Urang-kuulumisia

Tänään olisi luvassa viimeisimpiä kuulumisia minimalistiselta lemppari-sarjaltani Urangilta. :) Sarja on mm. saanut uuden, raikkaan ja vähän yllättävänkin perheenjäsenen..!

Disclaimer: olen töissä Urangin maahantuojalla. Tuotteet olen saanut töistä.

Urang on se sarja, joka käytännössä mullisti koko ihonhoitorutiinini. Juuri Urangin ihonhoitofilosofiaan kuuluu seerumien, öljyjen ja kasvovesien sekoitus, ja perehtyessäni Urangiin hurahdin täysin tähän tapaan hoitaa ihoa. Se toimii minulla, ja löysin ikäänkuin ”ihonhoitokotiini”. Muutama viikko sitten minulla oli suuri ilo tavata sarjan luoja Jina Lee, kun hän oli Suomessa lyhyellä vierailulla. Olin kuin fani joka tapaa idolin… ☺️🤩

Jina Lee on taustaltaan aromaterapeutti ja eteerisillä öljyillä ja niiden komponenteilla onkin vahva rooli Urangin ihonhoitotuotteissa. Lisäksi Jina suhtautuu muihinkin käyttämiinsä ainesosiin intohimolla, jollaista en ole vielä minkään muun brändin kohdalla todistanut. Jinalle jokainen Urang-tuote on todella henkilökohtainen ja hän hioo reseptiä hartaasti ja pieteetillä kuin mestarikokki gastronomisia taidonnäytteitään. Löytääkseen tuotteisiin kaikkein parhaat raaka-aineet Jina kiertää henkilökohtaisesti ympäri maailmaa tutustumassa eri viljelijöihin ja tuottajiin. Löytäessään jotain aivan erityistä, Jina on valmis suojelemaan tuotteen kokoonpanoa poikkeuksellisella tinkimättömyydellä, josta kerron lisää tuonnempana.

Tämä on jotain jopa vähän kreisiä, mutta lopulta hyvällä tavalla kreisiä, rakastan tällaista intohimoista suhtautumista asiaansa..! Intohimoiset ihmiset inspiroivat minua. 🔥

Mennään sitten varsinaisiin uutisiin :)

SERTIFIKAATTI

Urangin tuotteet ovat viime vuodesta saakka käyneet läpi luonnonkosmetiikan sertifiointiprosessia, ja suurella osalla tuotteista on nyt Cosmos Organic – tai Cosmos Natural -sertifikaatti. Osa on vielä läpikäymässä prosessia ja muutama tuote ei tule sertifikaattia saamaan – mutta tämä ei liity mitenkään niiden luonnollisuusasteeseen joka on kaikissa Urang-tuotteissa 100%.

Tällä hetkellä sertifioidut tuotteet ovat:

CLEANSING OIL – Cosmos Organic
CREAMY BUBBLE FOAM CLEANSER – Cosmos Natural
ORGANIC ROSE MIST – Cosmos Organic
PEFRECT DAILY MIST – Cosmos Organic
CICA SOOTHING AMPOULE – Cosmos Organic
YUJA VITA AMPOULE – Cosmos Organic
TRUE ROSE REPAIR ESSENCE – Cosmos Natural
VITAMIN OIL SERUM – Cosmos Organic
GLOW OIL SERUM – Cosmos Organic
SOS MULTIBALM – Cosmos Organic
LOVE CICA OPUNTIA MASK – Cosmos Natural
LOVE ROSE HIBISCUS MASK – Cosmos Organic
CACTUS OASIS CREAM – Cosmos Organic

Mun lemppari-anti-age-seerumi #1

Tämän vuoden aikana sertifikaatin saavat vielä Pink Everlasting Ampoule (Cosmos Organic) sekä Rose Ceramide Cream (Cosmos Natural).

Sertifioinnin myötä tuotteet lanseerattiin myös Sokoksiin ja Sokos Emotion -myymälöihin, Urangiin voi siis käydä tutustumassa nyt myös näissä liikkeissä :)

Sitten ovat ne kolme tuotetta, jotka eivät saa sertifikaattia. Yksi niistä on tässä kuvassa, ja kaikki kolme kuuluvat ”siniseen perheeseen”: Blue Oil Serum, Blue Power Ampoule ja Clarifying Blue Mask.

Nyt päästään siihen erityislaatuiseen, suojeltavaan reseptiin.

Blue-tuotteet jäävät ilman sertifikaattia, koska Jinan löytämä ja tuotteissa aktiiviaineena käytetty kamomillaöljy on laadultaan niin erityistä, että Jina ei kilpailullisista syistä halua paljastaa öljyn tuottajaa. Kaikkien raaka-aineiden tuottajat tulee ilmoittaa sertifiointitaholle sertifikaattia hakiessa. Jina ei halua arvokkaan kamomillansa tuottajaa paljastaa, mikä saattaa tuntua kummalliselta, mutta Etelä-Korean kosmetiikkamarkkinat ovat erittäin kilpaillut ja tehokkaat raaka-aineet tuotekehittäjien ylpeys ja kilpailuvaltti.

Näin ollen Blue-tuotteet jäävät vaille sertifikaattia. Tuotteiden sininen sävy muuten tulee nimenomaan kamomillaöljystä ja sen sisältämästä kamatsuleenista. Kamatsuleeni vaikuttaa tulehduksia ehkäisevästi ja parantaa vahingoittuneita kudoksia.

UUTUUSTUOTE CACTUS OASIS CREAM

Urangin minimalistinen valikoima kasvaa harvoin, ja tänä vuonna joukkoon liittyi yksi uusi tuote: Cactus Oasis Cream. Voidemaisena tuotteena tämä oli yllättävä tulokas Urangin öljy & seerumi -vetoiseen ihonhoidon lähestymistapaan, mutta toisaalta voiteiden käyttäjät ovat kuluttajaryhmä, joka ei katoa mihinkään. Voiteillekin on tarpeensa ja tilauksensa, ja Cactus Oasis Cream täydentää upeasti Urangin jo olemassaolevia voiteita. Se tuo valikoimaan viimein raikkaan, vesivoittoisen voiteen – tämä on ihan erilainen kuin Rose Ceramide Cream ja SOS Multibalm.

Tässä voiteessa on nyt kuulkaas luonnonkosmetiikassa erittäin harvinainen, geelivoidemainen ja lähes sorbettimainen koostumus. Koostumus on niin harvinainen, että olen toistaiseksi kohdannut sellaisen vain yhdessä ainoassa tuotteessa (Laveran Hydro Sensation).

Cactus-voide tuntuu iholla aivan ihastuttavalta: se on viileän raikas ja vesimäisen kevyt ja jättää iholle todella virkistävän ja ihanan kosteutetun tunteen. Kuin lähdeveden pirskahdus kasvoille, kera ihoa pehmentävän ja mukavasti ravitsevankin vaikutuksen.

Raikkaan voiteen pääaktiiviaine on kaktusviikunauute, jota voiteessa on peräti 71,6%. Samaa Opuntia Humifusa -lajikkeen kaktusviikunauutetta on myös Blue Power -ampullissa (eli seerumissa, Koreassa ampulli tarkoittaa tehokkaampaa seerumia). Kaktusviikunauute kosteuttaa, rauhoittaa ja Opuntia Humifusan tapauksessa myös vahvistaa ihoa ja korjaa vaurioitunutta suojamuuria. Lisäksi kaktusviikuna on erittäin antioksidanttinen.

Voiteen hienossa ainesosakattauksessa on myös skvalaania, aloe veraa, jojobaöljyä, centella asiaticaa, fermentoitua papu-uutetta, vihreää teetä ja keramideja. Vaikka koostumus on äärimmäisen raikas ja vesivoittoinen, tarkkaan harkittu pitoisuus tehokkaita lipidikosteuttajia kuten keramideja tekee voiteesta hoitavamman tuntuisen kuin ”perusemulsio”.

Voide sopii ihanteellisesti kosteusköyhälle ja ikääntyvälle iholle, myös rasvoittuvalle iholle. Urangin mix & match -filosofian mukaisesti voiteen voi tuunata oman ihon tarpeiden mukaan: kuivalle iholle voiteeseen sekoitetaan pari tippaa Urangin öljyseerumia, oikein kuivalla iholla toimii sekoitus Cactus-voidetta ja SOS Multibalmia.

Kertaan tässä vielä omaksi – ja ehkä teidänkin iloksi – mun Urang-ihonhoitorutiinin. :) Toki käytän muidenkin merkkien tuotteita ja yhdistelen Urangia muihin merkkeihin, mutta jos hoitaisin ihoani pelkästään Urangilla, rutiinini olisi kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä:

AAMU: PERFECT DAILY MIST -kasvovesi // sekoitus VITAMIN OIL -kasvoöljyä ja CICA SOOTHING AMPOULE -seerumia

ILTA: ROSE MIST -kasvovesi // sekoitus VITAMIN OIL -kasvoöljyä ja PINK EVERLASTING AMPOULE -seerumia

Puhdistus Natural Cleansing Oil -öljyputsarilla.

Aamu- ja iltakombon ero on lähinnä se, että iltaan valitut tuotteet ovat anti-age-vaikutteisempia. Toisaalta, jos ihoni tuntuu kuivemmalta, käytän illalla mieluummin Glow Oil’ia koska se on Vitamin-öljyä ravitsevampaa ja kosteuttavampaa. Glow Oil sopii iltaan koska se sisältää sitrusöljyjä, jotka taas eivät ole ihanteellisia päiväsaikaan (sitrusöljyt herkistävät ihoa auringolle).

Perfect Daily Mist -kasvovedessä on hieman voimakkaampi ja aromaattisempi tuoksu kuin ruusuvedessä, siksi tykkään siitä juuri aamuisin. Vitamin Oil Serum -kasvoöljyssä on Rosa Rubiginosa -laadun ruusunmarjaöljyä, mikä tekee siitä erinomaisen tehokkaan öljyseerumin ryppyiselle iholle –> meikäläinen. Muutenkin Vitamin Oilin koostumus on upea, erityisesti meille, joiden nassu on ikääntynyt ja jotka rakastamme eteerisiä öljyjä: se sisältää laventelia, mirhamia, frankinsensia ja ruusuöljyä, fantastinen cocktail joka uudistaa ja korjaa ihoa.

Aijoo, tällainenkin päivitys on tapahtunut: Perfect Daily Mist on saanut uuden pakkauksen ja on nyt mielestäni tyylikkäämpi kuin aikaisempi metallinen. Sisältö on pysynyt samana.

VINKKI: Joliella on parhaillaan synttärikampanja 29.5. asti ja kaikki Urang-tuotteet alkaen -20% alennuksessa. Myös postikulut ovat ilmaiset kamppiksen ajan.

Urangin tuotteet ovat arvokkaita, joten alennukset ovat aina kiva juttu 👍

Ja vielä extravinkki: Urangin öljyjä saa myös matkakokoisina. Itselläni on täällä Ahvenanmaalla mukana nämä kaksi :) 14 ml koko maksaa Jolien kamppiksessa 28€, täysikokoiset öljyt 49,60€.

Jos saisin suositella yhtä öljyä Urangilta, se on ehdottomasti Vitamin Oil! 🙏🏻 Seerumeista ilman muuta Pink Everlasting. 💕

Kun kerroin Jina Lee’lle, että Pink Everlasting on ihan kaikkein suurin suosikkituotteeni Urangilta Jina vastasi, ”Tiedätkö, kehitin tämän tuotteen itselleni, kun lasteni syntymän jälkeen katsoin peiliin. Tajusin, että naamani ei enää näytä entiseltä ja halusin tehdä asialle jotain. En kuitenkaan halunnut surra vanhenemistani. Ajattelin: haluan luoda tuotteen, joka auttaa minua ikääntymään arvokkaasti. Ja niin kehitin Pink Everlasting -seerumin. Sen filosofia on: Age gracefully.”

 

💕

kauneus luonnonkosmetiikka ihonhoitotuotteet
Kommentit (31)
 1. Ei liity tähän, vaan hyaluronihappoon. Oli aiemmin puhetta, että esim. Mossan juice jellyn alle on hyvä laittaa kasvovettä, jotta hyaluronihappo saa siitä kosteutta. No entäs esim. Bybin mega mist? Sen ohjeissa käsketään vaan suihkuttamaan kasvoille. Mistä se repii tarvittavan kosteuden, ihostako? Silloinhan se ei ihan aja asiaansa?

  1. Mistä se repii tarvittavan kosteuden, ihostako?

   Se repii sen kasvovedestä :) Bybin Mega Mist sisältää suurimmaksi osaksi vettä, kuten kaikki kasvovedet. Kasvovesien koostumuksesta jopa 90% on vettä ja varsinaisia aktiiviaineita on hyvin vähän suhteessa veteen. Kasvovesien humektantit käyttävät hyödykseen kasvoveden sisältämiä vesimolekyyleja, se on sitä kosteutta, jonka ne sitovat ihoon.

   Toki seerumeissa ja jellyissäkin on vettä, mutta ei yhtä paljon kuin kasvovesissä. Hyaluronihappo tarvitsee runsaasti vesimolekyylejä, koska sen reppu, jonne se vesimolekyylejä jemmaa, on niin suuri ☺️ Se haluaa täyttää reppunsa ahnaasti :) Siksi sille on hyvä tarjota matskua tähän 🤗💦

   1. Kiitos infosta. Voin siis suihkutella huoletta :)

 2. Epätoivoinen
  19.5.2022, 12:16

  Sopiiko Urang herkälle iholle? Olen täysin luovuttanut uusien tuotteiden kokeilun, kun tuntuu että aina menee rahat hukkaan kun iho ei siedäkään. Tähän mennessä ainoa toimiva luonnonkosmetiikka omalle iholle on ollut laponie of scandivania. Kiitos tästä suosituksesta muuten sinulle! Luin tuotteista täältä ja uskalsin ostaa alennuksesta kokeiluun.

  1. Sopiiko Urang herkälle iholle?

   Ei välttämättä, jos sinulla on yhtään herkkyyttä eteerisille öljyille. Oikein herkälle iholle ei suositella eteerisiä öljyjä, sillä ne ovat hyvin aktiivisia aineita. Niillä on siis paljon enemmän vaikutuksia kuin vain tuoksu.

   Lähes kaikissa Urangin tuotteissa on eteerisiä öljyjä ja kasvovesissä eteeristen öljyjen osia (kukkaisvedet ovat eteeristen öljyjen tislauksen sivutuote).

   Parhaiten herkälle iholle sopivat Rose Mist ja Cica Soothing -seerumi (tässä tuotteessa ei ole lainkaan eteerisiä öljyjä). Öljyistä Brightening Blue sopii parhaiten, jos sinulla ei ole mykerökukkais-allergiaa (tuote sisältää kamomillaa). Kamomilla on jännä ainesosa, sillä se tunnetaan rauhoittavasta ja ihoärsytystä lievittävästä vaikutuksestaan, mutta mykerökukkais-allergikoille vaikutukset ovatkin päinvastaiset. Toisaalta, jos on allerginen, tietää toki varoa tuotteita joissa on allergiaa aiheuttavia aineita.

   Oikein herkkäihoisena välttäisin kyllä todennäköisesti kaikkia eteerisiä öljyjä. Tällöin Urangilta ainoastaan Cica Soothing Ampoule -seerumi saattaisi toimia.

  2. Voin lämpimästi suositella turkoosia Cica soothing ampullia, oma herkkä,ohut ja couperoottinen iho suorastaan rakastaa sitä! Ihoni piti siitä enemmän kuin Laponien rauhoittavasta seerumista.

   1. 😍🙏🏻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *