, vaikka sie oot ihan pro kosmetiikan kanssa ja tiedät niin paljon aiheesta, että itse ei osaisi edes kysyä. 😊 Messut vähän kiinnostelisivat, mut en oo vielä varma tuleeko lähdettyä. Huippua ois kyllä nähdä mitä kaikkea uutta vastuullisen muodin ja luonnonkosmetiikan saralla tapahtuu! ^^

  1. Kiitos Milla! ☺️🩷

   (Vähän oon kaipaillut sun IG-päivityksiä muuten…. Jos tulet messuille niin tule ehdottomasti moikkaamaan..!)

  2. Skinfanatic
   21.9.2023, 02:56

   Tosi upeaata! Ansaitset omat nettisivut. Onnea hienoista työmahdollisuuksista! 🥳

   1. Kiitos! ☺️

  1. Kiitos ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *