Karkkipäivä
Karkkipäivä

Un paseo por Gràcia

Vielä kerran – Gràcia.

Vaikka rakastan Kreikkaa lempikohteenani ylitse muiden, on myönnettävä, että kyllä Barcelona nousee omaan kategoriaansa kaupunkikohteena. Mieleen ei ihan heti tule toista yhtä kuvauksellista, tunnelmallista, kotoisaa, siistiä, tyylikästä, kaunista ja monipuolista kohdetta. Ateenalla on erikoisasema sydämessäni, mutta siinä on enemmän rosoisuutta ja vastakohtia kuin elegantissa Barcelonassa.

Tiedän jo nyt, ettei mene varmaan kauaakaan ennenkuin olen täällä taas.

Kuvia eiliseltä iltakävelyltäni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herkkuhetki. Juon hyvin harvoin kahvia enää viiden jälkeen, mutta kesken kävelyn alkoi tehdä ihan älyttömästi mieli kahvia ja tummaa suklaata. Puigmarti-kadulla silmiin osui suklaakauppa ja kuppila vierekkäin, ja pian istuin autuaana makustelemassa herkkujani…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuinka monta henkkamaukan perustrikoota- tai neuletta ihmisellä voi olla päällekkäin..? Monta. :) (Kuva otettu kahvilan vessassa, jossa suklaasuinen peilikuvani paljasti minulle, miksi baarimikko oli katsellut minua huvittuneena…)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gran de Gràcia -katu vie suoraan Barcelonan sydämeen muuttuen Gràcian ja keskustan rajalla kaikkien turistien(kin) tuntemaksi Passeig de Gràciaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Kiitos Luis, kiitos Barcelona. <3

Huomenna kohtaan ensi kertaa Brysselin. :)

Kommentit (5)

 1. Fiia

  Voi ei, miten aina sun blogin matkailupostauksia lukiessa iskee ihan hirveä matkakuume! Jotenkin kuvat aina on ihan liian houkuttavia ja kaikki pienet yksityiskohdat jotka huomaat.. ääh:D

  • Sanni

   Kiitos Fiia! :) Niin mukava kuulla. :)

 2. Marisa

  Oij, Bryssel!! <3 Se on ihana paikka, paljon ihanampi kuin kuvittelinkaan ennen reissuani 2,5 v. sitten. Paljon nähtävää ja vielä enemmän museoita! Yhtenä vinkkinä muuten suklaamuseo, jossa esitellään myös suklaan tekoa, löytyy ihan Grand Placen laidalta. ;)

  http://www.mucc.be/EN/index_en.htm

  • Sanni

   Hei, kiitos vinkistä! :) Tuonnehan voisi vaikka mennäkin huomenna kun on luvattu sadetta..!

 3. Leena

  Bryssel! <3 Sydämeni on jäänyt siihen rumaankauniiseen kaupunkiin, vietin vuosia sitten siellä muutaman kuukauden au pairina. Simpukat ja tukkiperunat, paras olut, läpi yön kioskeissa myytävä halpa skumppa, vohvelit, ravintolat, ihmiset… Voi kateus! (Ja kaipaan sieltä myös niinkin tavallista ruokaa kuin kebabia. En ole missään muualla tykännyt ko ruokalajista, mutta siellä eräässä Meroden lähellä olevassa kebabpaikassa se oli jotain niiiin hyvää.)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.