Karkkipäivä
Karkkipäivä

Tykkää meistä

Hei nyt mä olen nolo! :)

Virve ja minä ollaan saatu niin vähän tykkäyksiä Aussien Blog Awards -sivulla että mua alkoi ihan säälittää. :D Äänestäähän tuossa kategoriassa ei voi (tuomaristo valitsee voittajan), mutta tykätä kyllä. Jos teillä ei ole juuri tällä hetkellä muuta tekemistä niin käykää tykkäämässä meistä! ^_^

BestBeautyBlog_

Tänä vuonna kauneusblogien kategoriaan on valittu paljon vähemmän ehdokkaita kuin viime vuonna. Mielenkiintoisesti mukana on myös yksi ranskan/englanninkielinen blogi, minulle aivan uusi tuttavuus suomalaisten kauneusblogien joukossa.

AussieBlogAwards

Vaikka onkin hienoa, että raati on nostanut mukaan myös muutaman pienemmän blogin, jäin silti ihmettelemään muutamien (omasta mielestäni) kerrassaan itsestäänselvien ja huippusuosittujen kosmetiikkablogipioneerien puuttumista listalta.

Pidän sitten tässä omat henkilökohtaiset Beauty Blog Awardsini ja annan ehdokkuuden Sensaistille, Charming NailsilleMustalle Kajalille ja Fashioned in Finlandille. :) Heidän olisi mielestäni kuulunut ehdottomasti olla mukana.

Ketä te laittaisitte ehdolle? :)

Kommentit (31)

  1. Tipi

    Tykkäsin, tottakai.
    Sivustollasi tulee käytyä päivittäin ja hyvin on viihdytty! :)

  2. HeidiB

    Tykkäilty! Ja kiitos linkkauksesta :) Olihan mun blogi kuitenkin viime vuonna ehdolla, halusivat ilmeisesti tänä vuonna vähän karsia ehdokkaita ja tuoda uusia mukaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.