Karkkipäivä
Karkkipäivä

Urban Decay Naked Smoky goes Kreikka

Huomenna se tapahtuu – Urban Decayn odotettu Naked Smoky -paletti tulee kauppoihin Suomessa.

Ja – – päätyipä paletti testattavaksi tänne Kreikkaankin :)

Minulta kysyttiin muutama viikko sitten, haluaisinko kokeilla Naked Smokya ja esitellä paletin ennen sen Suomen julkaisua. Harmikseni jouduin toteamaan, että olen tuolloin Kreikassa. No, kulkeehan posti, ja harmi vaihtui iloksi paletin lennähtäessä tänne eteläisemmille leveysasteille :)

UrbanDecaySmoky_Marianna_paketti

Minun piti alkuperäisen suunnitelman mukaan olla tällä viikolla jo Ateenassa, mutta niin ei sitten käynytkään kun Joonian saaret ovat pitäneet minua otteessaan odotettua pitempään.

Mutta ei ”hätä” tämän näköinen, paletti postitettiin ystäväni Mariannan osoitteeseen, ja Marianna suostui pienen taivuttelun jälkeen tekemään paletista teille esittelyn. :)

UD_Smoky_Paletti_Marianna

Marianna oli aluksi sitä mieltä, ettei varmasti osaisi meikata Smokylla, ja pyysi minua ohjeistamaan miten sävyjä levitetään. Marianna on huulipunatyttöjä, ja hänen silmämeikkinsä on tavallisesti vain ripsiväri + mahdollisesti vaaleaa luomiväriä.

Laitoin Mariannalle linkin Smoky-tutoriaaliini, mutta kuvista päätellen nainen pärjäsi aivan loistavasti ilman mitään tutoriaaleja :)

Kuten olen aiemminkin todennut, Mariannassa olisi ainesta kauneusbloggaajaksi. :) Ihanaa heittäytymistä! ^_^

UrbanDecaySmoky_Marianna

Hymyilin ajatukselle Mariannan miehestä kuvaamassa tätä kuvasarjaa. <3 Onneksi hän on mitä parhaimmalla huumorintajulla varustettu. :)

UrbanDecaySmoky_Marianna_

Paletin mukana tulevat ohjeet eivät ilmeisesti avautuneet Mariannalle :)

”Pitäisikö näiden perusteella osata tehdä jotain?”

Mutta höpöhöpö tuo nainen mitään ohjeita tarvitse, vai näyttääkö siltä:

idUrbanDecaySmoky_Marianna_Look2

Aika kiva! ^_^

UrbanDecaySmoky_

Paketissa oli Smoky-paletin lisäksi kaksi kulmakarvatuotetta (Brow Beater ja Brow Tamer) ja kaksi huulipunaa (Matte Revolution sävyissä Bittersweet ja Menace). Bittersweet-huulipuna näkyy tuossa ylemmässä meikkikuvassa.

Kerron näistä sitten enemmän kun itse teen tuotteista oman postauksen. :)

UrbanDecay_Smoky_Paletti2

Mariannan mielestä paletin sävyt ovat hyvälaatuisia ja kauniisti levittyviä. ”The colors are great”, hän kirjoittaa. ”In my eyes, everything goes with everything, which is perfect for someone who doesn’t know their way around eye shadow.”

Ainoa sävy josta hän ei pitänyt on glitterinen Armour (kuvauksen mukaan metallic silver-taupe with tonal sparkle). No, me tiedämme mitä ongelmia glitter-sävyihin voi liittyä, toiset tykkäävät, toiset eivät.

UrbanDecaySmoky_Marianna_Look1

UrbanDecaySmoky_Marianna_Look1_

”My first try. I thought I overdid it with the dark shadow, so I tried to pass as very angry and rebellious, but ended up laughing (at myself)!”

Käytetyt luomvärisävyt: Thirteen, Combust, Armour ja Smolder.

(Esittelen paletin sävyt tarkemmin omassa postauksessani.)

UD_Smoky_Marianna_Look1

Tämä on mun lempparikuva! Wow, ihan kuin jostain lehdestä! Upea Marianna!

Itse en koskaan uskaltaudu mukavuusalueeni yli ja mun meikkikuvat on aina samaa linjaa ilman mitään heittäytymisiä…

UrbanDecay_Smoky_Paletti

UrbanDecaySmoky_Marianna_Look2

UrbanDecaySmoky_Marianna_Look2_

Huulipuna: Matte Revolution Bittersweet (sama meikki on muuten postauksen ylimmässä meikkikuvassa)

Luomivärit: Thirteen, Slanted, Dagger ja Black Market.

*

Marianna kertoi ihastuneensa täysin Matte Revolution -huulipunan laatuun. ”Vaikka laatu on mattainen, josta aina ensimmäisenä ajattelen, että se kuivattaa huulia ja takertuu kuiviin kohtiin levittymättä kauniisti, niin tämä huulipuna ei ole lainkaan sellainen! Huulet eivät tunnu kuivilta. It is amazing!

UrbanDecay_Lipstick_Marianna

Marianna laittoi kuvamatskun joukossa myös tämän kuvan Bittersweet-huulipunasta illallisen jälkeen. Puna kuulema kesti ruokailun liikkumatta mihinkään :)

Kuva on niin jännän näköinen, kun en ole tottunut näkemään Mariannaa näin vahvassa meikissä. Kun joku käyttää normaalisti vain ripsiväriä, niin jo pienikin määrä tummaa luomiväriä tekee hurjan eron.

Kun viikonloppuna palaan Ateenaan, teen Mariannalle paletilla oman versioni. :)

Ja varmasti tulee itsekin vedettyä Smokyt nassuun ^_^

UrbanDecay_Smoky_swatch_Marianna

Marianna_suukko

Suuret kiitokset Mariannalle vaivannäöstä ja ihanasta hassuttelusta! :)

.

Urban Decayn Smoky -paletti tulee myyntiin Tampereen ja Helsingin Sokoksille ja Sokoksen verkkokauppaan huomenna perjantaina 9.10.

Paletilla on hintaa 49,90€.

Tarkemmat sävyesittelyt seuraavat omassa postauksessani.

Kommentit (28)

 1. Marika

  Thank you Marianna!
  You look so beautiful!
  Now I have to definitely buy this palette :D

 2. Tiltu

  KYllä hän sitten on kaunis! ja ihanaa, kun auttoi ystävää hädässä <3

 3. Mira

  Epäilemättä vuoden 2015 paras esittelypostaus! ;) Tämän takia rakastan Karkkipäivää, ei ikinä voi tietää mitä seuraavana tulee..munakasrullasta silmänrajauskynään ja Kreikan saarilta pohdiskelemaan miehen ulkonäköpaineita. Ihana Sanni ja ihana Marianna :)

  • Pinja

   Peesi tälle kommentille! Ihan huippu postaus, ihana Marianna :)

   • Suski

    Pakko kanssa kompata! Karkkipäivä on niin loistava blogi juurikin tästä syystä. Ja Marianna myöskin ihana. :)

  • Sanni

   Epäilemättä vuoden 2015 paras esittelypostaus! ;)

   Jee! Kiitos, välitän terveiset Mariannalle (jos hän ei itse ole kääntänyt näitä).

   Kiitos myös yleisestä blogipalautteesta <3 Myös Pinjalle ja Suskille :)

 4. ScandinavianLife

  Moi!

  Onnittelut kauneusblogi/kategorian voitosta Blog Awardseista. Ihan loistavaa! Oon seurannut sua viimeiset kolme vuotta ja eritt’in iloinen puolestasi. Aina ei tuu kommentoitua, mutta mukana seurataan.

  P

  PS Hyv” reissun jatkoa

  • Sanni

   Kiitos ScandinavianLife <3

 5. Anne

  Excellent work Marianna! Thank you for the beautiful pictures and for the beginner’s view towards these palettes. They are a new thing for me too and sometimes it is hard to understand what to do with all these colors. You did great!
  The first properly cold autumn days have just reached Southern Finland so many sunny days for you both.

  • Sanni

   I thank on Marianna’s behalf :) Although she just sent a message saying she is now having the comments translated. :) And she says ”Your readers are such nice people”. Yes, I definitely agree! ^_^

   (… umm, how blonde must I be… Obviously the comments in English need no translation :D)

 6. Saragalaxy

  Hi Marianna!
  This post is so fun, the photos are stunning, you look like a model! ♡

  Kiitos Sanni tästä postauksesta, tuli oikeen hyvä mieli tätä katsoessa ja lukiessa, en malta odottaa myös sun versiota tällä paletilla tehtynä :)

  • Sanni

   you look like a model!

   I agree that she does! :)

   Kiitos Saragalaxy :) Itsekin odotan kieli pitkällä että pääsen iskemään omatkin hyppyseni palettiin :)

 7. Jonttu

  Hei,voisitko kysyä ystävältäsi meikkimallilta, mistä tuo ihana siroakin sirompi kaulakoru on peräisin tai mikä se on merkkiään (näkyy etenkin tuossa kuvassa, jossa Mariannalla on päällä harmaarypyläinen toppi). Kiitos. :)

  • Sanni

   Marianna on kuulema saanut korun anopiltaan joitain vuosia sitten. Merkki on kreikkalainen.

   On kyllä tosi kaunis..! Tykkään ylipäänsä kaikista Mariannan koruista. Ihailen toisten koruja (ja muitakin asusteita) vaikka en itse osaa niitä käyttää muuta kuin poikkeustilanteissa – kun muistan! :D

   • Jonttu

    Ihana koru joka tapauksessa. Itse olen ihan hulluna siroihin kaulakoruihin.

 8. Charming Nails

  Hih miten hauska postaus! Erilainen ja ihan oman kaavan mukaan tehty, siksi niin hauska ja hyväntuulinen. Ei-niin-perinteinen tässä ja tässä paletti, tässä meikkikuvat sillä. Odotan toki sinunkin postaustasi tästä. Itsellä on Smoky ostoslistalla mutta nyt on aika paljon muita menoja joten siirrän tämän hankinnan kevääseen :) luulen että aika hyvän yliannostuksen tulee saamaan, kohta tätä esittelee kaikki :D

  • Sanni

   Erilainen ja ihan oman kaavan mukaan tehty, siksi niin hauska ja hyväntuulinen.

   Samaa mieltä :) Oli hauska nähdä miten ns. ”tavis”, ei meikkipostauksia tekevä ihminen esittelee meikkituotteen :) Jotenkin freesi erilaisuudessaan :)

   luulen että aika hyvän yliannostuksen tulee saamaan, kohta tätä esittelee kaikki :D

   Kyllä, tätä voi olla odotettavissa.. :D

 9. Mindelll

  Ihana Marianna! Marianna-postauksia on niin kiva lukea, kun jotenkin ihan huokuu positiivisuus tänne ruudun toiselle puolelle :) Sun pitäis Sanni houkutella Marianna pitämään omaa blogia!

  Olen kamalan laiska kommentoimaan, mutta nyt kun tänne kommenttiboksiin tuli kerrankin eksyttyä, niin täytyy kiittää kovasti mielenkiintoisista Kreikka-postauksista. Ihanaa päästä sun ”mukana” katsomaan mielettömiä paikkoja. Kirjoitat niin elävästi, että melkein välillä tuntee Kreikan auringon lämmön. Ja sitten havahtuu Suomesta viltin alta :D Pakko kyllä joskus itsekin päästä Kreikkaan saarihoppailemaan ja sitten tulee kyllä nämä sun postaukset todelliseen tarpeeseen :)

  • Sanni

   Toivottavasti Marianna saa näitä kommentteja käännettyä google translatella tai jollain :) Tai mä käännän näitä hänelle sitten viimeistään kun nähdään taas Ateenassa :)

   Niinpä – Mariannalla voisi olla toisenlainen ura suomalaistuneena keikkalaiskauneusbloggarina ^_^ Miehensä saattaisi tosin olla tästä käänteestä vähän pahoillaan.. :D

   Kiitos muutenkin kommentistasi, Mindell! :)

   Ja kiitos kaikille muillekin tähän kommentoineille, en vain taas ole tänään ehtinyt juuri kommentteihin reagoimaan kun istuin useamman tunnin bussissa ja bussiasemalla matkalla Pargaan, ja nyt olen ihan uuden kohteen lumoissa. <3 Nytkin vain nopeasti kämpillä tuomassa jogurttia jääkaappiin, sitten vain takaisin ulos illalliselle ja nauttimmaan ihanasta tunnelmasta :)

   *

   Edit. Hahah, nyt kun luin Mindellin kommentin myöhemmin uudestaan, niin huomaan että luin jostain syystä aiemmin että mun pitäisi houkutella Marianna Suomeen bloggaamaan..! :D Mistähän mun aivot tuon Suomen kommenttiin lisäsi? ^_^

 10. Minnas

  Ihana postaus!

 11. Elli

  Marianna on ihana! :) Heti kun ekassa kuvassa näkyi Marianna tuuletin mielessäni että jes!

  Love this, Marianna you are awesome!

 12. milipili

  Huippu postaus! Mulla on jo oma Smoky tai kunhan haen sen postista (:

 13. Taru/MissAria

  You go girl!

 14. Tiia – Littlebigthings

  Olipa kiva postaus!
  Ja hiemankos heräsi himo tuota palettia kohtaan. Tiedän mitä kirjoitan ekana joulupukin toivelistaan :)

 15. Taija

  GORGEOUS!

  Loistava esittelypostaus, jotenkin niin aito ja onnistunut! Friggin’ amazing. Tällaisia on ihana lukea ja katsoa. ^^ Palettihimo iski tännekin ja lujaa juurikin tämän postauksen myötä. :D

  //In case Marianna reads these comments, here’s the English version: Such a great presentation post, so genuine and successful in every single way! Posts like this are so enjoyable to read and to look at. Thanks to you, I feel like I need this palette in my life as soon as possible :D

 16. Myy / Nutturapää

  Hihi, ihana <3

 17. Siiri

  Kiva kun laitoit uusintana linkin tähän, kun en ollut huomannut aikoinaan. Marianna on niin jotenkin ihana :)))

  • Sanni

   :)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.