Uuden vuoden meikki

Uuden vuoden aattomeikissä luomilla kultaa ja petroolia. Vai olisiko tuo enemmänkin metallista sinivihreää… Joka tapauksessa, ihana sävy, joka oli meikissä pääroolissa.

UudenVuoden_meikki_IMG_0628

Pohjustin luomen H&M:n voidemaisella kullanvärisellä eyelinerilla (tosiaan, voidemaisten eyelinerien ja luomivärien koostumus ei usein eroa mitenkään) ja taputtelin päälle Pure Luxen kultaista mineraaliluomiväriä sävyssä Driftwood.

Ulkonurkassa hento varjostus Max Factorin toffee-taupe-sävyllä Burnt Bark. Yläluomen rajaus H&M:n superihanalla nestemäisellä eyelinerilla, sävy Poolside, ja alaluomen rajaus lähes samansävyisellä mutta tummemmalla metallinvihreällä, Sephoran Waterproof-kynän sävyllä Surfer Babe.

UudenVuoden_meikki_IMG_0641

H&M:n Drama Eyelinerin sävy Gold Rush on oikein sellainen klassinen kunnon kulta, ei liian keltainen, patinoitunut tai vihreään taittava. Ja se on peittävä. Vaalealla iholla kultainen rajaus ei välttämättä kovin erotu, mutta voin kuvitella miten makean rajauksen tällä saisi oikein tummalle iholle.

Max Factorin Burnt Bark on vakkarisuosituksiani kun joku kysyy hyvää, edullista ja helposti saatavilla olevaa taupen sävyä. Hohtava taupe on hyvä vaihtoehto jos tykkää käyttää ruskean sävyjä meikissä, mutta kokee mattaruskean liian vahvana tai tylsänä. Myös MACin Satin Taupe on tällainen klassinen, suosittu, lähes kaikille ihonsävyille sopiva ja kauniisti häivyttyvä taupen sävy (vähän viileämpi kuin Burnt Bark), mutta se on Max Factoria heikommin saatavilla ja tuplasti (triplasti?) kalliimpi. Helppo arki-smoky syntyy levittämällä hohtavaa taupea koko luomelle ja alaluomelle, ja tekemällä tummanruskeat sisärajaukset. Vaalea highlight sisänurkkiin ja kulmaluulle. Très chic!

UudenVuoden_meikki_IMG_0629

UudenVuoden_meikki_IMG_0633

H&M:n uudistuneen meikkisarjan rajaustuotevalikoima on tosiaankin päheä; on nestemäistä, voidemaista, kynää ja jumbokynää varmaan yli 10 sävyssä. Ja sävyt on tosi makeita! Valikoima muistuttaa jonkun verran Sephoran oman talon merkkiä, mutta kyniä ei ole vedenkestävänä, siksi en ostanut niitä. Ostan nykyisellään kaikki rajaustuotteet vedenkestävänä, kun vesiliukoisten kanssa käy välillä vähemmän kivoja ylläreitä.

Tämäkin on näitä iän mukanaan tuomia muutoksia… Nuorempana silmät eivät vuotaneet juuri koskaan, nyt rajauksen leviäminen on ihan arkipäivää jos en ole käyttänyt wp-tuotetta.

Kommentit (32)
  1. Mulla on tuo sama Sephoran kynä ja mulla kyllä waterproofista huolimatta ylärajauksissa tulee hetkessä toinen rajaus luomivakoon, vaikka miten pohjustaisi luomen ja vaikka vielä yrittäisi puuteroida rajauksen jollain luomivärillä :( BUU! Mielettömän ihana sävy ja koostumus kynässä muuten :( t. vammasilmäluomi

    (ehkä käyn ostaa tuon H&M:n eyelinerin ja käytän kynää sun tyyliin vaan alarajauksena :D)

    1. ja mulla kyllä waterproofista huolimatta ylärajauksissa tulee hetkessä toinen rajaus luomivakoon, vaikka miten pohjustaisi luomen ja vaikka vielä yrittäisi puuteroida rajauksen jollain luomivärillä :(

      No voi höh. On mullakin jonkun kerran leimaantunut Sephora-rajausta ihan pikkuisen yläluomeen, mutta kokemukset ovat jääneet niin harvinaisiksi että kynät päätyivät vuoden parhaat -listalle. Yves Rocherin wp-kynät ovat olleet mun käytössä kaikkein kestävimpiä ja luotettavimpia, mutta niiden miinuksena on kovahko koostumus. Ne eivät liu’u iholla samalla lailla vaivattomasti kuin nämä Sephoran kynät, ja kuivuvat hetkessä jos korkki jää auki.

  2. Iiiiihana tuo rajaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *