Uudet pohjat!

Siinä missä muissa blogeissa iloitaan eniten uusista tuotteista, on Karkkipäivässä aina jonkun tuotteen kuluminen juhlan arvoista! :D Karkkipäivä-maailmassa meikkituote saavuttaa arvokkaan aseman saapuessaan ”pohjaikään”.

 

Edellisten pohjien noteerauksista onkin jo kulunut vuosi. Tänä vuonna tähän harvojen joukkoon liittyvät Laveran aurinkopuuteri ja Rimmelin poskipuna. Huraa! Toivotamme kaksikon tervetulleeksi Pohjakerhoon.

Pitää olla erityisen friikki kosmetiikan kuluttaja, että tuntee suurta iloa pohjapannun pilkahtaessa…. ^_^ Mutta tiedän, että en ole ainoa!

Ei mulla muuta tänään. Jännityksellä odotamme, koska pääsen raportoimaan seuraavasta peräti loppuun kuluneesta meikkituotteesta. Ainiin – kuluihan mulla tänä vuonna jo yksi Lily Lolon mineraalipohja loppuun. Se siitä.

P.S. Olen aiemmin luullut, ettei tuota Rimmelin suosikkipunaani Santa Rosea enää myydä. (Muuten tykkäisin suositella sitä kaikille hyvän arkipunan etsijöille!) Hiljattain huomasin, että kuuluhan se edelleenkin Rimmelin valikoimaan, pakkaukset vaan on uudistuneet.

Kommentit (22)
  1. Kyllä tääläkin aina riemusta ratketaan kun jokun kosmetiikkatuote on lopuillaan! ;D

  2. En ehkä muuten juhli kulumista, mutta ehkä vähän juuri poskipunien ja aurinkopuuterien kohdalla. Ne ei lopu sitten ikinä! Hankin muuten joku aika sitten juuri tuon Rimmelin poskipunan, tykkään :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *