Uniikkeja tuoksuja by Unique – kuusi ihanaa luonnollista parfyymiä

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic. * Sis. mainoslinkkejä

Tuoksuja tuoksuja tuoksuja…! Nyt päästän taas sisäisen tuoksufriikkini valloilleen ja esittelen teille kuusi ihanaa, ekosertifioitua parfyymia!

Sain tutustua tanskalaisen luonnonkosmetiikkamerkin Uniquen * valloittavaan tuoksukokoelmaan yhteistyössä House Of Organicin kanssa.

Alan muuten olla ihan täynnä Bläkfridayta enkä oikeastaan jaksa kannustaa ketään hurahtamaan tämän jipon kulutusjuhlaan, mutta Uniquen tuoksujen kohdalla ehdotin Houselle itse, josko niistä voisi saada jonkin kivan alennuksen blogiesittelyn yhteyteen.

Niinpä ne liitettiin Black Friday -kamppikseen, ja 25% alennus normihinnaltaan 69,90€ tuoksusta on tosi kiva juttu! Musta perjantai eli ei…. :) Karkkipäivä – aina hyvien tarjousdiilien puolella! 😊 Tuoksuista on myös kahden millin kokeilukoot 👍

Alennukset ovat jo voimassa ja jatkuvat maanantaihin 2.12. saakka.

Kuulin Uniquen tuoksuista ensimmäisen kerran täällä blogin kommenteissa (täällä muuten saan usein kuulla kiinnostavista uutuuksista, kiitos vain teille! Kaikkea ei ehdi mitenkään seurata itse). Kaupoissa tuoksuttelin Uniqueta viime jouluna ja välitön ajatukseni oli; ”kääk, nämähän on kaikki aivan ihania, miten näistä osaisi valita..!”

House Of Organic kautta sain mahdollisuuden syventyä sarjan jokaiseen tuoksuun ja suosikin selviäminen vei pari kuukautta..! Niin tasaväkisiä nämä ovat.

Tuoksuja on kuusi, kaikki EdP-vahvuisia ja 100% luonnollisia. Tuoksuille yhteistä on pehmeys ja tietynlainen läpikuultava puuterisuus, sävy, joka on tullut tutuksi monista aidoista luonnollisista tuoksuista. Se on jännä ja koukuttava ja hyvin miellyttävä tuoksuominaisuus, vaikea kuvailla mutta erottaa luonnolliset tuoksut selvästi synteettisistä.

FIONIA EDP

69,90€ / 50 ml *  tarjouksessa 52€ * kokeilukoko 2 ml 3,75€

Vihreä / hedelmäinen / gourmand

 • Latvatuoksu: meloni ja appelsiini
 • Sydäntuoksu: persikka
 • Juurituoksu: sokeri ja kinuski

Valmistajan kuvaus: Fionia on kuin tuulahdus tanskalaisen Fynen saarella vietetyn kesäpäivän lomatunnelmaa pulloon kätkettynä. Sen vihreän hedelmäisten, vesimäisten ja gourmandin tuoksujen raikas fuusio tuo kesän iholle. Latvatuoksut meloni ja appelsiini houkuttelevat aistejasi ja ripaus persikkaa lisää tuoksuun makean twistin.

Sanni: Fionia on hedelmäinen, hyvin kesäinen ja tuoksuista kevyin. Nenään purskahtavat ensimmäisinä meloni ja persikka, mutta varsin hienovaraisina ja aika raikkaina, imelän makea tuoksu tämä ei ole lainkaan. Juurituoksussa mainittuja sokeria ja kinuskia en itse aisti.

Kenelle? Kepeiden hedelmätuoksujen ystävälle. Löydät viehkeän Fionian * täältä. Kokeilukoko 2 ml * täällä.

INGRID EDP

69,90€ / 50 ml * tarjouksessa 52€ * kokeilukoko 2 ml 3,75€

Ruusu / mausteinen / kukkainen / vanilja

 • Latvatuoksu: vihreä kardemumma
 • Sydäntuoksu: ruusu, mimosa ja orvokki
 • Juurituoksu: santelipuu

Valmistajan kuvaus: kuninkaallinen ruusun tuoksu, joka pyöristyy pehmeästi vaniljaan. Kuningatar Ingrid perusti Tanskaan lukuisia ruusupuutarhoita, joissa voi vierailla vielä tänäkin päivänä. Tämä ylellinen, kerroksellinen ja ajaton tuoksu on kunnianosoitus näille puutarhoille.

Sanni: no tässä on jouluinen tuoksu! Ingrid on mausteisin ja lämpimin Uniquen tuoksuista ja sopii jouluun ja talveen kuin nenä päähän. Kardemumma hallitsee Ingrid-tuoksua, paljastaen kukkaisen sydämensä vasta pikkuhiljaa. Pehmeä santelipuu sinetöi tuoksun lämpimän kokonaisuuden.

Kenelle? Kardemumman ystävälle! :) Mausteisten tuoksujen ystävälle. Löydät lämpimän Ingridin * täältä ja pienen kokeilukoon * täältä.

HYGGE EDP

69,90€ / 50 ml * tarjouksessa 52€ * kokeilukoko 2 ml 3,75€

Pehmeän marjainen

 • Latvatuoksu: vihreä
 • Sydäntuoksu: vadelma, orvokki ja kirsikankukat
 • Juurituoksu: vanilja

Valmistajan kuvaus: Hygge on viehkeä yhdistelmä hedelmäisyyttä ja punaisia marjoja, tribuutti kuuluisalle tanskalaiselle kesäajan hyggelle. Hygge merkitsee kodikasta tunnetta, pienistä asioista nauttimista, yhdessä rentoutumista ja hyvää tunnelmaa.

Sanni: ihastuttava! Pehmeä ja makean marjainen Hygge on Uniquen suosituin tuoksu, enkä ihmettele miksi. Se on helppo ja erittäin viehättävä. Kepeä ja suloisen makea utuisen puuterisella tavalla. Aivan ihana!

Kenelle? No melkein kenelle vain, paitsi heille jotka käyttävät vain syvän lämpimiä ja orientaalisia, mausteisen makeita tuoksuja.

Hyggen täysi koko on Housella lopussa (niin suosittu kun on), mutta 2 millisen näytekoon saa tarjoushintaan vielä * täältä – tilaa jos ehdit.

FUSION EDP

69,90€ / 50 ml * tarjouksessa 52€ * kokeilukoko 2 ml 3,75€

Chypre / hedelmäinen / vanilja

 • Latvatuoksu: kardemumma, päärynäpuun lehdet, appelsiininkuori ja sitruuna
 • Sydäntuoksu: neilikka, iiris ja orapihlaja
 • Juurituoksu: patsuli, vanilja, vadelma, persikka ja meloni

Valmistajan kuvaus: Fusion viestii tuoksullaan tarinaa elämäsi seikkailuista. Moderni chypre, viettelevät vihjaukset ruususta ja eksoottisesta vaniljasta yhdistyvät ylelliseksi ja ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Tuoksu saa sinut huokumaan itsevarmuutta ja voimaa.

Sanni: Fusion on sarjan suosikkituoksujani, se on ihanan runsas ja pursuaa vähän kaikkea; mausteita, aromaattista hedelmää, puuta ja kukkia, kaikki kiedottuna samettisen pehmeään verhoon. Latvan kardemumma ja appelsiininkuori erottuvat selkeiten, antaen hitaasti tietä intensiiviselle kukkasydämelle ja patsulin ja vaniljan pohjalle.

Fusion on jännä ja vaikea kuvailtava, koska siinä on niin paljon kerroksia eikä mikään elementti tavallaan hallitse. Se ei ole kukkaistuoksu, ei hedelmätuoksu, ei puutuoksu… mutta siinä on kaikkea niistä..!

Kenelle? Rohkealle, sähäkälle tyypille joka pitää runsaan intensiivisistä tuoksuista. (Tuoksu ei kuitenkaan ole lopulta voimakas, etenkin jos sitä vertaa normikosmetiikan intensiivisiin tuoksuihin kuten Diorin Hypnotic Poisoniin.) Löydät uhkean Fusionin * täältä, pienen kokeilukoon * täältä.

unique tuoksu

DARLING EDP

69,90€ / 50 ml * tarjouksessa 52€ * kokeilukoko 2 ml 3,75€

Vanilja / kukkainen / mausteinen / ruusu

 • Latvatuoksu: bergamotti, sitrus ja mustaviinimarja
 • Sydäntuoksu: jasmiini, orvokki ja ruusu
 • Juurituoksu: vanilja, santelipuu ja ruusupuu

Valmistajan kuvaus: Darling, mielitiettysi hienostunut tuoksu kietoo sinut syleilyynsä. Tuoksu on sekoitus kevään kukkaisia ja mausteisia elementtejä hienolla häivähdyksellä vaniljaa ja ruusua. Stimuloiva, ylellinen tuoksu palauttaa mieleesi rakkaimmat muistosi.

Sanni: Darling vei sydämeni ja on Uniquen tuoksuista erityinen suosikkini! Se kilpaili jonkin aikaa Fusionin kanssa mutta voitti lopulta vienommalla tyylikkyydellään, Darling on Fusionia helpompi ja sopii vaikka jokaiseen päivään. Niin ihana!

Darlingin kohdalla valmistajan kuvaus osuu parhaiten yhteen omankin kokemukseni kanssa.

Darling avautuu säteilevällä sitruksen ja makean marjan yhdistelmällä, taustallaan koko sarjalle yhteinen utuinen puuterisuus. (Säpäkän laatuista sitruksisuutta et löydä mistään Uniquen tuoksusta.) Sitrusten väistyttyä iholle jää orvokin, ruusun, hyvin hienovaraisen vaniljan ja santelin muodostama suloisen naisellinen potpourri.

Kenelle? Naisellisten tuoksujen ystävälle, puuteristen kukkaistuoksujen ystävälle, mielitietylle. Ihanan Darlingin löydät * täältä, kokeilukoon * täältä.

unique tuoksu

SUMMER EDP

69,90€ / 50 ml * tarjouksessa 52€ * kokeilukoko 2 ml 3,75€

Chypre / hedelmäinen / kukkainen / puu

 • Latvatuoksu: bergamotti ja sitruuna
 • Sydäntuoksu: ruusu, orvokki ja kistuksen kukka
 • Juurituoksu: setripuu, patsuli, vanilja ja santelipuu

Valmistajan kuvaus: Summer kietoo sinut kesän tuoksuun, jossa yhdistyy chypre, hedelmäisyys, kukat ja puiden humina. Muistat yöttömän yön taian ja tuulenvireen ihollasi.

Sanni: Summer jäi lopulta minulle tuoksuista etäisimmäksi, vaikka hyvän tuoksuinen on tämäkin. Ehkä vuodenaika vain on väärä..? Summer on sarjan tuoksuista kenties ”tavallisin” ja riisutuin, se ei pulppua yhtä monia kerroksia kuin muut tuoksut. Ainakaan minun aisteillani. Summerissa mikään tuoksunuotti ei tunnu erityisesti hallitsevan, vaan nenään kohoaa kukkaishedelmäinen chypre-kimppu tummalla pohjavireellä.

Kenelle? Aikuiselle joka etsii tyylikästä, luonnollista chypre-tuoksua. Summer EdP:n löydät * täältä, kokeilukoon * täältä.

Kommentit (6)
 1. Hygge on kyllä ihanin! Muistaakseni Fusion jäi mulla yhteen suihkaisuun, muita kävinkin usein kokeilemassa kaupungilla ollessa.

 2. Ei näyttänyt saavan noista kokeilukokoisista alennusta tai sitten en osannut käyttää tilausohjelmaa :)

  1. Oho, eilen näkyi alennus niissäkin, jotain on siis tapahtunut..! Housella on ollut vähän ”häikkää” verkkokauppa-alustan kanssa, liittyy varmasti siihen. Laitan heille tästä saman tien viestiä.

   1. Nyt tilaus onnistui alennuksen kera, kiitos :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *