Upeita uutuuksia Mádaralta: PHA-kuorinta ja ultrakosteuttava SPF 15 -päivävoide

Kaupallinen yhteistyö: Mádara

Mádaralta on jälleen ilmestynyt kiinnostavia uutuuksia. Time Miracle -sarja on saanut täydennystä suojakertoimellisesta ja ultrakosteuttavasta päivävoiteesta sekä kuorivasta PHA-yöseerumista. Oma ihoni todellakin tykkäsi näistä uutuuksista! 😍

Tuotteet sopivat oikein hyvin myös kimpassa käytettäväksi, sillä PHA-kuorinnan yhteydessä kasvot kannattaa päiväsaikaan suojata UV-suojan sisältävällä voiteella.

Kuorivalla seerumilla heleytät, tasoitat ja silotat ihoa, SPF 15 -päivävoiteella kosteutat tehokkaasti ja suojaat ihoa.

RADIANT SHIELD -PÄIVÄVOIDE SPF 15 49,90€ / 40 ml

Radiant Shield -päivävoide onnistuu yhdistämään kaksi asiaa; aurinkosuojan ja erittäin tehokkaasti kosteuttavan koostumuksen. Aurinkosuojalliset tuotteet harvoin ovat erinomaisia kosteuttajia ilmeisestä syystä; UV-filtterin osuus vie tilaa kosteuttavilta ja hoitavilta ainesosilta. Radiant Shield -päivävoiteessa UV-suoja on maltillinen SPF 15, mikä mahdollistaa hoitavamman koostumuksen.

Radiant Shield ei ole varsinainen aurinkovoide, eli sitä ei ole suunniteltu biitsille monen tunnin auringonpalvontasessioihin. Se on enemmänkin city-olosuhteisiin sopiva anti-age-voide, joka suojaa ihoa lyhyempien aurinkoaltistusten vaikutuksilta.

UV-filtterinä koostumuksessa toimii sinkkioksidi, joka tuo laajan kirjon UVA- ja UVB-suojan. Tiesitkö muuten, että sinkkioksidi suojaa titaanidioksidia paremmin myös UVA-säteiltä? ☀️

Kuten muissakin Time Miracle -sarjan voiteissa, Radiant Shield -päivävoiteessa on koivunmahla-pohja veden sijaan. Muita hoitavia sekä anti-age-vaikutteisia aineita ovat kiinteyttävä plankton-uute sekä Mádaran patentoima erittäin antioksidanttinen Cell Repair Bio -yhdiste, joka koostuu puna-apilasta, poimunlehdestä, tyrnistä, keltamatarasta, hevoskastanjasta sekä peltokorteesta. Kosteuttavuudesta vastaavat koivunmahla, glyseroli, hyaluronihappo, lesitiini sekä mehiläisvaha.

Arvelen, että juuri mehiläisvahan okklusiivisuus tekee Radiant Shield -voiteesta niin kosteuttavan ja samalla suojaavan tuntuisen. Tämä voide ei ”hulahda ihoon”, vaan jättää ihoon hoidetun ja suojaavan pinnan. Kuivunut ihoni on nauttinut tästä koostumuksesta suunnattomasti. 😙

Voiteessa on kaunis vaaleanpunertava sävy. Kokonaisuudessaan hemmottelevan tuntuinen, hoitava voide. Kukkaismetsäinen tuoksu on madaramainen ja miellyttävä.

REFACE SLEEP & PEEL -SEERUMI 48,50€ / 30 ml

Jes, tätä olen Mádaran kaltaiselta sarjalta jo odottanutkin! Reface Sleep & Peel vastaa ajan PHA-happotrendiin. Olen pitkään puhunut blogissa PHA:sta eli polyhydroksihapoista, ja odottanut, että tätä ammattilaisten ylistämää ainesosaa alkaisi näkyä laajemmin myös kuluttajapuolen tuotteissa, ja nyt trendi on viimein käsillä. 👏

Mádaran Sleep & Peel -seerumi sisältää PHA:ta laktobionisen hapon muodossa. Sitä on incissä heti toisena koivunmahlan jälkeen, ja pitoisuus on oikein tehokkaasti silottava. PHA on kuitenkin hellävarainen ainesosa, juuri siinä piilee sen hienous. Se on tehokas, mutta huomattavasti paremmin siedetty kuin AHA-hapot, ja sopii myös herkälle iholle. (Jos sinulla on superherkkä iho, suosittelen kuitenkin testaamaan seerumia ensin pienelle ihoalueelle.)

Oma ihoni jää Refacen jäljiltä supersiloiseksi ja pehmeäksi. Tykkään myös valtavasti tuotteen koostumuksesta, joka ei ole perinteistä ohutta seerumia, vaan hyvin miellyttävän tuntuista, sileää emulsiota. Tämä seerumikoostumus on tuttu mm. viime syksynä ilmestyneestä Derma Collagen -linjan seerumista, joka myöskin on voidemainen.

Jos Reface -seerumin päälle haluaa laittaa yövoiteen tai muun hoitotuotteen, tulee odottaa 60 minuuttia, jotta PHA ehtii imeytyä kunnolla ja lähteä vaikuttamaan. Parhaimman tuloksen saat, kun vältät muiden tuotteiden käyttöä ja jätät Reface-seerumin kasvoille yksinään.

Seerumia suositellaan käytettäväksi 3 kertaa viikossa tai 30 päivän kuurina 2-3 kertaa vuodessa. Suojaa iho päiväsaikaan UV-suojan sisältävällä tuotteella Reface-kuurin aikana.

Seerumi pureutuu tehokkaasti ikääntymisen merkkeihin kuten hyperpigmentaatioon, juonteisiin sekä ihon velttouteen. Ihosta tulee sileämpi, kirkkaampi, tasaisemman sävyinen ja kiinteämpi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös ongelma- ja akneiholle.

Laktobioninen happo on seerumin pääasiallinen vaikuttava aine. Muita hoitavia ainesosia ovat koivunmahla, jojobaöljy, glyseroli, sodium pca, hyaluronihappo, bisabolol ja tyrniuute.

Uutuudet ovat jo saatavilla kaupoissa. :)

”Olen kiinnostunut näistä, mutta miten yhdistän nämä jo olemassaolevaan ihonhoitorutiiniini?”

Päivävoide: vaihda tavanomainen päivävoiteesi Radiant Shield -päivävoiteeseen kesäksi. Koska voide on niin kosteuttava, se riittää täysin korvaamaan normaalin päivävoiteen, tämä on ainakin oma kokemukseni. 🙂👍

Kuorinta: jos käytät tällä hetkellä jotain muuta entsymaattista tai happokuorintaa, älä käytä niitä samanaikaisesti Reface-seerumin kanssa. Jos otat Reface-seerumin säännölliseen viikottaiseen käyttöön (3 x viikossa), voit halutessasi tehdä silloin tällöin myös mekaanisen raekuorinnan, mutta jätä pois muut kemialliset kuorintatuotteet. Jos teet Reface-seerumilla kuurin, jätä kuurin ajaksi pois kaikki muut kuorintatuotteet.

Onko lukijoiden joukossa PHA-happotuotteiden käyttäjiä? Onko joku jo ehtinyt kokeilemaan näitä uutuuksia?

kauneus luonnonkosmetiikka
Kommentit (19)
 1. Kuulostaa jälleen kerran aika hyvältä tuo yökuorinta. :) Pha on itselleni tuntematon (vielä). Käytön tällä hetkellä mantelihappotuotetta pari kertaa viikossa. Tekeekö tuo Pha jotain vielä enemmän tai onko siinä muita etuja esimerkiksi juuri mantelihappoon nähden?

  1. Tekeekö tuo Pha jotain vielä enemmän tai onko siinä muita etuja esimerkiksi juuri mantelihappoon nähden?

   Mun piti ihan perehtyä tähän, vastaus ei tullut tällä kertaa ”kuin apteekin hyllyltä” :D

   Lyhyesti: Manteli- ja PHA-hapoilla on paljon yhteistä, mutta PHA-hapot sopivat mantelihappoa paremmin kuivalle, herkälle ja ihottumaiselle iholle. PHA-hapot sitovat kosteutta mantelihappoa paremmin ja vahvistavat ihon suojabarriääriä (aargh, rasittaa joka kerta käyttää tätä sanaa, kun siitä kerran annettiin täällä ”finglish”-noottia! :D). PHA-hapon sanotaan sopivan myös rosacea-iholle, mantelihapon ei.

   Löysin taulukon, jonka mukaan PHA-hapot ovat kaikkein hyödyllisin (kuorivien) happojen ryhmä juuri kuivalle iholle. (Laitoin ’kuorivat’ sulkuihin, kun onhan myös muita kuivalle iholle erittäin hyviä happoja, kuten hyaluronihappo ja lukuisat rasvahapot, mutta ne eivät ole kuorivia… :))

   1. Kiitos Sanni! Ehkä pitäydyn toistaiseksi tässä mantelihapossa, sillä se sopii omalle iholle niin hyvin. Laitan tosin korvan taakse tuon Madaran tuotteen, sillä tuo kosteutta sitova ominaisuus kuulostaa niin hyvältä. :)

 2. Sain muuten siitä We Care Iconin suihkeesta tosi hyvän suihkepullon. :)

  1. Hyvä, että siitä oli edes jotain hyötyä :)

   Kerroinkos mä täällä (tai IG:n puolella), mitä mun We Care Icon -pullolle tapahtui… Lievästi huvittavaa..! 😂 Kun edellisen kerran tein kyseisestä kasvosuihkeesta julkaisun Instaan, ja kirjoitin tuotteen plussaksi sen fantastisen hyvän mikrosuihkemekanismin – pullo tippui mun kädestä vain 5 minuuttia julkaisun jälkeen ja suihkekorkki meni rikki…! 😆😅 Että se siitä hyvästä suihkeesta mun osalta..! Käsittämätön ajoitus hajoamisella…!

   1. En ollut tietoinen tuosta aksidentista. Mutta pullon sumuominaisuus on todella hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *