Uusi hiustuotesarja Kicksiin

Kicks-ketjun ”talon sarja” täydentyi talven aikana omalla hiustuotesarjalla, ja Ruåtsista saakka lähettivät mulle näitä testiin. :)

Kicks_hiustuotteet

Sarjan graafinen ilme on mielestäni varsin onnistunut, ja tuoksumaailmaan on selvästi haluttu hakea vähän ”tigiä”. Etenkin tuuheuttava hoitis-shampoo-parivaljakko tuoksuu aivan syötävän hyvälle.

Pesupuolella on kolme linjaa; Lasting Colour, Volumizing ja Repairing. Normaaleille hiuksille ei siis ole lainkaan omia tuotteita, tai varmaankin on ajateltu että Volumizing sopii kaikille hiustyypeille. Lasting Colour- ja Repairing -linjoja on täydennetty hoitonaamioilla, ja Repairing-perheeseen kuuluu vielä hiuksiin jätettävä hoitosuihke.

Huom! Kicks-sarjan tehohoidot eivät muuten ole parhaimmillaan yksin käytettynä vaan vaativat peräänsä vielä tavallisen eli ns. pikahoitoaineen sulkemaan hiussuomuja. Pulloissa itsessään ei (ihme kyllä) tätä tietoa lue, mutta markkinointimateriaalissa kyllä. Ja tuntui pitävän paikkansa; ainakin Lasting Colour Treatment jätti hiukset aikamoisen karhean tuntuisiksi.

(Eikö muuten ole jännä? En usko kovinkaan monen hiusnaamioiden käyttäjän laittavan tehohoidon lisäksi vielä ”tavallista” hoitoainetta. Ammattilaisilta olen kuullut että itse asiassa monetkin tehohoidot vaativat peräänsä vielä sulkevan hoitiksen, mutta itse en kyllä ole jaksanut tuollaista systeemiä noudattaa….)

Muotoilupuolella on jos jonkinlaista ”tököttiä” suolavesisuihkeesta erilaisiin lämmöltä suojaaviin ja tuuhentaviin tuotteisiin. Mukana myös perinteiset mattavahat, kuituvoiteet ja hiuskiinteet. Kuivashampoitakin löytyy peräti kolmea erilaista; peruspuhdistava, tanakammin muotoileva ja vielä omansa tummille hiuksille.

Kicks_hiustuotteet2

Kokemuksia:

Volumizing-shampoo: miellyttävä, helmiäisgeelimäinen koostumus, sopivan viskoosi, tigimäinen mango-persikka-vanilja-tuoksu. Pesee kiitettävästi, ei tee liian narskuvaksi tai jätä tyveä takkuiseksi. Hyvä perusshampoo, tuntuu hoitavammalta kuin volyymishampoot yleensä.

Volumizing-hoitis: tuoksu syötävän herkullinen, koostumus perusemulsiomainen. Tyypillinen volyymihoitoaineen kevyt hoitavuus, tehot liian vähäiset minun hiuslaadulleni ja hiukset jäävät sähköisiksi.

Dry Shampoo Styling: erittäin stydiä kamaa, nimeäisin tämän mieluummin muotoilupuuteriksi. Tyvi kohoaa mahtavasti ja muotoiluefekti on huomattavasti voimakkaampi kuin esimerkiksi Klippoteketissa. Veikkaan, että Kicksin kuivashampoossa on suurempi pitoisuus silikaa. Silika on juuri se ainesosa, joka tuo tuotteeseen tehokkaimman muotoilevan ominaisuuden, se on erinomainen tyven kohottaja ja hiuksen pinnan karhentaja & mattaaja, mutta jättää hiuksiin epämiellyttävän jauhoisen ”tahmeuden” tunteen. Siroteltavien hiuspuutereiden käyttäjille fiilis on varmasti tuttuakin tutumpi. Osa näistä puutereista on todella vaikea saada hiuksista irti yhdellä pesulla, ja näin on myös Kicksin hiuspuuterin kohdalla. Parhaimmillaan vaati kolme pesua että puuterin tuntu katosi hiuspohjasta.

Kommentit (26)
  1. Minkälaisessa hintahaarukassa tuotteet liikkuvat?

    1. Shampoot ja hoitikset on 8,90, naamiot taitaa olla 10,90 jos en ihan väärin muista, ja muotoilutuotteet kympin molemmin puolin. Kuivashampoo oli kai alle kympin… (Pahoittelut kun en laittanut hintatietoja jo itse postaukseen. Nyt en pääse käsiksi Kicksin lähettämään markkinointimatskuun moneen viikkoon kun olen taas toisella kämpälläni :P)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *