Uusi luonnollinen ihonhoitosarja epäpuhtaalle iholle: Lavera Pure Beauty + ARVONTA

Minulla ei itselläni ole epäpuhdas iho, mutta tästä sarjasta olen silti vilpittömän innoissani: Lavera Pure Beauty!

Disclaimer: teen töitä Laveran maahantuojalle ja olen saanut tuotteet töistä.

Lavera Pure Beauty

Miksi minäkin olen näistä innoissani? No, koska:

🌿 Tuotteissa on aidosti tehokasta salisyylihappoa, josta on hyötyä muillekin ihotyypeille kuin epäpuhtaalle

🌿 Sarjassa on kaksi minunkin ihollani superhyvin toimivaa tuotetta

🌿 Sarjan tuotteissa on ihan älyttömän hyvä tuoksu – erittäin mylittleponymainen pehmeä, raikas ja makea mintun tuoksu..! (Voisin vannoa, että mulla on My Little Pony -kokoelmassani tämän tuoksuinen poni..!)

🌿 Sarjassa on helpot ja toimivat tuotteet ja todella kivat koostumukset

Lavera Pure Beauty

Tuotteista  kolme (kasvokuorinta, voide ja finnigeeli) on kuulunut Laveran valikoimaan jo aiemmin, mutta nyt koostumukset on päivitetty ja tuotteet on tuotu yhteen oman sarjanimen alle. Kasvovesi on aivan uusi tuote.

Aiemmin Laveralta on puuttunut selkeä ja yhtenäinen epäpuhtaan ihon hoitosarja. Tämä puute paikattiin luomalla Pure Beauty.

Sarjan aktiiviraaka-aineet ovat:

Salisyylihappo, sekä puhtaassa muodossa (’salicylic acid’) että pajunkuoriuutteessa (’salix alba bark extract’). Puhdas muoto on sekin eristetty pajunkuoresta. Vaikutus: antimikrobinen, puhdistava, keratolyyttinen, tulehdusta ja ärsytystä laskeva.

BHA-happoihin lukeutuva rasvaliukoinen salisyylihappo pääsee kulkemaan ihotalin läpi huokosten pohjalle ja liuottaa huokosten rasvaperäistä likaa, siksi se on niin paljon tehokkaampi aine rasvoittuvalle iholle kuin AHA-hapot.

Minttu (’mentha piperita leaf extract’). Vaikutus: antibakteerinen, viilentävä.

Sitruunamelissa (’melissa officinalis leaf extract’). Vaikutus: antimikrobinen, tasapainottava, kirkastava, hillitsee rasvoittumista. Lavera käyttää luomulaatuista sitruunamelissaa omilta viljelmiltään.

Kamomilla (’chamomilla recutita flower extract’). Alfa-bisabololia sisältävä kamomilla on loistava ainesosa epäpuhtaalle iholle. Vaikutus: rauhoittava, antibakteerinen, tulehdusta laskeva, uudistava. Myös kamomilla on peräisin Laveran omilta luomuviljelmiltä.

Lavera Pure Beauty puhdistus kuorinta

3 IN 1 WASH – SCRUB – MASK 9€ / 125 ml

Tämä kuoriva putsari on jo aikaisemminkin kuulunut Laveran suosituimpiin tuotteisiin. Eikä ihme – se on todella miellyttävän tuntuinen ja raikas iholla! Tämä on toinen henkilökohtainen suosikkini sarjan tuotteista.

Monivaikutteista Pure Beauty -puhdistusvoidetta voi käyttää naamion, kuorinnan tai päivittäisen puhdistustuotteen tavoin. Itse kyllä pidän koostumusta hieman liian kuorivana jokapäiväiseen käyttöön, ja minun silmissäni tuote onkin enemmän kuorintatuote jota voi käyttää myös naamiona.

Kuorivan vaikutuksen tuovat jojobahelmet sekä silica. Salisyylihappo vastaa kemiallisesta kuorivuudesta.

Tykkään tuotteen persoonallisesta voidemaisesta koostumuksesta, joka ei vaahtoa. Voide ei kuitenkaan myöskään tunnu rasvaiselta, eikä se siis ole yhtä kuin ”puhdistusmaito johon on lisätty rakeita”. Tuote tuntuu iholla hyvinkin raikkaalta eikä jätä ihoon piiruakaan rasvaista tunnetta.

Jos käytät tuotetta kuorintana, levitä se kosteille kasvoille, pyörittele iholla minuutti tai pari ja huuhdo. Kun haluat käyttää tuotetta naamion tavoin, levitä sitä paksumpi kerros kuivalle (tai kostealle) iholle, anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhdo haalealla vedellä. Naamiona käytettäessä salisyylihappo pääsee toimimaan iholla paremmin, ja saat kirkastavamman sekä mustapäitä tehokkaammin liuottavan vaikutuksen.

Lavera Pure Beauty kasvovesi

PURIFYING FACIAL TONIC -KASVOVESI 10,90€ / 200 ml

Syväpuhdistava ja kirkastava kasvovesi päivittäiseen käyttöön. Nyt kun kosteuttavat kasvovedet ja -suihkeet ovat vallanneet kauneusmarkkinat, syväpuhdistaviin kasvovesiin törmää yhä harvemmin. Pure Beauty Purifying Facial Tonic ei kosteuta, vaan sen pointti on puhdistaa ihoa salisyylihapolla ja ladata ihoon muita epäpuhdasta ihoa tasapainottavia, antibakteerisia ja rauhoittavia aineita kuten minttua, kamomillaa, lakritsinjuurta ja sitruunamelissaa.

Arkikielellä tätä voisi kutsua kevyesti ihoa kuorivaksi salisyylihappokasvovedeksi.

Syväpuhdistavaa kasvovettä voi toki käyttää yhdessä kosteuttavan kasvoveden kanssa – tällöin syväpuhdistava kasvovesi levitetään iholle ensin tekemään taikojaan, ja sen jälkeen kosteuttava. :) Itse asiassa suorastaan suosittelen tällaista rutiinia epäpuhtaan ihon ollessa kyseessä – kosteuttavia tuotteita ei kannata skipata puhdistavien nimissä!

Lavera Pure Beauty finnigeeli

FINNIGEELI 9€ / 15 ml

Tämä loistava tuote tulikin esitellyksi perusteellisesti kesäkuun lopussa, kun julistin sen tehoavan erinomaisesti myös hyönteisten puremien lievitykseen..! 🤩

Finnit ja näppyläthän ovat lopulta ihotulehdusta, ja tulehduksen aiheuttaa myös hyönteisen purema. Siksi samat ainesosat lievittävät kumpaakin ongelmaa.

Lavera Pure Beauty finnigeeli

Kaikki nämä finnigeelin sisältämät, näppylöitä nujertavat ainesosat tehoavat myös hyönteisen pureman aiheuttamiin oireisiin. 👍

Minulla kulki Pure Beauty -finnigeeli mukana koko kesän. Se vietti yötkin vieressäni (!!), niin sain öisin levitettyä geeliä heti kutiavaan paukamaan. Erityisesti Ahvenanmaan saaristossa hyttyset piinasivat öitämme veneen kajuutassa… Ei ollut mitään tsäänssejä saada kaikki inisijöitä nujerrettua iltaisin, joten nukkumaan mennessä oli vain alistuttava öiseen verenimentään…  Totesin finnigeelin olevan tehokkaampi kutinan hillitsemisessä kuin kortisonivoiteen..!

Mutta onpa Pure Beauty -geeli on ehtinyt osoittaa tehonsa myös alkuperäisessä tarkoituksessaan, eli tulehtuneen finnin rauhoittamisessa. :)

Yllä olevassa kuvaparissa (julkaistu aikoinaan Instagramissa) esittelen otsassa ollutta, Pure Beauty -geelin kuivattamaa finniä. Minulle tulee aniharvoin finnejä, ja olin toukokuussa suorastaan iloinen, kun iso ja kipeä sellainen ilmestyi toisen kulmakarvani tyveen – ja pääsin testaamaan Pure Beauty -geeliä! 🤗

Laveran finnigeeli kuivatti näpyn ja sammutti tulehduksen kolmessa päivässä. Jo yhden käsittelyn jälkeen paukama oli selvästi rauhoittunut ja punoitus iholla oli laskenut.

En toisaalta mitenkään yllättynyt geelin tehosta – salisyylihappo on äärimmäisen tehokas aine nujertamaan tulehdusta ja laittamaan iholla rellestävät pahis-bakteerit ruotuun. Koska valmistaja ei kuitenkaan kerro Pure Beauty -finnigeelin salisyylihappopitoisuutta, vasta käytännön kokemus kertoo tuotteen tehon. Ja ilokseni tehoja tosiaan löytyy!

Lavera Pure Beauty Moisturising Fluid

PORE REFINING MOISTURISING FLUID -KOSTEUSEMULSIO 14,90€ / 50 ml

Tätä voidetta olen kehunut Karkkipäivässä aiemminkin, vaikka se ei omalle ihotyypilleni olekaan sopivin: olen kuitenkin kuivuneen ja ikääntyneen ihonikin kera pesunkestävä ohuiden, raikkaiden, ei-tahmeiden ja nopeasti imeytyvien voidekoostumusten fani!

Tämä kevyt voide tuntuu iholla vesimäisen raikkaalta ja levittyy ja imeytyy hetkessä. Mintun pehmeänmakea ja raikas tuoksu saattelee ihonhoitokokemusta.

Vaikka tuotetta markkinoidaan epäpuhtaalle iholle, yhtä hyvin se sopii myös esimerkiksi miehen ärtyneelle iholle parranajon jälkeen. Salisyylihappo, minttu & kumppanit ovat loistavia ainesosia rauhoittamaan ihoärsytystä, oli se sitten finnien, parranajon tai muun mekaanisen ärsytyksen tulos. (Atooppisen ihon ärtymykseen nämä eivät ole sopivia.)

Pore Refining Moisturising Fluid, meillä töissä lempinimellä Minttuvoide kulkeva tuote on erinomainen kosteusvoide ravoittuvalle, epäpuhtaalle ja sekaiholle. Loistava kosteusvoide nuorelle iholle.

Lavera Pure Beauty

ARVONTA

Ilokseni saan arpoa Karkkipäivän lukijoiden kesken kaksi settiä Pure Beauty -tuotteita! :)

Voittopakettiin kuuluvat:

🌿 3 in 1 Wash / Scrub / Mask -kuorinta & naamio

🌿Purifying Facial Tonic -kasvovesi

🌿 Pore Refining Moisturising Fluid -kosteusvoide

🌿 Pure Beauty -finnigeeli

Osallistut kilpailuun kertomalla, oletko aikaisemmin käyttänyt salisyylihappopitoisia tuotteita ihon hoidossa ja millaisia kokemuksia sinulla on niistä.

Jätäthän sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville, se näkyy vain minulle

Osallistumisaikaa on ensi sunnuntaihin 15.8. saakka. Arvon 16.8. kaksi voittajaa.

// ARVONTA SUORITETTU. Onni suosi nimimerkkejä Laura sekä Jonna. Onnea :) //

P.S. Huomasin, että Pure Beauty -sarjan tuotteet, samoin kuin monet muut Laveran tuotteet, ovat parhaillaan -20% alennuksessa Hyvinvoinnin Tavaratalossa.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

 • Arvonnan järjestävät Karkkipäivä-blogi ja Transmeri Oy
 • Arvontaan voi osallistua 8.8.20.-15.8.21
 • Arvontaan voi osallistua vastaamalla kilpailukysymykseen Jätä sähköpostiosoite sille varatulle riville, se näkyy vain arvonnan järjestäjälle
 • Luovutettuja sähköpostiosoitteita käytetään ainoastaan arvonnan voitosta tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen
 • Voittaja arvotaan 16.8.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös Karkkipäivä-blogin sivulla
 • Osallistuneiden kesken arvotaan kaksi settiä Lavera Pure Beauty -tuotteita, yhden setin arvo on 43,80€
 • Mikäli osallistuja haluaa peruuttaa suostumuksensa yhteystietojensa käyttöön, sen voi tehdä jättämällä kommentti: ”Peruutan suostumukseni” tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai ottamalla yhteyttä arvonnan järjestäjään: karkkipaiva (at) hotmail.com
 • Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 • Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan arvonnan sääntöjä
kauneus ihonhoito ihonhoitotuotteet
Kommentit (170)
 1. En ole aiemmin testannut, olisi kiva kokeilla :)

 2. Itselläni iho ei tätä tarvitse, mutta minun kaksi teinityttöä ilahtuisivat tästä sarjasta. Toinen kysyi jo aamulla että voinko ostaa Sebamediä kasvoille kun rauhoittaa näppyjä (mainoksen mukaan)

  1. En ole aiemmin testannut, mutta nyt kun kasvomaskit ovat aiheuttaneet leuan alueelle pientä näppylää, niin nämä tuotteet tulisivat tarpeeseen ja olisi kiva päästä kokeilemaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *