Karkkipäivä
Karkkipäivä

Uuden vuoden arvonta: Lily Lolo Eye Spy

Biodelly.com tarjoaa Karkkipäivän mineraalimielisille lukijoille ihanan uuden vuoden arvonnan!

Palkintona on Lily Lolon Eye Spy -luomivärisetti, johon voittaja saa itse valita kolme Lily Lolon luomivärisävyä Biodellyn valikoimasta.

Söpöjä nuo Lolon pikku purkit! <3

Lily Lolon luomivärit ovat jauhemaisia (ihan vain tiedoksi niille joille mineraaliluomivärit eivät ole tuttuja).

Osallistut arvontaan kertomalla, mitä meikkisävyä käytät eniten ja mitä sävyjä valitsisit omaan Eye Spy -settiisi. Jätäthän kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville. Osallistumisaikaa on 2.1.2012 klo 12.00 saakka.

Edit. Arvonta suoritettu, ja luomivärit menevät nimimerkki Porkkikselle! Onnea Porkkis! :)

Poistin ne kommentit, jotka olivat tulleet kilpailuajan päättymisen eli 2.1. klo 12.00 jälkeen.

* * *

P.S. Muutama tuote taas myynnissä Huutiksessa! Pakko oli laittaa loput Cleaninkin tuoksuni myyntiin kun kukkaro vaatii valuuttaa…. :/

Kommentit (350)

 1. Miaminttu

  Ei vitsit, ehdinköhän…

  Eniten käytän (valitettavasti) tuttua ruskean sävyjä :) Voisin nyt valita sävyjä, joilla saisi toteutettua hienon smokey eyes -lookin, eli sävyt Greyzie Daze, Mystery ja Orchid.

  Toisaalta myös Parma Violet, Deep Purple ja tuo Orchid voisi olla nappivalinta, mutta pitäydyn nyt ensimmäisessä valinnassani ;)

 2. Rva Melli

  Arkisin tulee käytettyä enimmäkseen neutraaleja nudesävyjä, ruskeita, beigejä ja vaaleita. Joskus vähän väriä vaaleilla pastellisävyillä tai violetilla. Juhliin saatan pistääkin vähän värikkäämpää: violettia, turkoosia ym.

  Lololta valkkaisin Deep Purplen, Pixie Sparklen ja Pink Champagnen. Eri blogien swatchien kesken tuo Pixie Sparkle tosin näyttää kumman erilaiselta, joissain vaalean mintulta ja joissain turkoosilta..?

Kommentoi »

Comments are closed