Uudessa työpaikassa

Olen tänään aloittanut uudessa työssä. ❤️

Tai uudessa ja ”uudessa”, työnantaja on enemmän kuin tuttu: luonnonkosmetiikan maahantuoja Nordic Health Systems. Olen tehnyt NHS Oy:n kanssa niin blogiyhteistyötä kuin messu-, tuote-esittely ja koulutuskeikkoja jo 10 vuoden ajan, ja ollut ikäänkuin porukan ”satelliittijäsen”. Nyt olen  ihan oikea jäsen, minut palkattiin yritykseen töihin.

Olen uudesta kuviosta valtavan innoissani. Kuten urataipale-postauksessani kerroin, olen kaivannut työkavereita ja työyhteisössä työskentelyä. Ylipäänsä, yrittäjyys sosiaalisen median alalla on lopulta aika yksinäistä hommaa. Sinä ja tietokone.

Kaipaan elämääni takaisin enemmän raameja ja työhön yhteisöllisyyttä. Haluan sitä paitsi oppia koko ajan uutta, olen nälkäinen kehittymään ammatillisesti ja näkemään uusia puolia alalla. Työ kosmetiikan maahantuonnissa tuo eteeni huikeasti kivoja mahdollisuuksia ja ihan uudenlaisen näköalapaikan Suomen luonnonkosmetiikkamarkkinoille.

Ihan mahtavaa!

Suurin osa NHS:n maahantuomista sarjoista on minulle jo hyvinkin tuttuja, ja esimerkiksi Laveran tuotteet uskallan väittää tuntevani lähes läpikotaisin. Laveran kanssa olen tehnyt töitä kaikkein pisimpään. NHS:n muita sarjoja ovat Benecos, Cattier Paris, Nurme, UpCircle, CosNature, Egyptian Magic ja Georganics. Näistä Cattier on noussut uusien suosikkieni joukkoon koostumuspäivityksensä jälkeen.

Ensimmäinen työpäivä sisälsi mm. tekniikkaan tutustumista, Lavera-värikosmetiikan sävykuvien käsittelyä sekä vierailun ekokampaamoon jonka kanssa markkinointiyhteistyössä NHS toteuttaa curly girl -kokeilun. (Eräs NHS:n työntekijä, en minä, lähtee toteuttamaan CG-testiajoa Cattierin tuotteilla.)

Ihmettelin myös pöllönä uutta Samsung-työpuhelintani ja koin monta ”violettihiuksinen blondi” -momenttia. Kyllä se tästä.

Cattierilla on monia Curly Girl -metodiin sopivia tuotteita – kun taas Laveralla ei yhtäkään (!).

Laveran shampoissa on sulfaatteja ja hoitoaineissa on alkoholia, minkä vuoksi ne eivät sovellu Curly Girliin.

Esimieheni tytär oli jättänyt minulle sympaattisen tervehdyksen. :) Ensin luin lapussa lukevan ”Tulet toimeen muiden kanssa” ja röyhistin rintaani tyytyväisenä sosiaalisten taitojeni antamaan vaikutelmaan, kunnes tarkempi tarkastelu osoitti Eveliinan kehottavan, ”Tule toimeen muiden kanssa” ^_^

Kyllä mä tulen, Eve :)

Työpäivään kuului myös chihuahuan kohtaaminen. Aina plussaa! ^_^

Blogi jatkaa entiseen tapaansa uuden työni rinnalla, eikä NHS rajoita blogisisältöäni. Tulen siis jatkossakin kirjoittamaan myös muista merkeistä ja sarjoista.

Blogin päivittymistahti voi mahdollisesti hidastua jonkin verran, mutta se on ollut tarkoituksellista ja tavoitteellista ilman työkuvioitakin. Olen huomannut voivani paljon paremmin kun vietän vähemmän aikaa internetissä. Olen matkalla kohti internetin järkevää kohtuukäyttöä, ja se tekee mielen hyväksi :)

Olen viime viikkoina saanut luettua kaksi kirjaakin loppuun <3

Internetiä on tosin kiittäminen tästäkin uudesta ’perheestäni’, kyllä se on tuonut minulle myös paljon hyvää elämään. :)

Tällä hetkellä teen itse asiassa kolmea työtä. ^_^ Mutta kuten sanoin: ”en viihtyisi vain yhdenlaisessa työssä”.

Terveisin,

Sanni

 

Kommentit (45)
 1. Onnea Sanni uuteen työhön :)

  1. Kiitos Johanna :)

 2. inspirations
  6.5.2019, 19:11

  Hienoa, onnittelut uudesta kivasta työpaikasta! Olen aloittanut Curly Girl-kokeilun ja mielelläni otan vastaan tuotesuositteuja :)

  1. Kiitos inspirations :)

   Itsekin olen nyt aloittanut CG-kokeilun ja vasta kaksi CG-pesua takana. Kokemuksia ja mahdollisia suosituksia on siis varmaankin tulossa lähitulevaisuudessa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *