Uusi lempparikabuki

Muistatteko, kun syksyllä kirjoitin arvion The Body Shopin kabukista? Miellyin TBS:n pehmeään siveltimeen niin, että huomasin yhtäkkiä käyttäväni sitä enemmän kuin vanhaa EDM:ääni. TBS:ssä on vain yksi vika – se on hieman liian löysä makuuni.

Nyt löysin uuden kabukin, joka on aivan kuin tuo The Body Shopin kabuki – mutta tiheämpänä! Tämä kaveri on aivan loistava. Lisäksi se on pakattu helposti laukussa ja meikkipussissa kulkevaan hylsyyn.

Ecotools_kabuki

Uusi lemppari on Ecotoolsin kabuki. Se on pehmeä, se on tiheä, ja se tuntuu iholla hyvältä. Tällä saan pyöriteltyä mineraalipohjan iholle paljon napakammin kuin TBS:llä.

Ecotools_TBS_kabukit

Tässä vertailukuvaa TBS:ään.

Ecotools_TBS_kabukit2

Ecotoolsin siveltimen harjakset ovat pikkuisen lyhemmät kuin TBS:ssä, ja ne on sidottu tiheämmin. Harjasten materiaali on synteettinen taklon.

Ecotools_kabuki2

Kätevä kotelo on valmistettu kierrätysalumiinista. Me likes!

Ecotoolsin kabukilla on hintaa vain 15,90€, ja sitä saa Stockmannilta, Ruohonjuuresta ja Biodelly.comista. Hyvä, että Suomessa alkaa olla enemmän vaihtoehtoja halvoille, hyville kabukeille.

Kommentit (74)
  1. Kiitos vinkistä, tuo täytyy käydä ostamassa!

  2. Olipa kiva ku annoit arviosi tuosta kabukista, yks päivä ennen joulua sitä kattelin tuolta Biodellystä ja mietin mimmonen se ois. Sinun suosituksen jälkeen taijan sen hankkia. Onko sulla kokemuksia muista Ecotoolsin siveltimistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *