Uusi kosteuttava ihonhoitosarja Laveralta: Hydro Sensation

Todella pitkästä aikaa Lavera lanseeraa ihan uuden ihonhoitosarjan..!

(Disclaimer: olen töissä sarjan maahantuojalla.)

Hydro Sensation korvaa aiemman Hydro Effect -sarjan, ja on kosteuttavaa seerumia lukuunottamatta aivan erilainen kuin edeltäjänsä. Oikeastaan samaa on vain sana ’Hydro’ sekä perusidea kosteuttavista tuotteista. Sensation-sarjasta on pudotettu pois anti-pollution-lupaukset (vaikka kyllä näissäkin on antioksidanttisia ainesosia) ja tuotevalikoima on seerumia lukuunottamatta laitettu uusiksi.

Uusi Hydro on rehellisesti sanottuna paljon parempi ja toimivampi kuin vanha – ainakin jos minulta kysytään. Vanhan Hydron naamio ja putsari olivat vähän ”hmmm-nojaa”-tuotteita, etenkin kun Laveralla oli JO kaksi muutakin emulsioputsaria valikoimassaan. Uudessa Hydro-sarjassa on kaksi täysin uutta tuotetta joita ei ennestään löydy Laveran valikoimasta: misellivesi sekä kosteuttava kasvosuihke, sekä ihan uudenlainen geelivoidekoostumus. Hydro Sensation -sarjan signature-ainesosat ovat hyaluronihappo ja luomuleväuute.

Mutta – kuulen jo Hydro Effect -seerumin fanien huudot; ”mitämitä, siis poistuuko MEIDÄN SUOSIKKISEERUMI??!” Hydro Effect -seerumi on ollut ilmestymisestään saakka Laveran bestsellereitä ja ihmiset rakastavat sitä.

Vastatakseni suoraan seerumifanien ”hätään”, aloitan kertomalla, että uusi Hydro ei onneksi eroa aivan valtavasti vanhasta. Koostumus on yhtä raikas ja geelifluidimainen, ja todennäköisesti kosteuttavampikin, koska uudessa on reilusti enemmän hyaluronihappoa. Oman kokemukseni mukaan uusi Hydro on hitusen ohuempaa ja nestemäisempää kuin vanha, mutta työkaverini ei huomannut eroa.

Hydro-seerumeille yhteiset hoitavat ainesosat ovat glyseroli, aloe vera, skvalaani, sodium pca, isoamyl laurate, lauroyl lysine, fucus serrais -leväuute, sheavoi, auringonkukansiemenöljy, soijaöljy, ksylitoliyhdisteet sekä hyaluronihappo.

Vanhassa Hydrossa oli lisäksi mango-, persikka ja hurtanminttu-uutteita, uudessa puolestaan on kurkku- ja viinirypäleuutteita sekä paljon korkeampi pitoisuus hyaluronihappoa.

Tuoksukin on samankaltainen kuin edeltäjässä, tosin miedompi ja vähemmän ”makea”. Ylipäänsä hajusteita on käytetty uudessa Sensationissa vähemmän, tuoksuainesosat ovat incissä viimeisenä kun Effect-seerumissa ’parfum’ oli jo seitsemäntenä.

Uskon, että vanhan Hydron fanit tykästyvät uuteen Sensationiinkin. :)

Summattuna: tässä on hyvin raikas ja kevyt syväkosteuttava hyaluronihapposeerumi kaiken ikäisille. Ja kaiken lisäksi edullinen!

Hinta on jälleenmyyjästä riippuen 20€ kieppeillä. Ruohonjuuressa näyttää tällä hetkellä olevan halvin hinta (19,95€), mutta tätä kirjoittaessani Hydro Sensationit eivät ole vielä Ruohiksen saldoilla. (Näkyvät kyllä jo sivuilla hintoineen.)

Olisi kiva kuulla teiltä Hydro Effectin faneilta mitä mieltä olette uudesta, sitten kun ehditte sitä testaamaan :)

Sarjaan kuuluu myös kaksi muuta kosteuttajaa; älyttömän hyvä kasvosuihke ja ihastuttava geelivoide.

Kasvosuihke oli minulle yllätys; pakko myöntää, että en incin perusteella odottanut että se on NÄIN kosteuttava. Laveran kaikissa ihonhoitotuotteissa on alkoholia (liuottimena sekä vaikuttamassa tuotteen koostumuksen), niin myös kasvosuihkeessa. Kun näin alkoholin incissä jo toisena, ajattelin, ettei suihke voi olla kovin kosteuttava, mutta väärässä olin.

Hydro Sensation Face Mist on (ainakin mun iholla) ihan häkellyttävän kosteuttava. En millään arvaisi, että siinä on alkoholia toiseksi ylimpänä, jos en katsoisi inciä. Alkoholi ei tuoksu eikä tunnu millään lailla; iholle jää päin vastoin hoidettu, kevyesti liukas tunne.

Itse asiassa suihke tuntuu mun kasvoilla jopa kosteuttavammalta kuin seerumi. En käsitä, mutta näin vain on. Kun kerrostan seerumia sekä suihketta (saatan laittaa suihketta vielä seerumin päällekin..!), en tarvitse edes voidetta. Face Mistissä ihoa kosteuttavat hyaluronihappo, glyseroli, kolme ksylitoliuutetta (samat kuin Taika-sarjassa, hih..!), natriumlaktaatti, kurkku- ja viinirypäleuute sekä leväuute. Suihkutan tätä kasvoille ja taputtelen ja hieron ihoon, kuten seerumin.

Tuoksu on raikas ja mielestäni aivan ihana. Suihke on kiitettävän hienojakoinen – ei ihan pientä sumua, mutta ei ”pärskyvää” tyyppiäkään. Kaikin puolin onnistunut tuote ❤️ Tosi mahtavaa, että Laverallakin on viimein kosteuttava kasvosuihke..! 😍

Suihkeen hinta on 11,95€ – 13,95€ jälleenmyyjästä riippuen.

Hydro Sensation-voiteen geelimäisen raikas voidekoostumus on ihan uutta Laveran maailmassa – enkä ole muuten millään muullakaan luonnonkosmetiikkasarjalla törmännyt aiemmin tähän koostumukseen..! Normikosmetiikan puolella, etenkin selektiivisissä sarjoissa, geelivoide on hyvinkin tuttu juttu.

Geelivoide tuntuu iholla vesimäisen viileältä ja virkistävältä ja jättää ihon ihanan sileäksi. Hoitaviin ja kosteuttaviin ainesosiin lukeutuvat hyaluronihappo, aloe vera, sheavoi, kurkku-uute, viinirypäleuute, levä ja ksylitoli. Voisin kuvitella ihmisten tykkäävän tästä tosi paljon..! Fiilis on jopa vähän ylellinen, ja ehkä siksi tuote on pakattu purkkiin tuubin sijaan. Purkkihan henkii aina enemmän luksusta kuin tuubi tai pumppupullo.

Voide sopii normaalista sekaiholle ja pintakuivalle iholle. Hinta Ruohonjuuressa 23,95€, Sokoksella 27,90€.

Misellivesi on kauan odotettu lisä Laveran tuotevalikoimaan, ja nyt se on viimein täällä…! Jei!

Kosteuttava misellivesi sisältää sarjan muiden tuotteiden tavoin hyaluronihappoa, levää ja ksylitoliyhdisteitä. Se poistaa kasvoilta lian ja kevyen meikin.

Oma rehellinen kokemukseni on, että tämä ei poista silmämeikkiä yhtä hyvin kuin jotkut toiset misellivedet. Esimerkiksi meidän oman Taika-luonnonkosmetiikkasarjan misellivesi on minusta tehokkaampi silmämeikin poistossa. Laveran taas on paljon hoitavampi ja tuoksuu paremmalta (heh), ja tätä käytän mieluummin esimerkiksi ihon aamuputsaukseen. Iho jää tosi miellyttävän tuntuiseksi tämän jäljiltä eikä lainkaan tahmeaksi.

Silmämeikkikin kyllä lähtee Laveran misellivedellä, mutta vaatii vähän pidemmän työstöajan kuin tehokkaammin liuottavat misellivedet.

Misellivesi-pullo on reilun kokoinen, 400 ml, ja hintaa sillä on jälleenmyyjästä riippuen 11,95€ – 13,90€.

Miltäs Hydro Sensation -sarja kuulostaa? :)

Kommentit (20)
 1. Minkälainen ihotuntuma tuosta kasvosuihkeesta jää? Onko yhtään tahmainen? :)

  Minkälaisen silmämeikin yhdistäisit tummiin huuliin? Arjessa lähinnä, ei juhlameikissä. Kun syksy tulee, niin tummat huulet tuntuvat aina houkuttelevilta, varsinkin burgundin mattaisat sävyt, mutta en itse tykkää siitä että vaikutelma on kovin meikattu, joten mieltin, että jos tumman punan hankkisi, niin minkälainen silmämeikki olisi kokonaisuutta ns. arkipäiväistävä. Pelkkä ripsiväri tuntuu ehkä liian vaimealta.

  1. Minkälainen ihotuntuma tuosta kasvosuihkeesta jää? Onko yhtään tahmainen? :)

   Ei ole tahmainen, ”vain” liukas, ja imeydyttyään ei jää tahmeaksi. Ainakaan mun ”mittareilla” :D Tiedän, että sä olet aika tarkka tahmaisuuden suhteen..! 😄 Niin olen tosin itsekin, mutta ehkä nykyään paremmin siedättynyt sille :D

   Minkälaisen silmämeikin yhdistäisit tummiin huuliin? Arjessa lähinnä, ei juhlameikissä.

   Mä laittaisin monosävyisen luomivärin ja ulkoreunaa kohden levenevän yläluomen eyeliner-rajauksen. En siipimäistä rajausta joka jatkuu voimakkaasti ulkonurkan yli vaan sellaisen, joka levenee tasaisesti, mutta ei jatku pitkälle. Silmän yksilöllinen muoto määrittää sen, miten leveän ja ”paksun” rajauksesta tekisin. Yritin löytää kuvaa havainnollistamaan tätä, mutta 15 minuutin Google-kuvahaun selailun jälkeen luovutin…. (”Ai miten niin kommentteihin saa joskus kulumaan ihmeen paljon aikaa..?!” :D XD)

   Mähän olen vahvasti eyeliner-ihminen, ja minusta silmänrajaus kuuluu aina asiaan. :) Jättämällä rajauksen vain yläluomelle ja pitämällä luomivärin neutraalina, silmät piirtyvät tehokkaasti esiin mutta silmämeikin vaikutelma on silti kevyt.

   Jos siis tekisin itselleni silmämeikin tumman huulimeikin pariksi (nyt syksyllä), levittäisin koko luomelle semimattaista (korkeintaan satiinista) vaaleaa beigeä tai hiekan sävyistä luomiväriä ja tekisin ulospäin levenevän ruskean rajauksen geelimäisellä eyelinerilla. Kulmaluulle ihonsävyinen vaalea luomiväri. Ja alaluomelle ehdottomasti sisärajaus nudekajalilla :)

   1. Kiitos paljon! :) Mun pitää yrittää googlettaa tuota rajausta, sillä en ihan ymmärtänyt sitä. :)
    Siipimäinen taitaa olla ainoa, jonka ulkomuodon tiedän jo nimestä. Ja siipimäisestä tulee juuri sellainen liian meikattu olo.
    Tarkoitatko sellaista paksunevaa rajausta, joka loppuu silmän ulkonurkkaan? Ja jotenkin pystysuoraan?

    1. Mun pitää yrittää googlettaa tuota rajausta, sillä en ihan ymmärtänyt sitä. :)

     Katson jos ehdin vielä jossain vaiheessa etsimään kuvaa…. :) Ei lopu pystysuoraan vaan toki tässäkin on tavallaan ”siipi”, siis jonkinlainen kulma, mutta ei pitkänomainen. :D

     1. Pakko kommentoida: Luin tuon ekan kommentin kiinnittämättä nimimerkkiin huomiota. Sitten luin Sannin kommentin (tahmaisuudesta) ja mietin, että olikos se kommentoija Elli A. No, olihan se :) Näköjään aktiivisella kommenttien lukemisella oppii myös toisista lukijoista :D

      1. Hihhih… :D Mahtavaa :) Kertoo kyllä todella paneutuneesta kommenttien lukemisesta 👍

       1. :D Joo, olin yllättynyt itsekin. Mutta kun tässä mietin, niin tulee kyllä mieleen muistakin nimimerkeistä joitain asioita.

        Ja vielä kysymys, muistelen kirjoittaneeni tähän vielä toisen erillisen kommentin postaukseen liittyen. Hävisikö se johonkin? No, ei siinä paljoa maailma menetä :D Anyway, oli kivaa ”viettää kanssasi päivää” :)

        1. Ja vielä kysymys, muistelen kirjoittaneeni tähän vielä toisen erillisen kommentin postaukseen liittyen. Hävisikö se johonkin?

         Ei, se on vain edelleen julkaisematta :) En ehtinyt päivällä vastata sen sisältämään kysymykseen niin jätin sen odottamaan julkaisua että en unohda sitä. Vastaan siihen nyt :)

 2. Iina / MouMou
  14.9.2020, 10:39

  Mä niin rakastan näitä sun syväluotaavia postauksia. Ei mulla muuta. 😍

  http://moumou.fi

  1. Aaaww, kiitos Iina 🤗❤️

   (…mä en edes tätä postausta nähnyt niin syväluotaavana..! :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *