Uusi edullinen lempparikabuki

Olen löytänyt uuden korvikkeen entiselle ”halpislempparilleni” kabukien maailmassa!

Benecosin Kabuki Brush.

Benecosin siveltimet ovat juuri uudistuneet, ja niiden joukosta löysin tämän helmen. Niin söpön värinenkin..! (Poni..!)

Olen saanut siveltimet Benecosin maahantuojalta.

 

Blogissa suuresti hehkuttamani aiempi pitkäaikainen kabukirakkaus, Ecotoolsin kabuki, on harmi kyllä muuttunut muutama vuosi sitten huonompilaatuiseksi, enkä enää suosittele tämänhetkistä Ecotools-kabukia.

Kuvassa näkyvä hopeakoteloinen, alkuperäinen oli aika lailla täydellinen, ja niin kätevä hylsynsäkin puolesta..! Tosi tylsää että valmistaja meni muuttamaan siveltimen laadun.

Toinen edullinen suosikkini, Uoga Uogan siropäinen ja pitkävartinen kabuki, on sekin menty lopettamaan :(

Ilokseni löysin uuden suositeltavan kabukin Benecosilta.

Ja mikäs tekikään oikein hyvän kabukin joka saa ”approved by Sanni” -leiman?

 • Harjasten täytyy olla tiheät jotta mineraalipohjasta saa peittävän (löysä sivellin ei tee peittävää jälkeä)
 • Harjasten täytyy olla pehmeät ja tuntua miellyttäviltä ihoa vasten
 • Varresta täytyy saada hyvä ote
 • Harjapään leikkauksen tuolee olla pyöreä, ei ”flat” (tämä on kenties makuasia mutta itse suosin ehdottomasti pyöreäksi leikattua mallia, mikä on flättiä yleisempi)

Benecosin kabuki täyttää kaikki vaatimukset. Se on pehmeä, se on tiheä, se on leikattu pyöreäksi ja varresta todellakin saa hyvän otteen. Ehkäpä varsi on vähän liiankin jämäkkä jonkun makuun ja viehän se hieman tilaa meikkipussissa, mutta lopulta Benecosin kabuki vie saman verran tilaa kuin hylsyllinen Ecotools.

Harjakset tuntuvat iholla todella mukavilta eivätkä ole liian liukkaat. Harjan tulee olla pehmeä mutta ei liian liukas – liian liukas harja ei tee kiitettävän peittävää jälkeä.

Muhkea harjapää on suuri, mutta ei liian suuri.

Ollakseen makuuni ihan täydellinen se saisi olla kenties hitusen pienempi, koska pienemmällä (tyyppiä Uoga Uoga) saan pakattua mineraalia paremmin täsmäkohtiin kuten nenänpielet ja posken couperosa-alue. Mutta koko ei ole ongelma, ja tämä sivellin on mielestäni paljon laadukkaampi ja paremman tuntuinen ja paremmin suoriutuva kuin Ecotoolsin löysähkö nykyinen tai jopa monet kalliimmat kabukit.

Monen kabukin heikkous on harjasten löysyys, ja joissain näkee vähän liian pitkää leikkaustakin. Tehdäkseen ihanteellisen peittävää ja tasaista jälkeä kabukiharjasten on hyvä olla suhteellisen lyhyet, tiheät ja pehmeät.

Ainiin, ja Benecos- beibillä on hintaa 13,99€ – 14,90€ jälleenmyyjästä riippuen. Jälleenmyyjälistaus löytyy täältä.

Tai jos tilaat mieluummin verkosta (mainoslinkki –>), tällä hetkellä sivellin löytyy ainakin Biodellyltä hintaan 14,90€. Yritin googlata muita verkkokauppoja mutta ei tärpännyt :)

Kommentit (23)
 1. Voi ei, Ecotoolsin kabuki on minunkin suosikkini. Jos kabuki on löysä, se ei kerta kaikkiaan toimi. Minulla on kaksi samanlaista hylsyllistä Ecotoolsin kabukia, ostettu eri aikoina, en muista tarkalleen milloin mutta vanhempaa olen käyttänyt jo vuosia. Minusta niidenkin välillä on pieni ero, uudempi on jotenkin pehmeämpi, mielestäni ei kuitenkaan vähemmän tiheä. Kuvaamasi löysä kabuki on varmaan vielä tästä uudempi versio. (Vanhempi kabukini on hylsyltään melkein pronssisen ruskea kun taas uudempi on harmaanruskea. Ei hopeanharmaa kuten sinulla.) Tosi harmi että menivät pilaamaan erinomaisen tuotteen. Minulle hylsyllinen on ihan must, eikä niissä ole markkinoilla paljon valinnanvaraa. Myös Real Techniquesin hylsykabuki on liian löysä :/

  1. (Vanhempi kabukini on hylsyltään melkein pronssisen ruskea kun taas uudempi on harmaanruskea.

   Testailin viimeisintä versiota juuri viime viikolla Biodellyn liikkeessä Turussa ja olikohan se juuri tuollainen harmaanruskea… Rusehtava joka tapauksessa. Se on tosi pehmeä mutta harjakset hieman pidemmät ja löysemmät kuin tuossa alkuperäisessä hopeahylsyisessä. Ja materiaaliltaan ylipäänsä eri tuntuiset, liukkaammat. Tämän havainnon tein jo pari vuotta sitten kun muutama blogin lukija kommentoi Ecotools-kabukin laadun muuttuneen ja kävin jossain luontaistuoteliikkeessä testaamassa sen.

   Tuo oma hopeahylsyiseni on vuodelta 2011 eli jo tosi vanha, sivellin on ehkä ehtinyt uusiutua useammankin kerran sen jälkeen. Ja uskomatonta, että tuo vuosia vanha toimii edelleen..! Ihan yhtä hyvä se ei enää ole kuin tuoreempana, mutta edelleen paljon parempi kuin monet uudet joita nyt löytää markkinoilta eri merkeiltä.

   1. Aa, ymmärsin väärin, luulin että kuvan hopeahylsy-yksilö oli se uusi kun näytti niin uudelta. Se on kyllä totta että Ecotoolsin kabukit ovat erittäin kestäviä! Myös se uusin ja pehmein… Nyt kun mietin lisää, niin ehkä tosiaan jo tuo minun harmaanruskea kabukini on paitsi pehmeämpi myös löysempi, vähemmän tiivis tai ehkä aavistuksen pidempiharjaksinen. Toisaalta myös levitystyylini on muuttunut vuosien varrella – en enää pyöritä harjaa vaan pikemminkin painelen mineraalimeikin ihoon. Olen alkanut käyttää useampaa kosteuttavaa tuotetta meikin alla ja tuntuu että pyöritys saa nuo alemmat kerrokset helposti rullaamaan. Kun mineraalipohjaa ottaa klassisten ohjeiden vastaisesti oikein reilusti kabukiin, sen saa kiinnittymään ihoon pelkällä painelullakin eikä edes kabukin pehmeys ja liukkaus haittaa :D Mutta jos kabuki on löysä ja taipuu painaessa, meikki ei sulaudu ihoon. Sen olen kyllä huomannut että ihoni on tottunut Ecotoolsin pehmeyteen ja vuosien takainen luottovälineeni, Lily Lolon kabuki tuntuu nyt aivan liian karkean raapivalta!

    1. luulin että kuvan hopeahylsy-yksilö oli se uusi kun näytti niin uudelta.

     Kuva on vuodelta 2011 kun olin juuri saanut ko. kabukin :) Nyt se on selvästi ”reissanneemman” näköinen :D

     Painelu-tekniikka kuulostaa kiinnostavalta, ja totta, sellaisessa tekniikassa siveltimen napakkuus on vieläkin tärkeämpää kuin buffatessa. Löysillä, taipuvilla harjaksilla ei paljon painella :)

     Sen olen kyllä huomannut että ihoni on tottunut Ecotoolsin pehmeyteen ja vuosien takainen luottovälineeni, Lily Lolon kabuki tuntuu nyt aivan liian karkean raapivalta!

     Joo, mun ensimmäinen (ikivanha Everyday Mineralsin) kabuki tuntui lähinnä ihon rääkkäykseltä siirryttyäni pehmeämpiin laatuihin ^_^ Ensimmäisen kabukinsa kohdalla kun ei vielä ole kokemusta miltä hyvän kabukin pitäisi tuntua, niin sitä vain saattaa käyttää tyytyväisenä karkeampiakin kavereita :)

 2. Vaikuttaapa hyvältä kabukilta. Kiitos vinkistä😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *