Upeaa niin sisältä kuin ulkoa – Lumene Ajaton

Aaaaawwws mitkä ihanat pakkaukset! Voi Lumene, Lumene!

Jo Harmonia-sarja hurmasi minut kauneimmalla pakkaus-designilla mitä Lumenelta on koskaan nähty, ja uusin sarja Ajaton (Ageless) seuraa peesissä erittäin tyylikkäillä ja UPEAN värisillä pakkauksilla…! Siis aaah tämä liukuvärjätty liila kultaisilla teksteillä, en voi kylliksi laittaa boldausta ihastukselle jota tunnen näitä purkkeja kohtaan. Mahtavaa, Lumene!

JA – saa purkkien sisältökin minulta kiitosta! :)

Näissä ei ole kuin yksi ”vika” – Ajaton on kehitetty 50+ iholle, ja ihan siellä en vielä ole. Tietenkään ikäsuositus ei tee tuotteista minulle automaattisesti sopimattomia, mutta tässä tapauksessa koostumus on myös formuloitu selvästi ns. ”aikuisen ihon” mukaiseksi, ja on täyteläisempi kuin oma makuni.

Olen saanut tuotteet Lumenelta.

Ajaton-sarjan tuotteissa on käytetty aika innostavia ainesosia..! Nyt on kyllä viimeisten vuosien tuotekehityksen perusteella sanottava että Lumene alkaa tosiaan nostaa ainesosaprofiiliaan. :)

Lumene itse nostaa Ajattoman markkinoinnissa esiin mukavan kuuloiset puolukan kantasolu-uutteen, fermentoidun lakan (jep, fermentoitua..!) sekä kanervan kukkauutteen. Luontoon ja kasveihin liittyvät nimet mainonnassa luovat aina positiivisia mielikuvia, mutta paatunut kosmetiikkanörtti bongaa ilahduttavista inceistä näiden lisäksi myös vähemmän seksikkään kuuloisia mutta SUPERhyviksiä ainesosia kuten niasiiniamidia, adenosiinia, glukonolaktonia (PHA-happo), skvalaania, fytosphingosinea ja kolesterolia. Ja mukavan kuuloisista kasvimaailman hyviksistä mainitsemisen arvoisia ovat vielä Lumene-vakkari, erittäin antioksidanttinen lakansiemenöljy sekä rauhoittava ja ravitseva herkän ihon ystävä kauraöljy.

Fermentoituja raaka-aineita, niasiiniamidia, PHA-happoa, hyaluronihappoa – oikeasti aika vaikuttavaa, Lumene!

Ajaton Pressed Serum

50 ml / 49 €

Tämä oli minulle henkilökohtaisesti sarjan kiinnostavin tuote: tiivistetty seerumi. Mitä se on?

Selvisi, että se on kasvovoide, joka vain on nimetty seerumiksi tiivistetyn aktiiviainekoostumuksensa perusteella. Voiteen koostumus on hienostuneen tuntuinen ja on kasvoilla täyteläisempi kuin odotin. ’Seerumi’-nimitys petasi odotukset jollekin raikkaammalle ja notkeammalle, mutta Ajaton Pressed Serum’in koostumusta voisi kuvata sanoilla ’sorbettimainen, täyteläinen geelivoide’. Siinä on selvästi (etenkin selektiivisten sarjojen) aikuisen ihon voiteille tyypillinen ”jämäkkä” ja suojaava tuntu – mutta rasvainen tämä voide ei ole.

Niasiiniamidi, tuo anti-age-ainesosien top-vitoseen kuuluva tähti, on incissä jo neljäntenä. Lisäksi Pressed-seerumissa on hoitavina ainesosina skvalaania, kauraöljyä, puolukansiemenöljyä ja -uutetta, lakansiemenöljyä ja alempana incissä adenosiinia, hyaluronihappoa, keramideja ja PHA-happoa. Voiteessa on mukana paljon myös koostumusta säätäviä ainesosia, se venyttää incin pitkäksi.

Kenelle? Anopille * joululahjaksi <3 (Omani annoin jo etuajassa :))

Ajaton Silmänympärysvoide

15 ml / 39 €

Sarjan silmänympärysvoiteessa oli minulle mieleisin koostumus, se on kevyimmän tuntuinen. Voide on hajusteeton.

Silmänympärysvoiteessa on samoja hoitavia ainesosia kuin tiivistetyssä seerumissa, mutta lisäksi kärjessä on avokadoöljyä ja betaiinia. Koostumus on geelivoidemainen ja se tuntuu erittäin kosteuttavalta, eikä hulahda ihoon liian nopeasti – silmänympärysiholla haluan ehdottomasti ravitsevamman, pehmentävämmän ja suojaavamman voidekoostumuksen kuin muualle kasvoihin.

Tällä hetkellä silmänympärykseni ovat ihan eri sarjaa muun ihoni kanssa – jos muu iho pärjääkin vielä ”3-kymppisen voiteilla”, niin silmänympäryksillä ovat käytössä jo ikääntyneen ihon järeimmät aseet ja silottavimmat, suojaavimmat koostumukset :) <3 Jei, ihana ihonhoito! ^_^

Kenelle? Kaikille joiden silmänympäryksillä alkaa jo näkyä juonteita ja ryppyjä.

Ajaton Päivävoide SK 30

50 ml / 45 €

Ajaton-päivävoiteessa on sama kimara hoitavia ainesosia kuin tiivistetyssä seerumissa, mutta pienemmillä pitoisuuksilla. Tässä voiteessa ”päätähti” on korkea UV-suoja, joka itsessään on tietysti THE anti-age-ainesosa. UV-filtteri vaikuttaa kuitenkin aina voiteen koostumukseen, ja Ajattomassa voi tuntea UV-suodattimien jähmentävän vaikutuksen. Hieman jäykästi levittyvä koostumus ei ole omaan makuuni, ja muutenkin voiteessa voi aistia saman ”aikuisen ihon täyteläisyyden” kuin tiivistetyssä seerumissa.

Ainesosiensa puolesta oikein hyvä voide, mutta kosmeettinen miellyttävyys ei ollut tässä se mukavin mahdollinen minun ihollani.

Kenelle? Anopille * joka on tietoinen ultraviolettisäteilyn haitoista iholla ;)

*) Kyllä, voisin suositella voiteita muillekin kuin anopeille.

Hintatasoltaan Ajaton on tällä hetkellä Lumenen kallein sarja, ja hivuttautuu yhä lähemmäs selektiivistä hintakenttää. Vai onko tämä jo teidän mielestänne ihan reilusti kallista…? Ainesosaprofiilinsa puolesta Ajaton alkaa kyllä olla selektiivisessä jengissä, minusta ainesosat eivät yhtään kalpene ”Dioreille” tai jopa voittavat ne, ainakin osan sele-sarjoista.

Viisi kymppiä Lumene-voiteesta on psykologisesti kuitenkin aika kova hinta, ainakin meille Lumenen ykkössukupolven ihmisille jotka kasvoimme edullisten ”koko perheen” sinisten purkkien kanssa. Mutta tämä on suunta johon Lumene haluaa brändiään viedä, ja tulevaisuuden Lumene-asiakkaille nämä hinnat ovat totuttu normi. Mietittiin tätä yksi päivä kaverin kanssa. Me vanha sukupolvi vielä mutisemme Lumenen uudelleenbrändäyksen vaikutuksesta hintakehitykseen, mutta uudet Lumene-asiakkaat eivät tiedä mitään Suuren Kotimaisen menneisyydestä. 10 vuoden päästä kukaan ei todennäköisesti enää yski selektiiviselle Lumenelle vaan se on Lumenen uusi normi.

Ehkä.

Tällaisia ajatuksia tänään. Ja lepuuttakaamme silmiä vielä tässä ihanassa, kauniissa pakkauksessa. Minä ainakin lepuutan <3

Kommentit (38)
 1. Ai että! Lumene on kyllä pop! Tilasin Lumenen joulukalenterin ihan siitä syystä, että siinä näytti olevan useita tuotteita joita haluan testata. Sekä tietty useita jo lemppareita. Olen aivan ihastunut kaikkeen, avasin siis jo, testasin Instant glow serumia (?), Valo kasvonaamioo sekä Sisu päivä/yövoidetta. (Nimet voi olla väärin..) mutta AAAAA.. Miten ihania!! <3
  Tätä sarjaa kalenterissa ei kyllä ollut, Lumenen kokemusteni perusteella rahat ei mene hukkaan.. :).
  Onkos sinulla joulukalenteria? Mulla on sit jouluksi vielä Feeluniquen kalenteri, taitaa olla pikku-purnukoita jo koko ensi vuodeksi varastossa sit.. Mutta on niitä kiva testailla, ei tule sit ostettua sikaa säkissä:)

 2. ’Hiukan’ ristiriitaista, että sarja julkaistaan nimellä ’Ajaton’, mutta ikäsuosituksena on kuitenkin 50+..!!

  1. Joo, itse asiassa tuon nimen perusteella luulin itsekin että sarja olisi suunnattu laajemmalle ikähaarukalle. Toisaalta alle 4-kymppisille on Lumenella jo monen monta sarjaa, siinä mielessä iäkkäämmän pään lisäys on perusteltu.

   1. Ehkä markkinoinnin olisi voinut sitten suunnata ’kaikille tehokasta hoitoa kaipaaville, ikää katsomatta’..

    Pressed serum kuulostaa kiehtovalta, täytynee hankkia vaikka äidille lahjaksi.. (vannoutunut Shiseido-fani, joka yleensä dissaa Lumenea..)

   2. Itse ainakin ajattelin nimen perustuvan siihen, että auttaa ihoa pysymään ajattoman näköisenä. Luo ajatusmaailmaa hyvin säilyneestä ihosta siksi ajaton :D

    1. Joo, kyllä mäkin tämän yhteyden ”näen” :) Mutta ensimmäinen mielikuva nimestä ja purkkien ulkonäöstä johti ajatukset kuitenkin väärään suuntaan :D

  2. Ehkäpä nimessä on ajateltu enemmänkin sitä, että iästä huolimatta voi olla ajattoman kaunis :) Eli aika ei vaikuta ihmisen hehkuun. Iho voi olla hyvinvoiva minkä ikäisenä tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *