Karkkipäivä
Karkkipäivä

Uuden vuoden meikki

Uuden vuoden aattomeikissä luomilla kultaa ja petroolia. Vai olisiko tuo enemmänkin metallista sinivihreää… Joka tapauksessa, ihana sävy, joka oli meikissä pääroolissa.

UudenVuoden_meikki_IMG_0628

Pohjustin luomen H&M:n voidemaisella kullanvärisellä eyelinerilla (tosiaan, voidemaisten eyelinerien ja luomivärien koostumus ei usein eroa mitenkään) ja taputtelin päälle Pure Luxen kultaista mineraaliluomiväriä sävyssä Driftwood.

Ulkonurkassa hento varjostus Max Factorin toffee-taupe-sävyllä Burnt Bark. Yläluomen rajaus H&M:n superihanalla nestemäisellä eyelinerilla, sävy Poolside, ja alaluomen rajaus lähes samansävyisellä mutta tummemmalla metallinvihreällä, Sephoran Waterproof-kynän sävyllä Surfer Babe.

UudenVuoden_meikki_IMG_0641

H&M:n Drama Eyelinerin sävy Gold Rush on oikein sellainen klassinen kunnon kulta, ei liian keltainen, patinoitunut tai vihreään taittava. Ja se on peittävä. Vaalealla iholla kultainen rajaus ei välttämättä kovin erotu, mutta voin kuvitella miten makean rajauksen tällä saisi oikein tummalle iholle.

Max Factorin Burnt Bark on vakkarisuosituksiani kun joku kysyy hyvää, edullista ja helposti saatavilla olevaa taupen sävyä. Hohtava taupe on hyvä vaihtoehto jos tykkää käyttää ruskean sävyjä meikissä, mutta kokee mattaruskean liian vahvana tai tylsänä. Myös MACin Satin Taupe on tällainen klassinen, suosittu, lähes kaikille ihonsävyille sopiva ja kauniisti häivyttyvä taupen sävy (vähän viileämpi kuin Burnt Bark), mutta se on Max Factoria heikommin saatavilla ja tuplasti (triplasti?) kalliimpi. Helppo arki-smoky syntyy levittämällä hohtavaa taupea koko luomelle ja alaluomelle, ja tekemällä tummanruskeat sisärajaukset. Vaalea highlight sisänurkkiin ja kulmaluulle. Très chic!

UudenVuoden_meikki_IMG_0629

UudenVuoden_meikki_IMG_0633

H&M:n uudistuneen meikkisarjan rajaustuotevalikoima on tosiaankin päheä; on nestemäistä, voidemaista, kynää ja jumbokynää varmaan yli 10 sävyssä. Ja sävyt on tosi makeita! Valikoima muistuttaa jonkun verran Sephoran oman talon merkkiä, mutta kyniä ei ole vedenkestävänä, siksi en ostanut niitä. Ostan nykyisellään kaikki rajaustuotteet vedenkestävänä, kun vesiliukoisten kanssa käy välillä vähemmän kivoja ylläreitä.

Tämäkin on näitä iän mukanaan tuomia muutoksia… Nuorempana silmät eivät vuotaneet juuri koskaan, nyt rajauksen leviäminen on ihan arkipäivää jos en ole käyttänyt wp-tuotetta.

Kommentit (32)

 1. Jaana

  Mulla on tuo sama Sephoran kynä ja mulla kyllä waterproofista huolimatta ylärajauksissa tulee hetkessä toinen rajaus luomivakoon, vaikka miten pohjustaisi luomen ja vaikka vielä yrittäisi puuteroida rajauksen jollain luomivärillä :( BUU! Mielettömän ihana sävy ja koostumus kynässä muuten :( t. vammasilmäluomi

  (ehkä käyn ostaa tuon H&M:n eyelinerin ja käytän kynää sun tyyliin vaan alarajauksena :D)

  • Sanni

   ja mulla kyllä waterproofista huolimatta ylärajauksissa tulee hetkessä toinen rajaus luomivakoon, vaikka miten pohjustaisi luomen ja vaikka vielä yrittäisi puuteroida rajauksen jollain luomivärillä :(

   No voi höh. On mullakin jonkun kerran leimaantunut Sephora-rajausta ihan pikkuisen yläluomeen, mutta kokemukset ovat jääneet niin harvinaisiksi että kynät päätyivät vuoden parhaat -listalle. Yves Rocherin wp-kynät ovat olleet mun käytössä kaikkein kestävimpiä ja luotettavimpia, mutta niiden miinuksena on kovahko koostumus. Ne eivät liu’u iholla samalla lailla vaivattomasti kuin nämä Sephoran kynät, ja kuivuvat hetkessä jos korkki jää auki.

 2. milipili

  Iiiiihana tuo rajaus!

 3. Lusa

  Nyt ei liity aiheeseen, mutta olisi Tallinnan matkasta asiaa/kysyttävää :) Siis se kauneusmatka nyt loppukuusta. (Ihan innolla jo suunnittelen, mitä kaikkea otan mukaan ja tavaan aikataulua ulkoa läpi (joku tykkää suunnittelusta :D). Moneltako se bussi sitten lähtee Tallinnassa? Pohjolan Matkan sivuilla lukee: ”Maihinnousu Tallinnassa alkaen klo 8.00. Halutessaan laivassa voi olla klo 9.30 saakka, jolloin viimeistään on poistuttava laivasta.” Tarkoittako se ylipäätään vai meitä bussiinmenijöitä? Toinen on ruokailuista, kannattaisiko etukäteen jo vähän kysellä porukalta ja mahdollisesti varailla pöytiä ravintoloista? Telliskivessä esim. lounaaseen on aikaa vain tunti, ja illemmalla jos lähdetään yhtään isommalla porukalla, niin pöytä kannattaisi varmaan varata :) Itse olen menossa varmaan lähinnä lössin mukana, koska etukäteen tiedossa olevaa ruokaseuraa ei ole :>

  • Sanni

   Mä luulin ettei mua jännittäisi mutta huomaan, että mua onkin alkanut jo vähän jännittää tuo matka..! ^_^ Kun tuntuu edelleen niin absurdilta että mun blogilla on lukijamatka…! :D

   – Bussista: luulen, että Pohjolan Matka infoaa asiasta tarkemmin satamassa lähtöselvityksessä. Oletan, että maihinnousukorttien mukana jaetaan vielä tarkka ohjelma. Itselläni on tällä hetkellä ohjelmalappunen, jossa lukee ”kokoontuminen lauantaina bussin luona ohjelman mukaan”, eli ei tarkkaa kellonaikaa. Voin tarkistaa tämän ehdottomasti vielä Pohjolan Matkalta. :) Tulkitsen itse tuon PM:n sivulla olevan ohjelman niin, että bussi päivän retkelle lähtee kello 10.00.

   – Telliskiven ravintoloista; F-Hoone esimerkiksi ei ota (tai ottanut ainakaan viime huhtikuussa) vastaan varauksia, mutta voin totta kai kysyä onnistuuko poikkeus. Minustakin tuo tunti on aika tiukka aikataulu lounaalle, mutta toisaalta lounas on tosi aikaisin, jolloin Telliskiven ravintolat ei varmaankaan ole vielä kovin täynnä. Itse en edes tiedä, tulenko syömään tuohon aikaan, kun se on niin aikaisin. Yleensä syön aamiaista 10-11 välillä :D Lounas vasta sitten reilusti iltapäivän puolella.

   – Illallisravintoloista; tätä mietin itsekin, eli etukäteen tehty pöytävaraus olisi varmaankin lähes pakollinen, jos meitä on lähdössä vähänkään suurempi porukka yhdessä illastamaan. Voisin tehdä tästä ensi viikolla yleisen kyselyn blogiin. En voi lähestyä osallistujia privaatisti sillä Pohjolan Matka ei tietenkään saa luovuttaa minulle lähtijöiden henk.koht. tietoja eli lähinnä meiliosoitteita.

   • Mari

    Pöytävaraus iltaruokailuun saa kannatusta täältäkin! Uskon, että minä ja matkakumppanimme liitymme porukan seuraan mielellämme.

    • Sanni

     :)

     Teen tästä kyselyn :)

     Niin, ja tuosta Telliskiven F-Hooneesta lounaaseen liittyen, se oli tietysti vain yksi ehdotus, siellähän on liuta muitakin kivoja ravintoloita :) Sain tuon varmaan kuulostamaan siltä että kaikki ilman muuta haluavat F-Hooneeseen :D

   • Lusa

    Mua ainakin kiinnostais ihan sikana se Rataskaevu jotain?? En muista enää tarkalleen, se minkä mainitsit siinä postauksessa. Varmaa voisi kysyä ehkä jossain postauksessa, että voisitko ehkä kerätä kaikkin sähköpostit viestitystä varten? Ja sitten ne joille sopii laittaisivat sähköpostejaan siihen sähkäririville? Tokihan sitten ryhmäviesteissä nähtäisiin toistemme osoitteet, mutta voisi varmaan ainakin kysyä :) Mä oon henkisesti lähdössä jo suunnilleen huomenna, mulla on vielä tenttikin ennen lähtöä, mutta fiilikset jo ihan Tallinnassa :D

    • Sanni

     Rataskaevu 16 :)

     http://rataskaevu16.ee/fi/

     Varmaa voisi kysyä ehkä jossain postauksessa, että voisitko ehkä kerätä kaikkin sähköpostit viestitystä varten? Ja sitten ne joille sopii laittaisivat sähköpostejaan siihen sähkäririville?

     Jep, näin voisin tehdä :) Tai pyytää ”porukkaillastuksesta” kiinnostuneita henkilöitä meilaamaan suoraan minulle.

     Ryhmäviesteissähän voi laittaa osoitteet bcc:nä niin ne eivät näy muille :)

     Mä oon henkisesti lähdössä jo suunnilleen huomenna, mulla on vielä tenttikin ennen lähtöä, mutta fiilikset jo ihan Tallinnassa :D

     Hihi ^_^ Ihanaa kuulla että olet jo fiiliksissä :) Toivottavasti tulee onnistunut reissu! :) Ja täytyyhän siitä tulla! ^_^

 4. Anna-Maija

  Tämä asia ei liity mitenkään meikkeihin, mutta laitan nyt tähän uusimpaan postaukseen.

  Oon pohtinut kokeilla ensimmäistä kertaa avantouintia ja jostakin muistin koukeroista muistin, että joskus olet aiheesta kirjoittanut. Ja kappas, haku veikin mut vuoteen 2013! :) Joko oot käynyt tänä talvena? Olisko sulla antaa mitään vinkkejä ensikertalaiselle? Kuuluuko siellä vedessä käydä useamman kerran vai onko se kerrasta ohi? Aika nopee reissu tulee :D Mä en kyllä tiedä uskallanko mä tehdä sitä, kun pelkään että mun hengitys salpaantuu. Ensimmäiseksi mun täytyy saada tämä flunssa pois ja mentävä uimapuku ostoksille! :)

  • Sanni

   Moi Anna-Maija!

   Olen käynyt jo tänä talvena :) Avantouinti on tosi ihanaa, kiva kuulla että olet innostunut kokeilemaan :)

   En tiedä onko uinnissa mitään sellaisia ”sääntöjä”, että jotain kuuluu tehdä (esim. osa käy avannossa ilman saunaa ihan kylmiltään, eli edes sauna ei ole ”pakollinen”), mutta useimmat avantouimarit pulahtavat vedessä useita kertoja, käyden tietysti joka pulahduksen välissä saunassa.

   Itse viivyn avannolla aina noin tunnin, ja tavaksi on muodostunut käydä vedessä viisi kertaa. Jotkut vain kastautuvat vedessä nopeasti viipyen tuskin kahta sekuntia, osa ui pienen kierroksen ja osa dippautuu veteen jääden paikalleen joksikin aikaa, puhutaan kuitenkin alle minuutin ajasta. Jos pakkasta on tosi paljon, mun uinti on vain kastautumista (koska pohkeet ja jalkoväli jäätyy hetkessä niin että oikeasti sattuu! :D), mutta jos on leudompaa, siis alle miinus 10, otan vedessä pari uintivetoa ja jään veteen ehkä 10 sekunniksi.

   Ekalla kerralla varmasti henki salpautuu, ja jos olet menossa nyt paukkupakkasilla niin varmasti on aika extreme-kokemus :) Mutta nopeasti kroppa tottuu siihen. Se tunne, kun nouset vedestä… Ymmärrät sitten. :) Se on niin mahtava. Ja fiilis saunan lauteilla on tärkeä osa avantokokemusta. Riippuu varmasti paljon paikastakin missä käy, mutta ”meidän” avantopaikassa on niin hyvä tunnelma että se on yhtä lailla niin mielen kuin kropankin hoitoa :)

   Toivotan elämyksellistä avantoa :)

 5. tiippa

  Jumbokynä tai mikä luomivärikynä/rajauskynä onkaan, on vedenkestävä. Ostin oman tummanluumun sävyssä, koska olen jäänyt kaipaamaan Lumenen kauan sitten edesmennyttä Villiluumu kajalia. Tuon nyt ostin Villiluumua haikaillen ja on kyllä tosi kaunis sävy. http://www.hm.com/fi/product/85698?article=85698-L

  • Sanni

   Aa, okei :) Harmi ettei ne normikynät ole vedenkestäviä, jumboillakin on paikkansa mutta enemmän tykkään tehdä ohuempia rajauksia.

 6. Jonttu

  Vieläkä Casa Karkkipäivässä soi joululaulut loppiaisena? :)

  Ja muuten pakko yhtyä siihen sinun lauseeseesi, että EkoPharman Silmänympärysvoidetta kokeiltuaan ymmärtää, mitä kosmeettinen miellyttävyys voi parhaimmillaan tarkoittaa. :) Aivan superihana tuote, kiitos vinkistä!

  • Sanni

   Vieläkä Casa Karkkipäivässä soi joululaulut loppiaisena? :)

   Ei soi enää, täytyy myöntää että loppuivat jo ennen uutta vuotta ^_^ Samoin glögin juonti. Sen verran tehokkaasti tuli jouluiltua jo ennen varsinaista joulua :)

   Jep, EkoPharman sy-voiteen formuloinnissa on tosiaan onnistuttu :) Onko sinullakin Tyrni vai joku muu?

   • Jonttu

    C-Max lukee pullon kyljessä (ja pullo majailee jääkaapissa, ettei pääsisi realiteetit unohtumaan edes aamurutiinien aikana). :)

    Sinullako olikin tuo tyrni?

    • Sanni

     Minulla on Tyrni- ja Vadelma-silmänympärysvoiteet. Tyrni pääsi Vuoden parhaat -listallekin :)

     • Jonttu

      Ok. Sellainen tuli mieleen kun tänään pakkasessa tepsuttelin/hölkkäilin noin kymmenen kilometriä,että onko jollakin vuosikymmenellä ollut suositus laittaa esim. lasten kasvoille ulkoilu-/pakkasvoidetta? Kun omassa perheessäni kukaan ei tunne tällaista käytäntöä, mutta täällä siitä on puhuttu ainakin Vitaliksen (ehkä myös Nivean) yhteydessä. Käyttääkö aikuisetkin tätä kikkaa? Ja siis laitetaanko iholla sellaista kunnon tököttiä ihan selkeä kerros…? En tosiaan tunne tätä käyttötapaa ollenkaan.

      • Sanni

       Meillä Vitalis-voitelu kasvoilla pakkasella oli ihan vakiokäytäntö lapsuudessa. Vitaliksen tuoksusta tulee edelleen heti assosiaatio tunteeseen, kun pakkanen nipistelee kasvoja ja kaulahuivi on vedetty ylös nenään asti ja hanki narskuu kenkien alla.

       En osaa sanoa onko tästä ollut joku yleinen suositus, enkä muista myöskään sitä käyttivätkö aikuisetkin Vitalista. En pääse nyt kysymään äiskältä kun hän lähti juuri salille (olen siis edelleen lapsuuskodissani joulu”lomalla”, tosin tänään lähden omaan ja misterin kotiin :)).

       Voidetta levitettiin kasvoille reilu kerros ja sitä lisättiin välillä esim. jos oli hiihtämässä tai luistelemassa.

       • puuterointi parempi

        Eikös voidesuosituksista ole jo ajat sitten luovuttu niiden aiheuttaman paleltumariskin vuoksi? Siis kun ihon kosteus/hikoilu kerääntyy paksun voidejankin alle ja jäätyy?

        • Sanni

         En osaa sanoa koska en ole koskaan suosituksiakaan kuullut :D Äiti vain on voidellut pienen Sannin naamaa. :)

         Sellaista muistan kuulleeni joskus, että pakkasvoiteella voi olla sellainen huono puoli (tämä liittyi johonkin armeijassa tehtyyn havaintoon), että koska voide vähentää kylmyyden tunnetta iholla, mutta ei tietenkään estä paleltumia, niin henkilö ei välttämättä huomaa ihon jäätymistä voiteen tuoman harhaanjohtavan tunteen vuoksi. Joten tuloksena voi olla paleltuma. Olipas kömpelörakenteinen lause mutta ehkä siitä jotain tajusi :)

        • Jonttu

         Itsekin olen kuullut tuon yleisen varoituksen pakkasvoiteisiin liittyen, että voivat aiheuttaa salakavalasti paleltumia kovilla pakkasilla. Tuli muuten mieleen sekin tästä, että usein suositellaan käyttämään meikkiä pakkasella (tämä koskee etenkin couperosaihoa), jotta se suojaisi ihoa. Mutta voiko meikkikerroskin olla vaarallinen pakkasilla, jos se ei anna ihon hengittää?

         Mutta vielä tuosta Vitaliksesta, kun eikö se ole lähes kuin jotain Blistexia lähes, eli en mitenkään osaa kuvitella, että tuollaista siveltäisiin kasvoihin.

        • Sanni

         Meikki antaa ihon kyllä hengittää :) En sitten tiedä jostain parin millin supervahvasta esitysmeikistä, se voi jo olla asia erikseen, mutta tavalliset ”kauneusmeikkivoiteet” eivät estä ihoa ”hengittämästä” (heheh, ihon hengityksestäkin ollaan useampaa mieltä, terveisin Raija Kara, joka tykkää tarttua kansan kielessä käytettyyn kauneusterminologiaan).

         Vitalis on todellakin pelkkää mineraaliöljyä, mutta ovathan monet apteekin perusvoiteetkin melkein pelkkää mineraaliöljyä :) Vitalis on kuitenkin tarkoitettu pestäväksi tai pyyhittäväksi pois ulkoilun jälkeen, eli se ei jää iholle.

        • Jonttu

         Mutta tuli vain mieleen, että jos lapsilla on vaikka hiuksia siinä kasvojen lähellä ja sellaisia karvalakkeja, niin se tökötti tarttuu niihin helposti…

         Ja kyllä, en suoranaisesti tarkoita, että iho pääsisi hengittämään, mutta tarkoitan sitä, jättääkö meikki (jos sitä on paljon) sellaisen kunnon kelmun siihen kasvojen pinnalle.

        • Sanni

         niin se tökötti tarttuu niihin helposti…

         No niinhän se teki :) Mutta ei sitä voidetta siis mitään puolta senttiä kuitenkaan levitetty :D Eli kasvoille ei jäänyt vihreää kelmua (Vitalishan on väriltään vihreää).

        • Elli A

         Jos pitää ulkoilla paljon kovilla pakkasilla (esim laskettelureissu) , niin itse teen niin että aamulla en pese kasvoja pesuaineella vaan pelkällä vedellä ja laitan sitten kasvovoiteen sekaan tai päälle jojoba-öljyä. En tiedä muodostaako se kalvoa vai mitä, mutta ainakin mun iho kestää jotenkin paremmin pakkasta näin.

 7. Mari

  Moikka Sanni,
  Törmäsin tähän muovirae-artikkeliin: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/09/18/pesetko-kasvosi-muovirakeilla

  ja aloin miettimään, että kuinka paljon itse välttelet muovia kosmetiikassa? Muovit kosmetiikan ainesosina tulee varmaan yllätyksenä monelle, jotka inci-listoja eivät lue. Voisitkohan tehdä kosmetiikkamuoveista postauksen?

  Lisäksi löysin tälläisen aivan mahtavan suomalaisen CosmEthics-kännykkäsovelluksen http://www.cosmethics.com/, jolla voi skannata kosmetiikkatuotteiden viivakoodeja, ja sovellus sitten kertoo, onko tuotteessa haitallisia aineita (haitallisuudet saa myös määritellä itse omien kriteerejen mukaan). Joko sulla on älypuhelin? Muistelisin että sulla ei ole, mutta pääsisitkö kokeilemaan esim. miehesi puhelimella tuota sovellusta? Siis jos et jo ole tutustunut tuohon. Skannailin tänään aamusta vessan kaapeista kymmeniä tuotteita kun vähän innostuin. :D Tuli aika monesta luonnonkosmetiikkatuotteesta esim. ”vegan alert”, ja jäin sitä miettimään.

  • Sanni

   Moi Mari!

   En välttele muovia kosmetiikassa, tai sanoisinko näin, että muoviyhdisteitä sisältämä tuote ei jää muovinsa takia käyttämättä (kuten tuoreena esimerkkinä erinomainen Idunin peiteaine, vaikkapa), mutta en myöskään mitenkään erityisesti suosi muovia ja valitsen aina mieluummin kahdesta vaihtoehdosta sen luonnollisemman, eli esimerkiksi kuorinnan kohdalla muovittoman. Koska käytän pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaa, jää muovi luonnostaan vähäiseksi käyttämässäni kosmetiikassa.

   Aihe on kyllä kiinnostava, mutta en taida tietää muovista tarpeeksi paljon kosmetiikan raaka-aineena osatakseni tehdä siitä perusteellisen postauksen. Tai edes semiperusteellisen :D Tiedän vain, että se on todella yleinen ainesosa ja sitä löytyy ihan kaiken tyyppisistä tuotteista värikosmetiikastas kosteusvoiteisiin ja hiustenmuotoilutuotteisiin. Ja tunnen muutamia yleisimpiä muoviainesosien incinimiä, mutta niitä on varmasti yhteensä satoja.

   Mitä CosmEthicsiin tulee, se on tuttu ja siitä on aika ajoin keskusteltu kommenttilaatikossa. Sovelluksella on hyötynsä, mutta pääosin kallistun olemaan samaa mieltä kuin Virve:

   http://blogit.terve.fi/ostolakossa/virvella-on-asiaa-case-cosmethics-app/

   Minulle tarjottiin sovellusta itsellekin kokeiltavaksi mutta kieltäydyin. Ei ole sitä älyluuriakaan vielä :)

   Toki CosmEthics on kätevä työkalu, kun haluaa vältellä jotain tiettyä ainesosaa esim. allergian takia. Mutta jos luottaa vain yleisesti sovelluksen antamiin varoituksiin ”myrkyllisistä aineista”, tällöin ollaan vähän harmaalla alueella. Moni asia sovelluksessa herättää kysymyksiä – millä perusteella ainesosat luokitellaan vihreään, keltaiseen ja punaiseen ja ketkä näitä luokituksia tekevät, millainen koulutustausta heillä on? Suosittelen lukemaan myös kemisti Anja Nysténin kirjoituksen aiheesta:

   http://kemikaalikimara.blogspot.fi/2015/02/cosmethicsin-avoimuus.html

   • Jonttu

    Tuli kyllä itsellenikin yllätyksenä, että Idunin peiteaine sisältää muovia. Mutta ihan hyvä, että aukaisit silmäni tälle asialle. Taitaa siis olla niin, että etenkin normikosmetiikan puolen peiteaineissa tuo muovi onkin sitten jo ihan sääntö enemmän kuin poikkeus (tarkoitan siis esim. Estée Lauderin ja kumppaneiden peiteaineita)? Toisaalta jos ja kun sitä muovia näissä tuotteissa käytetään, ostan kyllä tällaisen tuotteen siltikin, sillä peiteaine on itselleni yksi tärkeimmistä tuotteista.

    Taitaa olla vain pelkkien sataprosenttisten mineraalimeikkien valikoimissa ne muovittomat peiteaineet (Lily Lolon peiteaineesta esimerkiksi itselläni tosin huono kokemus – ei toiminut jauhemainen eikä voidemainenkaan).

    • Sanni

     Taitaa siis olla niin, että etenkin normikosmetiikan puolen peiteaineissa tuo muovi onkin sitten jo ihan sääntö enemmän kuin poikkeus (tarkoitan siis esim. Estée Lauderin ja kumppaneiden peiteaineita)?

     Näin se on. En osaa sanoa onko muoviyhdisteitä kaikissa peiteaineissa, mutta sen tiedän että muovi on todella, todella yleinen raaka-aine kosmetiikassa.

     Taitaa olla vain pelkkien sataprosenttisten mineraalimeikkien valikoimissa ne muovittomat peiteaineet

     Mineraalimeikeissä ja sertifioidussa luonnonkosmetiikassa :) Sertifikaatti takaa sen, ettei tuotteessa ole muovia, mikään luonnonkosmetiikan sertifiointitaho ei salli muovin käyttöä.

 8. Anna

  Tämä ei liity mihinkään mitenkään, mutta ihan pakko kertoa, millaista unta näin: Iso porukka oli kokoontunut sinun kotiisi ja olimme lähdössä vaeltamaan. Kaikilla oli rinkat, vaatteet ja kunnon kengät mutta minä olin tullut tennareissa. Kaikki katsoi minua ihan että mikä idiootti… Mutta sinä pelastit tilanteen sanomalla: ”Ei se mitään, käy Sokoksella ostamassa itsellesi KERAAMISET POHJALLISET niin sitten pärjäät kyllä.” Nauroin melkein huutonaurua aamulla kun heräsin…

  • Sanni

   Voi eiii mikä uni..! ^_^ :D Mutta hei, mahtavaa että oltiin lähdössä vaeltamaan! ;) Asiaa. :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.