Unelmasivellin…. vihdoin minun!

Meillä oli töissä hiljattain mahdollisuus ostaa mitä tahansa puoleen hintaan palkintona hyvin tehdystä työstä. Käytin tilaisuuden hyväkseni ja ostin koko kosmetiikkamyyjän urani ajan himoitsemani siveltimen….. Diorin poskipunasiveltimen!

Olen haaveillut tästä siveltimestä siitä saakka kun aloitin työt nykyisessä työpaikassani. Käytän poikkeuksetta vain ja ainoastaan tätä sivellintä asiakasmeikkauksissa, se on niin ihanan pehmeä ja annostelee poskipunan aina luotettavan tasaisesti. Siveltimen kosketus iholla on osa meikkauselämystä.

Jos vaihtoehtoina on karhea ja jäykkäharjaksinen ”pensseli” tai sitten unelmanpehmeä ja höyhenkevyt sivellin, ei tarvitse miettiä kummallako haluan asiakkaan meikata. Valitettavasti monet edulliset kasvosiveltimet ovat karkeita. Jopa monet kalliimmatkin. Esimerkiksi MACin poskipunasivellin häviää Diorille 10-0.

Diorin ihanuuden hinta vain on suolainen, kuten arvata saattaa. 47 euroa on minulle liikaa siveltimestä. Olen aiemmin miettinyt monesti käyttäväni 20% alennuskupongin siveltimeen, mutta hinta on vielä senkin jälkeen tuntunut liian korkealta. Laihialainen, laihialainen……

Mutta nyt Dior-sivellin on minun!!

On se vain niin  i-h-a-n-a. Niin pehmeä iholla että se pitää vain kokea! (Tuleeko nyt jo vähän ällöimelää suitsutusta? ^_^) Aivan täydellisen kokoinenkin. Tämä on vain kertakaikkisesti parhaita siveltimiä joihin olen koskaan saanut kunnian tutustua.

Sivellin on aitokarvainen, mutta en tiedä mitä karvaa se on. En löydä tietoa edes Diorin nettisivuilta. Karvan laatu vaikuttaa olennaisesti siihen, miten sivellin toimii. Toiset siveltimet jättävät sävyn iholle yhtenä länttinä eivätkä häivytä kunnolla, ja toisiin taas ei pigmentti meinaa edes kunnolla tarttua. Laatusiveltimet taas annostelevat tuotteen hienovaraisesti ja tasaisesti. Siveltimissä on eroja.

Työkaveritkin naureskelee kun olen hymy korvissa kuvaillut kuinka aamuinen meikkaussessio on nyt muuttunut asteen ylellisemmäksi uuden siveltimeni ansiosta. Pöhkö-Sanni! ^_^

Onko teillä vastaavaa ”suhdetta” mihinkään meikkaustarvikkeeseen? Onko joku sivellin ylitse muiden? Mikä on ollut paras meikkivälinehankintanne?

Kommentit (61)
 1. Ymmärrän täydellisesti sivellinhehkutuksen, vaikka omista mikään ei erityisesti nouse yli muiden (Liian monta hyvää ja nekin myös alesta hankittuja ;) )
  Mutta yksi meikkiväline on ylitse muiden… Shu Uemuran ripsentaivutin. Minulla on aivan piikkisuorat ripset, ja huonojen ja halpojen taivuttimien ansiosta, keskellä luomea oli katkenneita ripsiä ja ajoittain jopa kaljuja kohtia. Arvosteluja lukeneena päätin hankkia ko. taivuttimen. Metsästin sen kissojen ja koirien kanssa netistä ja en voisi olla onnellisempi!!! Kumiosa ei tunnu kuluvan millään ja se on napakka. Voimaa ei tarvita yhtään, että saa kauniit kaartuvat ripset.
  Ainoa huoli on, että kun varakumikin kuluu loppuun, mistä saan uusia tai uuden taivuttimen :( Taivutin on ollut nyt käytössä kohta 2 vuotta ja yksi kumi kestää helposti sen vuoden (desinfioin käyttöjen välissä).

  1. Loistava vinkki Terhi! Minulla on lyhyet ja piikkisuorat ripset, joihin ripsipermiskin tehoaa vain hetkeksi. Eivät meinaa saada rullille. Aion siis kokeilla tuota mainitsemaasi Shu Uemuran taivutinta, tai siis heti palkkapäivänä : )

  2. Shu Uemuran taivutin on myös mun ehdoton suosikki! :) Ostin omani Lontoon Selfridges-tavaratalosta pari kesää sitten. Silloin jo tiedustelin, että saako taivuttimiin varakumeja, mutta myyjä sanoi ettei niitä ole lainkaan myynnissä. Taivuttimen mekaniikka menee kuulemma huonoksi siinä ajassa kun kaksi kumia kuluu ja sen jälkeen on parasta ostaa uusi taivutin… Liekö vain myyntikikka?!? Selfridges ei toimita automaattisesti Suomeen, mutta nettisivuilla lupaavat, että soittamalla asiakaspalveluun voivat toimittaa tännekin. Taivuttimen hinta nettisivuilla on £20,00.

   1. Juuri tilailin itselleni uuden taivuttimen UK:n Ebaysta… Katsotaan tuleeko oikea taivutin, niin voin sitten vinkata ;) Maksoi noin 20e (postarit ilmaiset kun oli kuponki mulla)

 2. Minulla ei taida olla kovinkaan hyviä siveltimiä. Lily Lolon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *