Tykkään!

Viime aikoina olen kovasti tykkäillyt…..

Lumeneputsari

…Lumenen Sensitive Touch -silmämeikinpoistovedestä!

Tämä puteli tuli osana vuoden takaista joulupakkausta, jonka ostin alennuksesta, enkä ollut edes ajatellut käyttää koko tuotetta vaan antaa sen pois. Kun silmämeikinpoistoaine taas loppui eikä mulla ollut uutta jemmassa, päätin antaa tälle pullolle mahdollisuuden. Taustatietona uudemmille lukijoille kerrottakoon, että mulla on tosi herkät silmät, joissa kirvelee käytännössä lähes kaikki silmämeikinpoistoaineet. Siksi olenkin pitäytynyt hellävaraisimpina kokemiini geelimäisiin silmämeikinputsareihin. Vesistä en ole tykännyt yhtään, sillä minusta on tuntunut, että niitä käyttäessä silmään kohdistuu enemmän hankausta.

No, tämä Lumenen vesi liukuukin iholla kuin kevyt geeli, ja putsaa meikin täysin kirvelemättä! Voin jopa avata silmät kesken meikinpoiston. Olen tosi iloinen että uskalsin kokeilla tätä! Suosittelen lämpimästi kaikille herkkäsilmäisille. Nyt mullakin on joku toinen vaihtoehto Natural Coden geelille. :)

GuerlainAquaAllegoriaPamplelune

…Guerlainin Aqua Allegoria Pamplelune EdT:stä!

Ostin tämän kuun alussa Frankfurtin lentokentältä kun olimme matkalla Prahaan. Olen himoinnut tätä tuoksua siitä saakka kun se ilmestyi, koko Aqua Allegoria -sarja on aivan ihana! Olen aivan heikkona greippituoksuihin, ja Aqua Allegoria Pamplelune on kiistatta paras greippituoksu mitä olen tuoksuttanut. Se on niin herkullinen, että mulla herahtaa melkein konkreettisesti vesi kielelle, kun haistan tätä. Guerlainin tuoksukuvauksen mukaan ensituoksussa on greippiä ja bergamottia, sydäntuoksussa nerolia, petit grainia ja ripaus mustaherukkaa ja sensuellissa pohjatuoksussa patsulia ja vaniljaa.

Pamplelunen greippi on vähemmän kirpeää, kuin esimerkiksi toisessa omistamassani greippituoksussa YSL:n Baby Dollissa. Siinä missä Baby Doll on ”hyökkäävämmän” makea greipin, punaherukan ja raparperin sekoituksellaan, on Pamplelune kepeämpi, raikkaampi ja mehukkaampi. Tämä on niiiin suurta rakkautta!

Catmint_korut

…lukijoistani!

Mulla on kyllä niin mukavia lukijoita, niinkuin varmaan monilla muillakin bloggaajilla. Viime aikoina tosi moni lukija on tullut moikkaamaan mua töissä, ja olen aina yhtä hölmistynyt siitä että minut tunnistetaan, ja otettu siitä positiivisesta palautteesta, mitä lukijat antavat.

Kuun alussa lukijani Catmint ilahdutti minua lähettämällä tuoksunäytteitä Black Phoenix Alchemy Labilta, ja paketista kuoriutui yllärinä myös Catmintin itse tekemiä rannekoruja. Liikuttavaa, että jotkut haluavat ilahduttaa ”vierasta” ruudun takana kirjoittelijaa tällä tavalla! Tuli tosi hyvä mieli. Korut odottavat kesää, jolloin pitkät neulehihat eivät kätke niitä sisäänsä. :)

Catmint_tuoksut

Black Phoenix Alchemy Lab oli minulle ihan tuntematon juttu, mutta Catmintin tutustumispaketin myötä olen pääsemässä vähän jyvälle tästä kulttisuosiota nauttivasta, taiteesta ja mytologiasta inspiraationsa ammentavasta tuoksuöljyjen valmistajasta. BPALista tulee varmaankin juttua myöhemmin!

* * *

Olette varmaan panneet merkille, että postaustahti Karkkipäivässä on hieman hidastunut. Se on tarkoituksellista, sillä olen joutunut tajuamaan, että laiminlyön monia muita harrastuksiani  (ja välillä ihan arkisia asioita kuten siivoamista ja ruoanlaittoa..!) blogin myötä. Karkkipäivän kirjoittaminen on niin pirun hauskaa ja antoisaa, että sitähän tekisi vaikka kokopäiväisenä työnä, mutta nyt olen laittanut itseni pienelle ”blogilaihikselle”. Tarkoituksena siis laihduttaa blogin parissa vietettyä aikaa. Monet bloggaajat tietävät varmasti, kuinka koukuttavaa bloggaaminen on, mutta jossain vaiheessa on mietittävä onko enää terveellistä suunnitella lähes koko valveillaoloaikansa seuraavia postauksia.

Tänään esimerkiksi aion kirjoittaa pitkän kirjeen vanhalle kirjeystävälleni Amerikkaan. Ja ihan kynä-paperi-meiningillä, kone kiinni ja pois näkyvistä! ^_^

Kommentit (32)
 1. En tiedä, olenko vinkannut aiemmin, mutta manteliöljy on ihan loistava silmämeikinpoistoaine! Ei taatusti kirvele, vaikka avaisi silmät välillä ja on hakannut mennen tullen kaikki aiemmin kokeilemani silmämeikinpoistoaineet. :) Käytän aina vedeskestävää ripsiväriä, jota en edes saanut silmämeikinpoistoaineilla pois, manteliöljyllä kyllä. Varmaan kyllä muutkin luonnonöljyt, esim. jojoba toimisi yhtä hyvin? :)

  1. Mulla on Weledan manteliöljyä, ja käytän sitä itsepintaisten rajausten poistamiseen topsipuikolla. Koko silmämeikin tai maskaran poistoon se ei mulla sovellu, en ole saanut meikkiä kunnolla irti eikä vedenkestävä ripsarikaan liukene minnekään. Oikeasti todella omituista. Ja itse asiassa se tuntuu vähän inhottavaltakin silmissä, näkö hiukan sumenee kun öljyä menee silmään…

   1. Jännä, miten eri lailla silmät reagoivat! Mulle kun puolestaan ovat kaikki silmämeikinpoistoaineet (joilla ei edes lähde ripsiväri irti) saaneet tuon efektin, että silmät sumenevat. Onko weledan versio ihan puhdasta manteliöljyä? Omani on luontaistuotekaupasta ja ihan pelkästään sitä öljyä. :)

    Ripsiväreissäkin on muuten eroa, vaikka vedenkestäviä olisivatkin. Maybellinen Turbo Boost mikälie oli sellaista tavaraa, etten saanut sitä ripsistä irti millään.. Mavalan vedenkestävä taas lähtee ihan pienellä pyyjkäisyllä.

    1. Weledan öljyn inci: sweet almond oil, prunus domestica seed oil, prunus spinosa flower extract. Eli öljyn lisäksi kukkaisuutetta.

     Mulla sumenee silmät kaikista emulsiomaisista ja öljymäisistä putsareista, eli siis rasvaa sisältävistä putsareista. Rasvastahan tulee kalvo silmän päälle, vaikkei se mitään vaarallista ole. Avaatko sa silmiä meikinpoiston aikana? Ehkä sulla ei vain mene sitä öljyä silmään…?

 2. itsellä on tuosta lumenen meikinpoistajasta vedenkestävä versio ja toimii myös todella hyvin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *