Tyrmäävä pinkki

Toinen look IsaDoran Sunset In Rio -kesäkokoelman tuotteilla. Ensimmäinen, värikkäämpi look tutorialeineen nähtiin heinäkuun alussa.

Olen saanut lookin tuotteet maahantuojalta.

  IsaDoraSunsetinRio_Look2_face

Viileää jäänsinistä ja maukasta karkkipinkkiä. Yksinkertaisuus on meikin Sana.

Yläluomella IsaDoran Eye Glow -luomiväri sävyssä Ocean Wave, pohjustettuna Maybellinen voidemaisella valkoisella Color Tattoo -luomivärillä. Näin Ocean Wavesta saatiin kuulaampi ja jäisempi. Alaluomen sisärajaus IsaDoran valkoisella Inliner Kajalilla sävyssä Satin White.

Huulilla sekä poskilla Sunset In Rio -lookin Knock-Out Pink -huulikiitokynä. Tai huulipunakynä, niinkuin tätä mielummin kutsuu, pigmenttiä ja peittävyyttä on sen verran. Näitä kiilto/punakyniä voi vallan mainiosti käyttää myös voidemaisena poskipunana. Sipaisin poskille vielä IsaDoran vanhaa Face Glow -kuultopuuteria joka viimeisteli lookin viileällä hohteellaan.

IsaDoraSunsetinRio_Look2_ruskea

Tässä  toinen versio ”riitasoinnulla” eli ruskealla luomivärillä. Sama meikki kuin yllä mutta Ocean Wave -luomivärin tilalla paksu siipimäinen luomivärirajaus Rio-lookin Eye Glow -luomivärillä Hazel. Poskilla sama puna (Knock-Out Pink) mutta ilman Face Glow -korostusta.

Itse en luontaisesti ikinä yhdistä näin kaukana lämpötila-asteikolla toisistaan olevia sävyjä, mutta olen alkanut IsaDoran meikkitaiteilijan Stephan Øienin vinkistä välillä kokeilla samassa meikistä lämpimiä ja kylmiä sävyjä. Ja eihän tämäkään oikeastaan hullummalta näytä. Mutta kun katson kädessäni lähes neonpinkkiä huulipunaa ja lämmintä, pronssista ruskeaa, ne sanovat että ”älä unta nää, ei toimi”. Joskus täytyy siis vain laittaa sävyt kasvoille ennenkuin oikeasti näkee mikä toimii ja mikä ei.

Silti saman värilämpötilan muodostavat harmoniat miellyttävät minua enemmän. Mitäs te tuumaatte? Viileä viileän kanssa ja lämpimät keskenään vai yhdistelettekö reippaasti? Vai tuleeko edes mietittyä meikin ”lämpötilaa” meikatessa?

IsaDoraSunsetinRio_Look2_luomivarit

Ocean Wave ja Hazel.

Nämä Eye Glow -luomivärit ovat muuten ihan mahtavia kun hakee sellaista todella hohtavaa, lähes metallista luomiväriä. Eye Glow’ien koostumus on semi-voidemainen ja ne ovat todella pehmeitä ja sanalla sanoen huurteisia kaikessa hohtavuudessaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ocean Wave -silmämeikki lähikuvassa. Tuosta sinisestä tuli jopa vähän 60-lukulaisuus mieleen vaikken tarkoituksella sellaista hakenut. 60-luvullahan käytettiin paljon tuollaista vaaleaa ”baby-sinistä”.

IsaDoraSunsetinRio_Look2_KnockOutPink

En tiedä jäävätkö Rio-lookin Twist-Up Gloss Stick-sävyt vakiovalikoimaan, mutta ainakin olen ymmärtänyt että ne ovat olleet tosi suosittuja. Saara Sarvas julisti Knock-Out Pinkin syvimmäksi rakkaudekseen ja ”kesän salaiseksi aseekseen”. Eipä ihme, sävy on sekä superherkullinen että toimivalla, laadukkaalla koostumuksella. Koostumus on tarpeeksi ”jämäkkä” niin että puikon kärjellä saa hyvin jopa rajattua huulet ja puna levittyy huulille tasaisella peitolla. Pintaan jää mehukas kiilto. Sävy myös kestää huulilla todella hyvin. Keksiikö näistä nyt mitään ”valitettavaa”… :D

IsaDoraSunsetinRio_Look2_huulet

Slurps! Oma suosikkini näistä kahdesta on ehkä kuitenkin korallinen Rio Red (pääsi mukaan jopa reissuun), mutta pinkkikin on nami.

IsaDora, teillä on näköjään kehitelty aika hyvä resepti näille punakynille…! :)

.

Minusta IsaDora on aina erottunut markettibrändien joukosta edukseen laajalla valikoimallaan ja tiheästi ilmestyvillä kausilookeillaan, joista bongaa välillä todella laadukkaita helmiä. Ei tule mieleen mitään toista markettisarjaa, joka julkaisisi yhtä säännöllisesti kausikokoelmia. Ne myös osataan markkinoida näyttävästi. (Oman viihdearvonsa toi ainakin yhteen aikaan myös mainosvisuaalien välillä hitusen yli vedetty retusointi, joka herätti runsaasti keskustelua kosmetiikkafriikkien keskuudessa. ^_^ Kuka muistaa..?)

IsaDoraSunsetinRio_Look2_FaceGlowPowder

…kokoelmien helmistä puheen ollen… Tässä tämä ylempänä mainittu Face Glow Powder, IsaDoran vuoden 2008 (??) talvikokoelmassa ilmestynyt hohdepuuteri. Tämä oli aikoinaan niin suosittu että loppui kaupoista hyvin nopeasti, enkä minäkään aluksi meinannut saada tätä näppeihini. Onni oli suuri kun törmäsin puuteriin lopulta jonkun syrjäkylän marketin alelaarissa. (Syrjäkylillä voi olla se hyvä puoli että niiden kaupoista saattaa löytää muualla jo ajat sitten loppuunmyytyjä tuotteita..! ^_^)

Face Glow Powder on yksi rakkaimpia meikkituotteitani, ja sen tekee erityisen rakkaaksi juuri se, kun en ensin meinannut saada sitä..! :) Tällaisilla asioillakin on meikkifriikille arvoa. Tuote on kyllä niin täydellinen että vastaavan soisi kuuluvan IsaDoran vakiovalikoimaankin. On se surkeaa kun juuri millään merkillä, oli sitten kyse marketti- tai selektiivisestä sarjasta, ei ole vakiovalikoimassaan rehellistä highlighteria.

(Valitettavasti We Care Iconin highlighter’kaan ei osoittautunut suositusten arvoiseksi tuotteeksi.)

IsaDoraSunsetinRio_Looks1_2

Loppuun klassinen ”kumpiko” – eli kumpiko oli enemmän mieleenne, värikkäämpi, korallihuulinen Rio-meikki vai tämä viileä pinkkihuuli?

Ja tulipa muuten vielä mieleen kysyä sellaistakin, että oletteko joskus löytäneet jonkun nimenomaan kausilookkiin kuuluvan limited edition – tuotteen josta on muodostunut lempparinne ja jonka haltuunsaaminen on aiheuttanut erityisiä onnen tunteita? :)

Kommentit (13)
  1. Eikös MACin Lightscapade (?) ole vakiovalikoimasta löytyvä hohdepuuteri?

    1. True. :) Mutta MAC ei sinänsä auta paljon suomalaista perusasiakasta joka asioi pienten paikkakuntien kemppareissa ja tavarataloissa, kun merkkiä myydään vain kahdessa paikassa koko Suomessa :/ Tavallinen asiakas joka vaeltelee jossain Jyväskylän tai Kuopion Sokoksella tai pikkukylän pikku-kempparissa, ei löydä käytännössä miltään merkiltä hohdepuuteria. Ellei sitten jostain kausikokoelmasta.

  2. Omaa silmääni miellyttää enemmän tuo korallihuulinen Rio-meikki :) Tuo viileän rajaus on myös ihana, mutta kyllä Rio voiton vie.

    Olen metsästänyt TÄYDELLISTÄ huulipunaa. (Kyllähän joltain Chanelilta tai vastaavalta löytyy, muttei haluta maksaa 50€ huulipunasta) Sitten löysin kaksi täydellistä punaista juuri Isadoralta.Ja molemmat ovat limited edition…. Joutuu käyttämään säästeliäästi :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *