Karkkipäivä
Karkkipäivä

Uusi väri! Honeyblond goes ash!

Uskalsin vihdoin tehdä sen! Minä, ikuinen hunajablondi, rohkaistuin kokeilemaan viileää sävyä!

Pahoittelen pälliarmeijaa, olen vain niin innoissani uudesta väristä. :)

UusiVari_IMG_1360

Tykkään!

Olen aina, aina ollut lämmin blondi. Tuhkan sävy on ollut jotain mitä en ole voinut kuvitellakaan itselleni, vaikka oma luonnollinen sävyni (joka tosin koskaan ei ehdi tyveä pidemmälle auringon aina vaalentaessa pituudet olkisiksi vaikka en niitä itse värjäisikään) on viileä 7.

idUusiVari_IMG_1347

Vasta viimeisen vuoden aikana, kiitos parin kampaajan kannustuksen, aloin miettiä viileän sävyn kokeilemista.

Olen niin jumiutunut näkemään itseni voimakkaan lämpimänä ja hunajaisena, että muutaman kauneuden ammattilaisen (IsaDoran meikkitaiteilija, Sokoksen pukeutumisneuvoja ja nämä pari kampaajaa), näkemykset minusta viileänä ovat tuntuneet vaikeilta sisäistää.

En edelleenkään allekirjoita sitä että olisin täysin viileä, mutta pakko myöntää, ettei viileä sävy hiuksissa näytä lainkaan hullummalta. :)

UusiVari_IMG_1366

UusiVariIMG_1370

Ihan kaikkea kellertävyyttä ei hiuksista saatu yhdellä käsittelyllä, ja etenkin päälaella näkyy edelleen jonkun verran lämmintä sävyä, mutta en odottanutkaan että pehko olisi tuhka yhdellä värjäyskerralla.

Nyt vain hopeashampoot kehiin! :) Kaapissa odonkin odottanut Lushin Daddy-O viime kesästä. :)

UusiVari_IMG_1368

  UusiVari_IMG_1330

Hieronko nyt taas suolaa haavoihin kun kerron, että lookissa on poskilla sitä ihanaa Yvesin kesäkokoelman hohdeposkipunaa joka myytiin saman tien loppuun… Pakko sanoa, että kerrassaan harmillisen huonoa ennakointia Suomen YR:ltä. Ihan mahtavimpia kausituotteita naismuistiin ja sitten ne eivät edes riitä kesään.

YR_hohdepuuteri_kesa2015_

Puuteriin liittyvä hauska tarina:

Muistatteko, kun tapasin Pariisissa lukijani Noran? Hänellä oli aivan ihastuttava kuulas, viileä ”Lumikki-meikki” täydellisen vienolla, huurretun pinkillä poskipunalla viimeisteltynä. Sitä tovin katseltuani totesin, ”Hmmm, sun poskipunan sävy on ihan kuin se Yvesin hohdepuuteri, josta just kirjoitin.”

Nora nauroi ja tunnusti, että oli postaukseni luettuaan käynyt samantien ostamassa kyseisen puuterin. :) Ja kasvoilla oli juuri sitä ^_^

Jos reissailette kesällä Euroopassa niin suosittelen käymään Rocherin liikkeessä nappaamassa talteen tuon upeuden, kun niitä muissa maissa vielä on saatavilla.

Lumene_kesa2015_punat

Huulilla Lumenen kesähuulipunasetin kaunein, numero 50 Horsmien Meri. <3 Punat saatu Lumenelta – ja kohta varmaan joku teistä saa nuo loput ;)

.

Mutta mitäs sanotte tukasta? Hunaja vai ”harmaa” – kumpi parempi?

Kommentit (102)

 1. Missy

  Upea! :) Mun mielestä parempi kuin vanha, mutta myönnän tykkääväni kylmistä sävyistä enemmän kuin lämpimistä. Iski värjäyshimo…

  Jännä muuten toi sun väritys, kuvissa iho näyttää lämpimältä mutta silmät selkeästi viileiltä…?

  • Sanni

   Jännä muuten toi sun väritys, kuvissa iho näyttää lämpimältä mutta silmät selkeästi viileiltä…?

   Totta..! Se on kyllä hassua.

 2. jenni

  Tukka on superhieno!

  Koin eilen, mitä tapahtuu, kun ”Karkkipäivä-moodi” iskee päälle. Olen Ranskassa ja eteeni tuli Yves Rocherin myymälä. Aivoissa napsahti, suuntasin myymälään ja suoraan kohti hohdepuuteria. Ja nyt olen sen onnellinen omistaja, vaikka en koskaan aiemmin olisi ajatellut tuon kaltaista tuotetta tarvitsevani tai hankkivani:)

  • Sanni

   Jeeee! :) Luulen, että tulet kyllä ihastumaan tuohon tuotteeseen! :) On niin helppo ja sopivan mieto kenelle tahansa, ei tule ylilyöntejä :)

 3. Ansku

  Nyt on pakko kommentoida että upea!! Siis niin nappi väri kun olla ja voi! Tekee sun ihosta kauniin hehkuvan, korostaa silmiä ja piirteitä ihan eri tavalla! :) Kuvissa kuin filmitähti konsanaan! ;)

 4. Mari

  Tosi upea väri!
  Kenellä kampaajalla kävit ja missä ?

  En ole ikinä päässyt tuollaiseen lopputulokseen kampaajalla. Takana on pari peräkkäistä katastrofia eri kampaajilla – olen 10 minuutin tarkan alkuselittämisen jälkeen (kuvien kera) kuitenkin saanut lopputuloksena juuri sen kullankellertävän/oranssihtavan vaalean, jota olen halunnut välttää. Minulla on lyhyet hiukset ja olen korostanut, että hiusten huonoon kuntoon meneminen ei ole ongelma, kunhan saan oikean vaaleuden asteen ja sävyn. Mutta ei…

  En tiedä voisiko olla ongelmana se, että vaikka oma hiusväri on se tylsä suomalainen maantienharmaa, niin olen ilmeisesti perinyt punatukkaiselta äidiltäni paljon punapigmenttiä. Moni kampaaja on kyllä kumonnut tätä amatöörihypoteesini, heheheee…

  • Sanni

   Kenellä kampaajalla kävit ja missä ?

   Tampereen Sokoksen Hyvä Olossa ja Eveliinalla :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.